Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אולי פעם הייתי יכול להאמין בזה. אבל לא עכשיו. סורי. מחשבה שמרגישה לי קצת ילדותית.

ההיסטוריה מלאה בסכסוכים לא פתירים שהגיעו לסטטוס קוו, תשאל את סוריה ולבנון הם יספרו לך איך זה לרצות שישראל לא תהיה קיימת ובד בבד לא לעשות עם זה יותר מדי כי אין אפשרות.

מחשבה יותר ילדותית, בעיני, זה להאמין שאם רק תמתין מספיק זמן הם יתאיידו, או אולי ישלימו עם זה שלנצח שלטון עויין יחליט להם מה לייבא לאן לטוס איזה צבא מותר להם (וכו׳). אני מניח שכולנו צעירים לנצח 🙂

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@oryoסיכם את זה מושלם. בדיוק לפני כמה ימים מצאתי את עצמי מתעצבן כשאפילו פוליטקאים מהשמאל כמו מירב מיכאלי לא מסכימים להגיד בפה מלא שהם מאמינים שהפתרון הוא שתי מדינות. אני שואל את אותם פוליטיקאים - מה התוכנית שלכם ב long run? מה אתם חושבים שיקרה? תמשיכו בלופ הנוכחי לנצח? אתם מגדלים דור שלם של שונאי ישראל (בצדק) וממשיכים להאכיל את הלופ. אבל אולי אחת הבעיות הגדולות של הפוליטיקאים בישראל שפשוט לא מעניין אותם ה long run - מעניין אותם עכשיו. קרדיט עכשיו. 

ובנושא אחר... איזה שיקוץ משוקץ... בהצלחה בנטל המס בישראל עוד 30 שנה.

image.png.fdd916654d6add3594d51cd18957ec64.png

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

כל זמן שהמלחמה הייתה נגד אויבים מבחוץ הייתי בעד להילחם.

הבעיה היא שאני מרגיש שהמלחמה הקשה היא פה בתוכנו.

מלחמה זו מלחמה בין אם היא מבפנים ובין אם מבחוץ. זה עדיין הבית שלנו.

לפני כשעה, Morningstar כתב:

בדיוק לפני כמה ימים מצאתי את עצמי מתעצבן כשאפילו פוליטקאים מהשמאל כמו מירב מיכאלי לא מסכימים להגיד בפה מלא שהם מאמינים שהפתרון הוא שתי מדינות

אני רוצה שתי מדינות לא בשבילהם אלא בשבילי.

בדיוק כמו שאור כתב, לא הם ולא אנחנ ניעלם יום בהיר אחד מפה ובטח שבמערכת היחסים הנוכחית אף אחד גם לא יתחחיל פתאום לאהוב את השני. לפעמים צריך לוותר על איבר כדי להציל את הגוף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, oryo כתב:

סוריה ולבנון הם יספרו לך איך זה לרצות שישראל לא תהיה קיימת ובד בבד לא לעשות עם זה יותר מדי כי אין אפשרות.

את סוריה 11 שנים של מלחמת אזרחים ואת לבנון מתפרקת כלכלית עם חיזבאללה שיכול לתת הפתעה?

אני חושב שאלה דוגמאות גרועות מאוד. מה גם, שהם יושבים אצלם במדינות גדולות גדולות, והרשות מחולקת למקטעי אדמה קטנים (יחסית), עם צפיפות מאוד מאוד גבוה.

אגב, בוא לא נשכח שאנחנו מפציצים את סוריה "בקטנה" כדרך קבע והם שותקים כי יש להם בעיות יותר גדולות כרגע. 

זה מעבר לסיפור (המומצא - תרגע ליאור) שלהם שתופס במערב. קשה לי לראות את זה שיקבלו בברכה הפצצות בג'נין "כי זאת מדינה עכשיו".

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קודם כל יקבלו הפצצות כמו שמקבלים בעזה.

לבנון ממש לא גדולה (קצת פחות מפי 2 מיו"ש) ואם אתה חושב שתצא משם ותישאר שם אז זה ממש לא יעבוד (לא מדבר על אריאל וגוש עציון אבל כל מיני חורי תחת יצטרכו להתכנס ל2-3 גושים).

סוריה ישבה בשקט הרבה מאוד שנים גם לפני מלחמת האזרחים כי היה לה מה להפסיד. אל תשכח שהאויב הכי גדול של ישראל עד 77' לא היתה סוריה אלא מצרים אז עולם כן משתנה.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

הבעיה היא שזה הופך מיום ליום לפחות ריאלי וכנראה שכבר עברנו את נק׳ האל חזור.

בטח במצב הנוכחי שבו כל צד מקצין עמדות ועובד קשה בשביל לקבוע עובדות בשטח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל יקבלו הפצצות כמו שמקבלים בעזה.

אבל לא מקבלים את ההפצצות בעזה בעין יפה בעולם...

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

ואם אתה חושב שתצא משם ותישאר שם אז זה ממש לא יעבוד

כול מה שאני אומר זה שלצאת משם, לשים על כול הרשות לייבל של "מדינה עצמאית" ולחשוב שמעכשיו מבחינת העולם יש הצדקה לזיין אותם על כול אגרסיה - זה לא ריאלי (לדעתי).

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה מאוד ריאלי.

אל תשווה למה שקורה בעזה (שגם שם העולם מקבל עד לרמה מסויימת) כי שם אנחנו סגרנו את המים הבינלאומיים אז אנחנו עדיין הריבון.

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

הבעיה היא שזה הופך מיום ליום לפחות ריאלי וכנראה שכבר עברנו את נק׳ האל חזור.

בטח במצב הנוכחי שבו כל צד מקצין עמדות ועובד קשה בשביל לקבוע עובדות בשטח.

מה שיפה בלהיות הצד החזק זה שאתה לא צריך הסכמה של הצד השני.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

מה שיפה בלהיות הצד החזק זה שאתה לא צריך הסכמה של הצד השני.

הבעיה היא שהתמכרנו להרגשת החוזק ואנחנו כבר לא מרגישים צורך ללכת על 2 מדינות (אנחנו כמדינה).

מבחינתנו הבעיות הגדולות הן פקקים, חינוך, אינפלציה ושליחויות בוולט. הישראלי הממוצע לא מעסיק את עצמו במה שקורה בעזה וביו״ש, כל עוד אין פיגועים או טילים (ואז גם מתפלאים מאיפה זה הגיע, הרי הכל היה כל כך שקט).

במקום זה אנחנו ממשיכים להקים התנחלויות כדי שהמצב יהיה עוד יותר בלתי הפיך.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

הבעיה היא שהתמכרנו להרגשת החוזק ואנחנו כבר לא מרגישים צורך ללכת על 2 מדינות (אנחנו כמדינה).

מבחינתנו הבעיות הגדולות הן פקקים, חינוך, אינפלציה ושליחויות בוולט. הישראלי הממוצע לא מעסיק את עצמו במה שקורה בעזה וביו״ש, כל עוד אין פיגועים או טילים (ואז גם מתפלאים מאיפה זה הגיע, הרי הכל היה כל כך שקט).

במקום זה אנחנו ממשיכים להקים התנחלויות כדי שהמצב יהיה עוד יותר בלתי הפיך.

לאיזו הרגשת חוזק אתה מתייחס?

לזו שארגון טרור יורה טילים לתוך ישראל ללא תגובה הולמת ?

מדינה פלסטינית ביהודה ושומרון אינה ברת קיום , איום ישיר על קיומה של ישראל כאשר הם שולטים על הרי השומרון ועל כל מרכז המדינה כולל נתבג.

הפלסטינים לא מבקשים לחזור ל 67 אלא ל 48 , תמשיכו את האשליה שבה אתם חיים שהצד השני מעונין במדינה בגבולות 67  , הציבור השפוי מבין שזה אינו המצב והפיתרון אינו מדינה נוספת בשטח אלא קונפדרציה עם ירדן שכבר עכשיו מכילה מעל ל 70% ממה שמכונה פלסטינים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 7 דקות, CX25GTI כתב:

הציבור השפוי

טוב אחי.

לפני 7 דקות, CX25GTI כתב:

הפלסטינים לא מבקשים לחזור ל 67 אלא ל 48

באוסלו הם ויתרו בצער רב על 48 וגם על חלקים נכבדים מ67.

ישראל לא ויתרה על המשך ההתנחלויות, וזה היה אחד הגורמים לעליית החמאס ולפיגועי התאבדות קשים, שבהמשך הביאו לאובדן אמון הדדי ולקבורה של ההסכם.

נכון שגם היום יש שם חלק לא מבוטל שרוצה את 48, בדיוק כמו שפה בפורום יש כאלו שרוצים את הכל, מהנהר עד לים.

לפני 13 דקות, CX25GTI כתב:

באיזה צד אתה מעדיף להיות? בעזה או בישראל?

איפה שאתה מעדיף, שם הצד החזק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 56 דקות, פינדר כתב:

הבעיה היא שהתמכרנו להרגשת החוזק ואנחנו כבר לא מרגישים צורך ללכת על 2 מדינות (אנחנו כמדינה)

אם כבר ההפך, התמכרנו לתחושת הפחד שמוכרים לנו שעוד רגע משמידים אותנו ובגלל זה חייבים להמשיך במצב הנוכחי ואסור שתהיה מדינת חמאסטן או איך שהם קוראים לזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, CX25GTI כתב:

לזו שאנחנו בוחרים (ולא משנה אם הבחירה נכונה או לא) לא למחוק אותם ברבע שעה כי את היכולת יש לנו.

מדינה פלסטינית ביהודה ושומרון אינה ברת קיום , איום ישיר על קיומה של ישראל כאשר הם שולטים על הרי השומרון ועל כל מרכז המדינה כולל נתבג.

כי עכשיו גרות שם קהילות של שוודים פציפיסטים לא חמושים.

הפלסטינים לא מבקשים לחזור ל 67 אלא ל 48 , תמשיכו את האשליה שבה אתם חיים שהצד השני מעונין במדינה בגבולות 67  , הציבור השפוי מבין שזה אינו המצב והפיתרון אינו מדינה נוספת בשטח אלא קונפדרציה עם ירדן שכבר עכשיו מכילה מעל ל 70% ממה שמכונה פלסטינים.

כבר אמרתי שלא מעניין אותי מה הם רוצים אלא מה שנכון לי.

ויפה שאתה עכשיו מחליט גם בשביל ירדן מה טוב להם.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

מלחמה זו מלחמה בין אם היא מבפנים ובין אם מבחוץ. זה עדיין הבית שלנו.

בדיוק כמו שאור כתב, לא הם ולא אנחנ ניעלם יום בהיר אחד מפה ובטח שבמערכת היחסים הנוכחית אף אחד גם לא יתחחיל פתאום לאהוב את השני. לפעמים צריך לוותר על איבר כדי להציל את הגוף.

זה ברור, אני ממקם את עצמי ימני בדעותי (גם כלכלית וגם ביטחונית) אבל עם אני שתי רגליים על הקרקע - לא משנה כמה ימני אתה ברור לכולם שהם לא הולכים לשום מקום - וברור שאי אפשר לשלוט בהם בכח לנצח. צריך פתרון.

פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

לזו שאנחנו בוחרים (ולא משנה אם הבחירה נכונה או לא) לא למחוק אותם ברבע שעה כי את היכולת יש לנו.

כי עכשיו גרות שם קהילות של שוודים פציפיסטים לא חמושים.

כבר אמרתי שלא מעניין אותי מה הם רוצים אלא מה שנכון לי.

ויפה שאתה עכשיו מחליט גם בשביל ירדן מה טוב להם.

אהה אז רק לירדנים מותר להגיד לישראל מה לעשות ומה טוב עבורינו.

מדינה שחיהתחת החרב והמים של ישראל שלא לדבר על התעשיה באיזורי הסחר החופשי .

מה שנכון לישראל הוא בוודאי לא לוותר על גב ההר, כל בר דעת ראה מה קרה עם השטחים מהם נסוגנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...