Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובר על הפוסטים פה. מרפרף קצת בפייסבוק, בחדשות. עוד תחקיר על שרל'ה, שברחה למיאמי בזמן שבעדות בעלה מאשים אותה בכל מה שאפשר, ותחקירים בטלויזיה מראים איך הפעילה את מכונת הרעל.

מה אפשר להגיד כבר שלא אמרנו? החרדים, ה"צינות" דתית והליכוד זו ערבוביה יוצאת דופן, אנטי ציונית, אנטי ישראלית. אין עתיד למדינה הזו כל עוד הם בשלטון, כי היא לא מעניינת אותם, כל אחד מהסיבות שלו. ולצערי, אני עדיין לא רואה קונסטלציה שבה הם מפסידים גם בבחירות הבאות, אם יהיו.  

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אם העבר יחזור על עצמו אז תוסיף לחגיגה גם כלכלה רעועה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם לצד השני יהיה שכל לתקוף את המפלגות ולא את המצביעים שלהם המצב יתהפך.

אם יצייצו על זה שהביביסטים מטומטמים המצביעים שלהם יתלכדו סביב ביבי.

זהו.

פורסם

אבל אין בעיה עם הליכוד או האידיאולוגיה התיאורתית שלו.

יש בעיה עם מה שביבי עשה מהליכוד.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אבל אין בעיה עם הליכוד או האידיאולוגיה התיאורתית שלו.

יש בעיה עם מה שביבי עשה מהליכוד.

יש בעיה עם הבור של חרא שהם הפכו להיות.

אז שוב - תתקוף את הליכוד, מצוין. תתקוף את הליכודניקים - אכלת אותה.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם לצד השני יהיה שכל לתקוף את המפלגות ולא את המצביעים שלהם המצב יתהפך.

אם יצייצו על זה שהביביסטים מטומטמים המצביעים שלהם יתלכדו סביב ביבי.

זהו.

סוחר הרהיטים יודע ליצור אצל החסידים שלו זהות בינם לבין המפלגה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

יש בעיה עם הבור של חרא שהם הפכו להיות.

אז שוב - תתקוף את הליכוד, מצוין. תתקוף את הליכודניקים - אכלת אותה.

כל המנהיגים הסבירים מזמן עזבו את הליכוד. לא כל אחד שאי פעם הצביע לליכוד הוא ביביסט. ביביסטים זה כת. ביביסטים וביבי זה כמו לה פמיליה ובית"ר ירושלים. הם לא יעזבו את ביבי לא משנה מה. אין מה לבנות עליהם. אתה צריך לבנות על אנשים שמפעילים את הראש ולא על אוהדים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

אתה צריך לבנות על אנשים שמפעילים את הראש ולא על אוהדים

זה רעיון! 

כי כל כך הרבה שליטים בעבר נישאו אל השלטון על גבה של הקבוצה היצרנית, האינטיליגנטית והביקורתית.

NOT.

שליט, כמה שהוא יותר ריכוזי, פסיכופט, אגואיסט ומושחת - יהיה כזה שרותם אחריו את האספסוף. 

זה לא באג. זה פיצ'ר.

גם בגין, שהיום מסתכלים עליו אחורה בסוג של הערצה וגעגוע (הגם שיש המון ביקורת) - מי שהרים אותו לשלטון היה האספסוף הנבער והכעס והשנאה שהוא הצליח לעורר אצלם. ה"צ'חצ'חים" לא היתה מטאפורה, והפנתרים השחורים (כקבוצה אינטיליגנטית של אנשים שחושבים) בכלל לא היו בצד הפוליטי שלו. הם רצו מדינת רווחה גם לעולי המזרח.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 16 שעות, asix כתב:

בלי אשמים מהממשלה.

זה נוהל מקובל במדינת ישראל. אם ניקח כמקרה בוחן את ועדת אגרנט אזי הדרג המדיני יצא נקי, וגולדה בכלל קיבלה שבחים.

אם נסתכל על ועדת אסון מירון, אז נראה שגם פה ההמלצות האופרטיביות לגבי הדרג הנבחר הן כלום ושום דבר. ביבי לא קיבל שום המלצה, ועל אוחנה ואביטן המליצו שלא ימונו בעתיד לשרי ביטחון פנים ושירותי דת, בהתאמה.

ובאופן כללי, ועדות חקירת ממלכתיות הן כלי קצת פרווה, כי בהמלצות שלהן יש לדון בממשלה אבל אין חובה לקבלן.

״הכלבים נובחים והשיירה עוברת״

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

כל המנהיגים הסבירים מזמן עזבו את הליכוד. לא כל אחד שאי פעם הצביע לליכוד הוא ביביסט. ביביסטים זה כת. ביביסטים וביבי זה כמו לה פמיליה ובית"ר ירושלים. הם לא יעזבו את ביבי לא משנה מה. אין מה לבנות עליהם. אתה צריך לבנות על אנשים שמפעילים את הראש ולא על אוהדים.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

סוחר הרהיטים יודע ליצור אצל החסידים שלו זהות בינם לבין המפלגה.

זה לא סותר את מה שאמרתי.

יש המון אנשים שהצביעו ליכוד כי ייצרו להם קמפיין של "האשכנזים השמאלנים שונאים את המזרחים", וכל פעם שיש איזה אמן מיוסר שמשחרר הצהרה (למשל: https://www.ynet.co.il/entertainment/article/hjjh8t3eq) זה הופך לסלוגן הבא של טופז לוק וחבריו.

הביביסטים הם זבל, אבל אם אתה תוקף אותם אתה נותן להם את התחמושת לאסוף נוספים.

אז שוב - תתקוף את הליכוד,לא את הליכודניקים.

וזה צריך לבוא מכל מי שרוצה שיהיה פה טוב - ליברמן, גנץ, יאיר לפיד, אורנה בנאי, יבגני ופינדר. 

אם אתה מתראיין לתקשורת ואתה מתכנן לשחרר הצהרה מפוקפקת בשביל לקדם איזה מופע חדש קח בחשבון שזה נותן לביבי 2 מנדטים.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

ופינדר

אני לא מתראיין בתקשורת.

ואני גם לא אחראי על כל הפלצה של איזה גרוניך או גרבוז תורן.

תמיד יהיה איזה סמולני גזען שיגיד משהו. אם זה מה שמכריע את הכף בין שלטון הביביבסטים לשלטון אחר,  זה הולך להיות סיפור ארוך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני לא מתראיין בתקשורת.

ואני גם לא אחראי על כל הפלצה של איזה גרוניך או גרבוז תורן.

תמיד יהיה איזה סמולני גזען שיגיד משהו. אם זה מה שמכריע את הכף בין שלטון הביביבסטים לשלטון אחר,  זה הולך להיות סיפור ארוך.

אבל אתה כן.

כלומר, לא כתבת שער ב7 ימים, לא ריאיון מלטף בערוץ 12, אבל אתה חי בחברה הישראלית.

אם אתה מדבר בעבודה עם מישהו ואומר "כל הביביסטים האלה פח אשפה", ומישהו על התפר שומע אותך, כשהוא יקרא איזה פוסט מסית של ינון מגל או אחד מהפחי אשפה הוא יגיד "וואלה הוא צודק ככה פינדר דיבר היום בעבודה".

מבאס, אבל אין מה לעשות.

פורסם

שטויות. אז הוא ביביסט מלכתחילה.

ככול שהסיפור של משפחת נתניהו מתגלה עוד יותר, אני לא הופך ליותר רק לא ביבי, אני מקבל אישור על מה שחשבתי ושיערתי שקורה.

באותה הדרך הביביסט ששמע את פינדר מדבר אולי ניהיה יותר ביביסט, או מקבל אישור, אבל הוא ביביסט מראש.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

מבאס, אבל אין מה לעשות.

הדבר היחידי שאני מגיע למסקנה שצריך לעשות זה להפסיק לתת לביבי פלטפורמה.

לא להפגין. לא להתעסק באישתו. לא לפרסם תחקירים. כלום. כשהוא בא לנאום עם בדיחות קרש שגנב מאסף אשתר - לתת לו, לא לשאול שאלות, כלום.

וכן, זה לא יאפשר לו יותר להתבכיין שהוא נרדף, ישראל הרביעית, הקורבן האמיתי של ה7.10, השואה וגירוש ספרד וכו'. ואני לא יודע אם זה יעזור, אבל אולי כן. לפחות אם עוד יהיו בחירות בישראל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

וואלה הוא צודק ככה פינדר דיבר היום בעבודה

אתה באמת חושב שטיפוס כזה באמת היה כפסע מלהצביע נגד ביבי?

יש לי גשר למכור לך, משומש כמו חדש, מרופא.

IMG_9574.jpeg

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

הדבר היחידי שאני מגיע למסקנה שצריך לעשות זה להפסיק לתת לביבי פלטפורמה.

הגרעין שלו לא מתעניין בפלטפורמות שלך.

חלק גדול מהם בכלל לא מחזיקים טלוויזיה בבית.

המהנדסים הימניים הדתיים שעובדים איתי, אם יש להם טלוויזיה בבית היא על ערוץ 14.

אחד שאין לו טלוויזיה, צופה בפטריוטים בטלפון, במשרד תוך כדי עבודה ואני שומע אותו מתפקע מצחוק.

אם הם שומעים רדיו, זה גלי ישראל או קול ברמה.

מקבלים פושים בטלפון מערוצי טלגרם של עמית סגל או כל מני מעריצים של יאיר נתניהו.

לדבר איתם זה שיח חרשים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...