Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

זה לא יעבוד פה

בסוף מתרגלים להכל.

הדור הצעיר של החיילים והשוטרים כמעט לא מכיר מציאות אחרת. הילדים שלי בני 20, מאז שהם היו בני 5 היה פה ראש ממשלה אחד (למעט שנה אחת).

אפילו הילדים שלי שגדלו בבית חילוני ליברלי לא תמיד מבינים מה יש לי נגד הממשלה הזו. זה לא שביום אחד נהפוך לדיקטטורה סטייל צפון קוריאה. זה פשוט מגיע בצעדים קטנים ושינויים לכאורה שוליים, שמתחברים למדינה שהיא פחות ופחות דמוקרטית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

לישראלים אין מנטליות של רוסים וסינים, זה לא יעבוד פה הבחירות בכאילו.

במדינות ערב זה עובד יופי טופי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אני רואה את אותו הדבר קורה בישראל, ובמיוחד במיוחד איתך ספציפית בשירשור פה.

כל אחד רואה מה שהוא רוצה.

לפני 15 דקות, garicho כתב:

בטח יעבוד. ישראלים הם כבשים. עובדה - תראה את המחירים בישראל

מה זה אומר? סתם למשל, באנגליה המחירים גבוהים יותר, אז?

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אפילו הילדים שלי שגדלו בבית חילוני ליברלי לא תמיד מבינים מה יש לי נגד הממשלה הזו

אתה חושב שהם ישארו ככה כל החיים שלהם? מניח שהילדים שלך גדלים בחממה כרגע, אבא ואמא דואגים לכל הצרכים שלהם. גם אני הייתי בן 18 ולא הבנתי על מה כולם מתלוננים, אחרי זה בגיל 21 חשבתי שצריך "צדק חברתי" ועכשיו בגיל 37 אני חושב אחרת לגמרי. 

לפני 10 דקות, stx כתב:

במדינות ערב זה עובד יופי טופי

ברוב מדינות ערב אין בחירות ואין דמוקרטיה ובאלה שיש זו אף פעם לא היתה דמוקרטיה מערבית כמו שאנחנו מכירים אלא הצגה. אולי חוץ מטורקיה שמתחרבנת עכשיו בזכות האחים המוסלמים ותהפוך להיות כמו שאר המדינות האלה.

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

בסוף מתרגלים להכל

קודם שיהיה למה להתרגל. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

אלו עם הכפכפים הכי מסוכנים. 

ומי שלא מאמין שישאל כל עירקי.

זה אבי אבות הטילים המונחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אתה חושב שהם ישארו ככה כל החיים שלהם? מניח שהילדים שלך גדלים בחממה כרגע, אבא ואמא דואגים לכל הצרכים שלהם. גם אני הייתי בן 18 ולא הבנתי על מה כולם מתלוננים, אחרי זה בגיל 21 חשבתי שצריך "צדק חברתי" ועכשיו בגיל 37 אני חושב אחרת לגמרי.

אני אומר שרוב הילדים בישראל לא גדלו בבית שמאלני חילוני ליברלי, אלא בגרסה כלשהי של ימני דתי-מסורתי שמרני. תוסיף לזה מלחמה נגד אויב נצחי שקם עלינו לכלותינו. ובקלות אתה משכנע את הצעירים האלו, שרק צריך להחליש את בית המשפט ורק צריך למנוע מיאיר גולן הבוגד להתמודד וכו׳.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

ומי שלא מאמין שישאל כל עירקי.

זה אבי אבות הטילים המונחים.

כטב"מ אצלך = כפכף- טיל במיוחד ממני?

או שאתה מעדיף כטמ"מ, כפכף- טיל מתביית מרחוק?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ברווז כתב:

זה לא הוא שצריך להבין את זה. 

תודה שהבהרת את הנקודה למי שצריך

לפני 59 דקות, hwgeek כתב:

יש בי פחד שבקרוב ישראל הולכת להחליף את רוסיה בתור הילד הרע של השכונה שכולם מחרימים אותו...

"בקרוב"?

זה כבר קורה, זה פשוט עוד לא באותו קנה מידה. הישראלי הממוצע שהולך ברחוב בחו"ל שנוא היום יותר מהרוסי הממוצע. עכשיו מה שנשאר זה שהערוצים העסקיים/מדיניים ימשיכו ליישר קו (הם כבר עמוק בתהליך, כידוע)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

ברוב מדינות ערב אין בחירות ואין דמוקרטיה ובאלה שיש זו אף פעם לא היתה דמוקרטיה מערבית כמו שאנחנו מכירים אלא הצגה.

בחירות כהצגה זו בדיוק הנקודה.

הסחף של ישראל מדמוקרטיה מערבית לכיוון רפובליקה ערבית זו בדיוק הנקודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אני אומר שרוב הילדים בישראל לא גדלו בבית שמאלני חילוני ליברלי, אלא בגרסה כלשהי של ימני דתי-מסורתי שמרני. תוסיף לזה מלחמה נגד אויב נצחי שקם עלינו לכלותינו. ובקלות אתה משכנע את הצעירים האלו, שרק צריך להחליש את בית המשפט ורק צריך למנוע מיאיר גולן הבוגד להתמודד וכו׳.

אני גדלתי בבית ימני דתי ואני לא חושב שצריך להחליש את בית המשפט או למנוע מיאיר גולן להתמודד, או שהוא בוגד.

קל להיות בעד מלחמה נצחית באויב שקם עלינו לכלותינו כשהמלחמות היחידות שאתה מכיר זה בקאונטר סטרייק, לא כך כך קל להיות בעד זה כשאתה משתתף פעיל ויש לך עוד דברים לעשות בחיים.

צעירים משתכנעים בקלות, נכון, מצד שני הם מתבגרים ומשנים את דעתם. 

אם מה שאתה מנסה לומר זה שמדובר בקרב אבוד, למה הם משקיעים כל כך הרבה מאמצים ויוצאים מגדרם כדי לפגוע במועמדים שנגדם? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אני גדלתי בבית ימני דתי ואני לא חושב שצריך להחליש את בית המשפט או למנוע מיאיר גולן להתמודד, או שהוא בוגד.

אתה בן 20? ואיך בדיוק הדוגמה האנקדוטית שלך מעידה על הכלל?

אתה עוקב אחרי תוצאות הבחירות בישראל בשנים האחרונות? מישהו האמין לפני 5 שנים שיגיע יום ובן גביר יהיה שר בכיר שממונה על המשטרה? נראה לך שהוא יאבד מנדטים בבחירות הבאות? כמה מנדטים הוא מקבל מבני 20?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, stx כתב:

בחירות כהצגה זו בדיוק הנקודה.

הסחף של ישראל מדמוקרטיה מערבית לכיוון רפובליקה ערבית זו בדיוק הנקודה.

אבל איך זה רלוונטי לישראל? מי יסחוף אותה להיות רפובליקה ערבית? 

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אתה בן 20? ואיך בדיוק הדוגמה האנקדוטית שלך מעידה על הכלל?

אתה עוקב אחרי תוצאות הבחירות בישראל בשנים האחרונות? מישהו האמין לפני 5 שנים שיגיע יום ובן גביר יהיה שר בכיר שממונה על המשטרה? נראה לך שהוא יאבד מנדטים בבחירות הבאות? כמה מנדטים הוא מקבל מבני 20?

אתה מסתכל על סקרים? 

לפי סקר שראיתי סתם בגוגל באתר של חרדים(!) יש לבנגביר 9 מנדטים וזה כי הוא "התחבר" לסמוטריץ שנעלם.

לעומת זאת לבנט יש 29 מנדטים, ליברמן 10, לפיד 7, גולן 8 אחרי האמירה הלא מוצלחת, גנץ 6.

זה 60.

לחרדים יש 14, לליכוד 20. לערבים 6.

מה אתה מבין מזה?

פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

שנוא

שיט, אני כנראה שנוא פעמיים :lol:

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

משכנע את הצעירים

זה נכון בהרבה תחומים. גם הרבה יותר קל לשכנע אותם לצאת לקרב, ע"ע מספר החיילים בני ה-19 שמתו במלחמת העולם הראשונה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

הבנות שלי גדלו בבית חילוני שמאלני ליברלי ועדיין היו בעלות השקפה ימנית כשהקטנה גם עם השקפה מסורתית (ואני לא ניסיתי לשנות את ההשקפה שלהם. מאמין בחופש בחירה וזכותן לחשוב שונה ממני).

הגדולה (23 עדיין עם השקפה ימנית אבל הקטנה היתה במכינה קדם צבאית ודווקא ההיכרות והחשיפה לימין ולציבור המסורתי שינו אותה מקצה לקצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, Gosser1860 כתב:

שיט, אני כנראה שנוא פעמיים

כן, ככה אני נכנס למסעדת נודלס החביבה עלי. Here is our israeli russian friend.

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

איך זה רלוונטי לישראל? מי יסחוף אותה להיות רפובליקה ערבית?

לא יסחוף, מי *סוחף*, דרך השתלטות על מוסדות האכיפה והגדלת הכח היחסי של הממשלה - שמלכתחילה מאוד חזק במערכת הישראלית. התשובה היא ביבי והוא אמנם אפס בהרבה דברים אבל בהנדסת תודעה והשתלטות עוינת הוא אורים ותומים. זה שאתה לא רואה את זה למרות שהוא כבר לא מתאמץ להסתיר - זה שלך. בבחירת הבאות, ככל שיהיו כאלו ("אנחנו במלחמה זה לא זמן לפוליטיקה" / "חוק יסוד נגד אנטיציונים כמו יאיר גולן הבוגד ושות'") אני מאמין שתמצא סיבות למה הכל סבבה, דיסוננס קוגניטיבי. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...