Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי יש לך כבר ג'יפ פרטי

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

לדעתי אתם מפספסים דבר חשוב 

תראו את הכתבות לאדם מהשורה הוא לא יגיד מה שאתם אומרים 

וזה נורמלי שעירייה עושה דברים כמו מסיבות לאזרחים שלהם

נניח אתה בסופר, ואתה רואה אמא גונבת מטרנה כי אין לה כסף להאכיל את הילדה שלה, כאדם מהשורה אתה תגיד לה "וואלה שמעי, בואי אני אקנה לך".

אבל אם היא תבוא ותגיד לך "שמע אם כבר אתה קונה לי, אכפת לך לארגן אותי עם 3 פרלמנט ואיזה בלק לייבל?", כנראה שאתה לא תסכים.

עיריית ירושלים היא עירייה ענייה, והסיבה העיקרית לזה היא האוכלוסייה החרדית שמקבל פטורים מטורפים מארנונה, בזמן שהחילונים משלמים כמו שעון. 

פינוי הזבל, ניקוי הכבישים והחלפת השקיות אשפה ממומן באופן כמעט מוחלט מכספי מיסים של אזרחי ישראל:

ירושלים, ת"א וחיפה: אילו רשויות מובילות בהכנסות - ומי שיאניות ההוצאות?

זה מ-2020, ומאז המצב החמיר. הכנסות העירייה היו 7.9 מיליון, כאשר ההכנסות היו 3.4 מיליארד, ורק 2.1 מיליארד היה מארנונה.

לשם השוואה, תל אביב הכניסה 6.8 מיליארד, אבל 4.2 מיליארד הכנסות עצמיות ו-3.2 מיליארד מארנונה*

אז מה שקורה זה שעיריית ירושלים בעצם עושקת את אזרחי ישראל, ואחר כך עוד מחלקת את זה סקטוריאלית - כשיש אירוע שמכוון לקהל הכללי, החרדים יודעים עליו ובאים.

כשיש אירוע חרדי - ידירו אותי ממנו בקלות, וכדי להעלים את זה הוציאו את הכסף מהאגף דת, למרות שביצעו פה פעולה שהיא אמורה להיות "שיקצה".

אתה יכול לדמיין מה יהיו התגובות אם מסיבות יום העצמאות יפורסמו כמסיבות לחילונים?

*ירושלים יותר גדולה מתל אביב, יותר יקרה, ועם המון שטחי מסחר. איך בדיוק תל אביב סיימה עם 1.1 מיליארד יותר?

• אהבתי 3
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה צריך את הדתיים שהצביעו ליכוד וסמוטריץ/בן גביר, שעשו 300 ימי מילואים מאז תחילת המלחמה ומרגישים את נטל המיסים.

אז בשבילם יש בנט. וטיולי ג'יפים על חשבונם או חוקי השתמטות צריכים להרגיז אותם לא פחות ממני. פיתות של סילמן, נאומי לפיד ומה שאני כותב בקארספורום אמורים לעניין את האנשים האלה כמו אותי  הילולת הבאבא סאלי. 

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אז לדוגמא הופעות לבני נוער או לילדים בחופש 

יש פעילויות כאלו ואחרות שיש. לא?

כשהעירייה תממן אירועים כאלה פעם באף פעם, החרדים יגיעו ראשונים.

כשהם ירצו שזה יהיה רק לחרדים, זה יהיה רק לחרדים. 

Just now, mikyl כתב:

אז בשבילם יש בנט. וטיולי ג'יפים על חשבונם או חוקי השתמטות צריכים להרגיז אותם לא פחות ממני. פיתות של סילמן, נאומי לפיד ומה שאני כותב בקארספורום אמורים לעניין את האנשים האלה כמו אותי  הילולת הבאבא סאלי. 

אתה מחפש להיות צודק, וזאת הדרך להישאר באופוזיציה.

בארה"ב יש רפובליקנים ודמוקרטים, וזה בעצם המצב היום גם בארץ גם אם לא באופן רשמי.

ציונות דתית, ש"ס, עוצמה יהודית, יהדות התורה, ליכוד, נעם, גדעון סער - ביבי.

כל השאר - לא ביבי.

ואלה שמתלבטים מאוד קל להגיד להם "הנה תראו לפיד שם עליכם פס אם אתם מצביעים בנט לפידיוט יהיה ראש הממשלה", ויש לזה כבר תקדים למרות החתימה של בנט בערוץ 14 (אגב להגיד להם להצביע בנט..).

בהצלחה. 

תודיע לי איך זה יהיה לך עם עוד 4 שנים של ביבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

בפסח העיריה ברמת גן עשתה פעילויות לילדים בחינם.

אתה חושב שזה היה מוגבל למגזר מסויים?

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

יש הרבה דתיים שהצביעו סמוטריץ ובנגביר ומתחרטים, מניח שיש גם לא מעט חרדים שתוהים על הבחירות שלהם 

ומחר הם יהיו מוכנים להצביע ללפיד, גנץ או ליברמן? בחייך 😊

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יצביעו לבנט או מי שלא יהיה. כרגע אי אפשר לדעת את כל האפשרויות.

אני מכיר כמה דתיים שכבר הצביעו לגנץ בפעמים הקודמות כי לא סמכו על שמשון ויובב מהמגזר שלהם. לא כל מי שיש לו כיפה הראש שלו מלא בפנטזיות על קראוונים בגבעות ומכות לערבים. שמעתי לא מעט אנשים שאומרים לא יודעים מה נעשה אם לא תהיה אפשרות חדשה בבחירות הבאות. לא רוצים להצביע לשום דבר שיש היום, אופוזיציה או קואליציה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

כשהעירייה תממן אירועים כאלה פעם באף פעם, החרדים יגיעו ראשונים.

כשהם ירצו שזה יהיה רק לחרדים, זה יהיה רק לחרדים

זאת ביתר עלית

רק חרדים שם

פורסם
בתאריך 23.4.2025 בשעה 15:04, SlowRide כתב:

נשמע לי פרנואידי מדי בשביל מסוממים לדרוש צילום ת.ז בשביל לרכוש סמים אבל לא מכיר את התחום אז לא יודע😅

בתור צרכן לשעבר, אני יכול לאמת לך שעברתי אימותים כאלו.

בתאריך 23.4.2025 בשעה 15:29, Gosser1860 כתב:

ברור שלא. כמו שלנסות לשאוב את האוויר בבית עם שואב אבק לפני שההורים חוזרים ובדיוק עישנת.. :lol:

מי מעשן בבית, זו טעות של מתחילים. יוצאים לסיבוב בפארק. 

בתאריך 23.4.2025 בשעה 15:30, SlowRide כתב:

הרי זה עדיין לא חוקי פה, אנשים לא פוחדים מהשלכות של מסירת פרטים אישיים תוך כדי עבירה על החוק? 

למשל, היית קונה נשק ככה? 

לא פחדתי.

גם בקניית נשק הם דורשים ת.ז.

בתאריך 23.4.2025 בשעה 15:01, farkash7 כתב:

תעודת זהות מזוייפת לא הייתה עוזרת, אם רצו להערים עליהם נדרש פה בניית זהות חדשה של אדם פיקטיבי והוספה שלו למאגר, כנראה לא משהו שמשטרת ישראל עושה ביום יום לסוכנים אם בכלל, וגם זה לא בטוח יעזור כי למאגר שנפרץ אי אפשר להוסיף זהויות חדשות... הוא נפרץ, הוא קובץ שהורידו למחשב. פתאום יש בנאדם בן 20 שלא נמצא במאגר? לא סביר, בדוק סוכן.

אין להם את הסכומים הללו אבל יכלו "להדליף" את המאגר שוב, עם ת.ז. מזויפות. אבל זו חוכמה שצריכה להיות מאוד חזקה אצלם וזה לא המצב..

בתאריך 23.4.2025 בשעה 16:14, SlowRide כתב:

ואין לדעתך שום חשש שיום אחד החגיגה תיגמר, המשטרה תגיע לכל המידע המתועד הזה ותעשה איתו משהו? 

סוחרי סמים מחליפים טלפונים, מניח שהם לא ישמרו את הת.ז. של הקונים שלהם. אבל בכל תחום שחור כמו זה, יש כאלה שיעשו עם המידע הזה, דברים לא חוקיים.

יש לך שירותים שונים שיותר "לגיטימיים" ולאו דווקא מצריכים כל פעם לבצע אימות מולם. קרי "המחתרת". 

לינק להתרשמות -> https://mahteret.world/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

וזה נורמלי שעירייה עושה דברים כמו מסיבות לאזרחים שלהם

אזרחים או מגזר?

לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה כי יש לך כבר ג'יפ פרטי

טיול מאורגן עם ג'יפ פרטי גם עולה כסף. פעם אחרונה שהתעניינתי 350-400 ש"ח.

לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

ואלה שמתלבטים מאוד קל להגיד להם "הנה תראו לפיד שם עליכם פס אם אתם מצביעים בנט לפידיוט יהיה ראש הממשלה", ויש לזה כבר תקדים למרות החתימה של בנט בערוץ 14 (אגב להגיד להם להצביע בנט..).

בהצלחה. 

בנט היה ראש הממשלה עם 6 מנדטים בזמן שאצל לפיד היו 17. היום לפי כל הסקרים המצב הוא קצת שונה. ואם בן אדם עד כדי כך אידיוט שלא מבין את זה, בהצלחה לשכנע אותו שביבי לא  שמש העמים ונציג אלוהים על עלי אדמות.

לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

יצביעו לבנט או מי שלא יהיה.

אז סגרנו את הסיפור.

פורסם
בתאריך 23.4.2025 בשעה 16:14, SlowRide כתב:

כי ממה שהבנתי זה מה שעושים עכשיו עם תווי הנכה המזוייפים.

זה בכלל מטומטם כל ההתנהלות של המדינה, כי יכלו לעשות את זה יותר פשוט, היו הצעות של יו"ר עמותת הנכים לגבי מה צריך לעשות והצעות שלו היו הגיוניות.

לפני 19 שעות, hans כתב:

בנוסף, יש לי העתק אחד לאחד של הסיפור של ההוא מבריטניה, רק שהפעם זה היה קולגה שיצא "לנפוש" עם חבריו הסטלנים בברלין (אני אפילו לא אגיד גרמניה, ברלין זה לא ממש גרמניה). מזומן, ת.ז., דירת מסתורית, מה שתרצה... אנשים נשואים עם ילדים, כן?!

בתקופת השיא שלי הייתי עוזר לסטלנים אחרים שהיו נתקעים בחו"ל כי עקצו אותם.

לא שיש הרבה מה לעשות. אבל גם תמיכה רגשית זה משהו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

אלו אירועים שפתוחים לכולם. אפילו לכאלו שהם לא תושבי העיר.

לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

זאת ביתר עלית

רק חרדים שם

ומאיפה הכסף???

עיר שאם לא לוקחים את הכסף שלי ושל שאר משלמי המיסים ומעבירים אליה, כולם שם מתים מרעב.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...