Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

כמה פעמים קבע נתניהו בחירות שלא בתאריך שנקבע בחוק?

מה לא דמוקרטי בהפגנות?

אגב, מה חוקי בשוחד כדי להפיל שלטון שנבחר?

חבר, תתחיל להסתכל על הדבשת של עצמך. אבל כמו גמל בריא, אתה לא מסוגל.

לצערי, הקדמת בחירות היא נורמה כאן. הקואליציות חלשות מדי, והעם מקוטב מדי.

הפגנות ברשיון הן לגיטימיות לגמרי. מערכת אכיפה שמאפשרת להן לשבש את שגרת החיים היא לא, אבל ההשוואה להתנתקות היא ווטאבאוטיזם.  

שוחד אינו לגיטימי. לא להפלת שלטון ולא להקמתו. עם ישראל שילם ומשלם באלפי גופות על השוחד לגולדפרב ושגב.

מה עושה גמל דו דבשתי?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

מה עושה גמל דו דבשתי?

נכחד... לפחות בטבע.

ציטוט

באוקטובר 2002 הוערך כי נותרו רק 950 פרטים בבר. אלה מצויים בצפון מערב סין ומונגוליה והם נמצאים בסכנת הכחדה חמורה.

https://he.m.wikipedia.org/wiki/גמל_דו-דבשתי

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

היה מוזר לראות תמונה של רכב עולה באש ולזהות אותו, ואחכ גם לקבל אימות לכך שאני מכיר את מי שהיה בו.

והכל בממשלה ובצבא כרגיל -  שום מילה, רק "תקיפה של המשגרים". לגמרי סביר והגיוני שאזרחים נהרגים במטח שארך 2 דקות, פחות חריג מגשם בימי הקיץ.

מדינה דפוקה.

• מבאס 7
פורסם
לפני 11 דקות, Ooga כתב:

היה מוזר לראות תמונה של רכב עולה באש ולזהות אותו, ואחכ גם לקבל אימות לכך שאני מכיר את מי שהיה בו.

והכל בממשלה ובצבא כרגיל -  שום מילה, רק "תקיפה של המשגרים". לגמרי סביר והגיוני שאזרחים נהרגים במטח שארך 2 דקות, פחות חריג מגשם בימי הקיץ.

מדינה דפוקה.

מזל גדול שעד היום זה לא קרה. היום נגמר המזל. אזרחים צריכים למות גם בלבנון.

פורסם
לפני 14 דקות, Ooga כתב:

מדינה דפוקה.

הורים שלא יחזרו לילדים שלהם, והמדינה תמשיך להתעסק בחוק רבנים בכנסת ומי יודח מהאח הגדול. תגובה חלשה שמעידה על מדינה מבולבלת.

משתתף בצערכם.

פורסם
לפני 3 שעות, Renaultrap כתב:

סליחה, אבל מי שמצדד בלחץ האמריקאי למנוע כניסה לרפיח לא יכול לספר שתמך בכניסה. (...) 
זעקות הקוזק הנגזל לא מתאימות כאן.

אני מתחיל לתהות האם אתה רציני או שאני מוטרל 🤔

(א) לא אמרת שום דבר על ״תמיכה״, טענת שאני וקמילה האריס טענו יחד שהשתלטות על רפיח ״אינה ברת השגה״. אני זוכר את הציטוט שלה ועוד כל מיני דעות-מומחים שהתבדו, מצאתי אותן מגוחכות דאז והיום - ואולי זו חלק מהסיבה שאני לא זוכר את הציטוט שלי מהדהד את הקשקושים האלו, אולי מהסיבה שהוא לא קיים.

במקום שתרד מהעץ ותתנצל כמו בנאדם נורמלי על כך שאתה כותב דברי שקר על טענות שלא טענתי, אתה מתבנקר בעמדה, מזיז שערים, ומקנח בשמות תואר. אם בהתחלה חשבתי שזה חוסר תשומת לב / בלבול, כעת אני כבר לא בטוח, זה כבר מתחיל להיראות כמו פיצ׳ר.

(ב) אני לא מצדד בלחץ האמריקאי למנוע כניסה לרפיח, אני כן מצדד בלחץ האמריקאי להגדיר יעדים ברורים למלחמה שהם עצמם מממנים, ותכנית מתאר לעתיד עם הפלסטינים שפשוט לא מוכנים להתאייד. אני חושב שהדרישה של ארה״ב איננה רק צודקת מהצד האמריקאי, אלא גם מהצד הישראלי - ובזמן שהדעות שלי על הצד הישראלי הן לגמרי ברות וויכוח, אין דרך רציונלית לטעון שלארה״ב אין זכות לבקש דין וחשבון על השימוש בכספים שהיא עצמה שולחת.

רשמת באחת ההודעות שישראל צריכה להתנתק מארה״ב ולממן את עצמה, מה שלדעתי מעיד על חוסר ההבנה שלך את המאקרו של איך דברים עובדים - קצת כמו האנשים שטוענים שצריך חקלאות ישראלית בשביל לא להיות תלויים בייבוא, שזה כמובן הבל. גם אם כל ייבאו כלום, המלפפונים לא יגיעו לבית שלנו בלי דלק. בזמן שאני מסכים איתך שבתיאוריה זה יהיה מושלם אם ישראל תהיה מעצמה העומדת עצמאית ועושה כל המתחשק לביבי ועמי, בעולם האמיתי למדינה בגודל המשאבים והאתגרים של ישראל אין באמת יכולת לעשות את זה. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחד הטיעונים האהובים על המתנגדים לעסקה "מופקרת" כלשונם, הוא שהם אנשים לוגים ורציונלים והם פשוט לוקחים בחשבון את הזכויות של הקורבנות העתידיים של המחבלים שישוחררו בעסקה.

מעניין שהלוגיקה הזו לא מופעלת כשחוגגים עוד חיסול של איזה "בכיר" בחיזבאללה, למרות שיודעים שתהיה תגובה שתסכן אזרחים ולצערנו גם תפגע בחלק מהם.

אני באמת לא מכיר כל אחד שחוסל אבל לפחות כרגע לא נראה שלחיסולים האלו יש השפעה ממשית על המערכה בלבנון.

IMG_9297.jpeg

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, עדי-אל כתב:

https://mobile.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-c7dedd74b843b81026.htm

כמו שזה נראה הוגדרו יעדים למלחמה. 

נכון קראת רק את הכותרת?

אלה יעדי הפעולה ולא יעדי המלחמה. יעדי המלחמה נשארו מיטוט שלטון החמאס ומה שמפורט אלה חלק מהאמצעים שהם חושבים שיביאו לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 59 דקות, עדי-אל כתב:

https://mobile.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-c7dedd74b843b81026.htm

כמו שזה נראה הוגדרו יעדים למלחמה. 

אני יודע שממשלות הן לא הדבר הכי יעיל שיש, אבל לקבוע יעדי מלחמה 9 חודשים אחרי שהיא מתחילה זה איזשהו שיא.

כפי העולה מהכתבה, אף אחד מהיעדים לא קשור לחטופים. לא יודע אם זה המצב או לא, מצד אחד לך תסמוך על התקשורת ומצד שני רה״מ לא עסוק מדי בשביל להתראיין בתקשורת - כאילו, הישראלית. לעולמית יש לו זמן פה ושם, כל עוד השאלות קלות מספיק.

רמת העליבות חוצה כל סאטירה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נו?

אז מה הבעיה? 

יש יעדים למלחמה או אין?

לפני 2 דקות, oryo כתב:

אני יודע שממשלות הן לא הדבר הכי יעיל שיש, אבל לקבוע יעדי מלחמה 9 חודשים אחרי שהיא מתחילה זה איזשהו שיא.

כפי העולה מהכתבה, אף אחד מהיעדים לא קשור לחטופים. לא יודע אם זה המצב או לא, מצד אחד לך תסמוך על התקשורת ומצד שני רה״מ לא עסוק מדי בשביל להתראיין בתקשורת - כאילו, הישראלית. לעולמית יש לו זמן פה ושם, כל עוד השאלות קלות מספיק.

רמת העליבות חוצה כל סאטירה.

הכתבה הזאת היא מ 15.10.23 

ומה הקשר לראיונות של ראש ממשלה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

אני באמת לא מכיר כל אחד שחוסל אבל לפחות כרגע לא נראה שלחיסולים האלו יש השפעה ממשית על המערכה בלבנון

אני לא מבין בזה יותר מדי, גם אני חושב שלחיסולים האלה אין יותר מדי משמעות בתחום הסרת איומים אלא יותר משמשים כתגובה ליכולות שחיזבלה חושף כחלק מהלוחמה הפסיכולוגית שלו נגד האזרחים. אם חיזבלה חושף איך הוא הוריד בלון ריגול בשטח ישראל או צילם את נמל חיפה עם רחפן, ישראל תחסל בכירים בחיזבלה כדי להבהיר שהיא רואה הכל ואף אחד לא מוגן. 

אני בטוח שלכל שמוק כזה שמחסלים יש כמה מחליפים שעומדים בתור. אם יחסלו את נסראלה היום המלחמה תפסיק? מה פתאום. אם כבר זה רק יסלים את המצב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

נו?

אז מה הבעיה? 

יש יעדים למלחמה או אין?

יש שני יעדים שהכריזו עליהם ואת שניהם כנראה לא נשיג.

החטופים אם יחזרו אז רובם בארונות ומיטוט שלטון החמאס לא נראה באופק בעיקר כי לא עשו כלום בנדון.

נכון ש 9 חודשים זה מעט מאוד זמן יחסית לתאריך הבחירות המאוחר ביותר האפשרי וחייבים למשוך עוד אבל לא הגיע הזמן שיפרקו את הכותרת לתתי פרקים ותכניות אופרטיביות?

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, oryo כתב:

אני מתחיל לתהות האם אתה רציני או שאני מוטרל 🤔

(א) לא אמרת שום דבר על ״תמיכה״, טענת שאני וקמילה האריס טענו יחד שהשתלטות על רפיח ״אינה ברת השגה״. אני זוכר את הציטוט שלה ועוד כל מיני דעות-מומחים שהתבדו, מצאתי אותן מגוחכות דאז והיום - ואולי זו חלק מהסיבה שאני לא זוכר את הציטוט שלי מהדהד את הקשקושים האלו, אולי מהסיבה שהוא לא קיים.

במקום שתרד מהעץ ותתנצל כמו בנאדם נורמלי על כך שאתה כותב דברי שקר על טענות שלא טענתי, אתה מתבנקר בעמדה, מזיז שערים, ומקנח בשמות תואר. אם בהתחלה חשבתי שזה חוסר תשומת לב / בלבול, כעת אני כבר לא בטוח, זה כבר מתחיל להיראות כמו פיצ׳ר.

(ב) אני לא מצדד בלחץ האמריקאי למנוע כניסה לרפיח, אני כן מצדד בלחץ האמריקאי להגדיר יעדים ברורים למלחמה שהם עצמם מממנים, ותכנית מתאר לעתיד עם הפלסטינים שפשוט לא מוכנים להתאייד. אני חושב שהדרישה של ארה״ב איננה רק צודקת מהצד האמריקאי, אלא גם מהצד הישראלי - ובזמן שהדעות שלי על הצד הישראלי הן לגמרי ברות וויכוח, אין דרך רציונלית לטעון שלארה״ב אין זכות לבקש דין וחשבון על השימוש בכספים שהיא עצמה שולחת.

רשמת באחת ההודעות שישראל צריכה להתנתק מארה״ב ולממן את עצמה, מה שלדעתי מעיד על חוסר ההבנה שלך את המאקרו של איך דברים עובדים - קצת כמו האנשים שטוענים שצריך חקלאות ישראלית בשביל לא להיות תלויים בייבוא, שזה כמובן הבל. גם אם כל ייבאו כלום, המלפפונים לא יגיעו לבית שלנו בלי דלק. בזמן שאני מסכים איתך שבתיאוריה זה יהיה מושלם אם ישראל תהיה מעצמה העומדת עצמאית ועושה כל המתחשק לביבי ועמי, בעולם האמיתי למדינה בגודל המשאבים והאתגרים של ישראל אין באמת יכולת לעשות את זה. 

או שאתה רגיש במיוחד, או שאני או אתה לא מבינים מספיק טוב את המדיום הזה. ראשית, אני חושב שהבעתי את התנצלותי אם נפגעת מהכינוי משוגע/ערבי. אני חושב שזה די ברור מהניסוח בפוסט המקורי שלא היתה בו כל כוונה להעליב, ו-99/100 אנשים שהיו קוראים אותו היו מבינים את זה. אם אתה האדם ה-100 אז אנא קבל את התנצלותי הכנה ונחסוך לשאר הכותבים את הסאגה הרגשנית הזו.

אמנם אתה מצפה ממני לזכור מה אתה כתבת באופן אישי על הכניסה לרפיח, אבל אחסוך לך חיפוש בהיסטוריה שלי. כתבתי שלא קראתי את כל 4000 העמודים לפני שהצטרפתי לשרשור, ואני לא יודע מה דעתו של כל כותב על כל סוגיה. אפילו על הכניסה לרפיח כתבתי כדוגמא, ולא כמהות הכל. הזכרתי גם את הכניסה הקרקעית וגם את פינוי רפיח לפני הכניסה כסוגיות בהן העצות/אינטרסים של ארה"ב לא מתכתבות עם המציאות ועם האינטרסים של ישראל כפי שהגדירה אותן בבירור. יש קבוצה גדולה מאד של ישראלים (יתכן מאד ואתה לא נכלל בה!) שמנצלים כל התנגשות אינטרסים בין ישראל לארה"ב כדי להתייצב לצד האמריקאים כדי לחבוט בראש הממשלה שלהם בזמן מלחמה. את אלה מהם שחושבים שהוא גרוע מהגרועים באויבי ישראל אני יכול להבין. את אלה שגרמו להם לחשוב ככה למרות שהם יודעים אחרת, פחות. זה לא קשור אליך או לקאמאלה. לא אתה ולא היא אמורים להיעלב ממה שכתבתי.

לא כתבתי שאני חושב שישראל צריכה להתנתק מארה"ב, אבל אני לא אעשה פה דרמה. גם לא מהאשמה בחוסר הבנה ודברי (קצת כמו) הבל. כתבתי שדעתי היא (שנים ארוכות) ישראל היתה צריכה להתנתק בהדרגה מהסיוע הכספי השנתי מארה"ב. זה חשוב מנטלית ומוסרית למי שאנחנו ואיך אנחנו נתפסים כלפי חוץ. חבל שזה מצריך אומץ (לכאורה גשם של כסף נופל מהשמיים), ובשיטה הפוליטית שלנו של קואליציות חלשות כמעט בלתי אפשרי. תודה בכל זאת על ההסברים על מאקרו-כלכלה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...