Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם.

כלומר, אני לא יודע אם סכנה זו המילה הנכונה, אבל כל מפלגה קומיניסטית היא אנטי דמוקרטית ואנטי זכויות אדם, כנ״ל מפלגות שדוגלות במדינת הלכה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

גם.

כלומר, אני לא יודע אם סכנה זו המילה הנכונה, אבל כל מפלגה קומיניסטית היא אנטי דמוקרטית ואנטי זכויות אדם, כנ״ל מפלגות שדוגלות במדינת הלכה.

נכון, אבל כבר כתבנו פה לא פעם, האפשרות של חדש לחולל פה איזשהו שינוי לכיוון הקומוניסטי היא אפסית, לעומת הכח שיהיה לבנגביר וסמוטריץ, אם וכאשר תוקם ממשלת ימין על מלא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא רואה אותם כבר שנים.

בלי קשר לימין או שמאל, הם כבר לא מצחיקים אותי.

====

לפי הבן של הראיס, כל מי שהוא לא גוש ביבי הוא פלסטיני:

image.thumb.png.3c520213c8a695e6609f13d581bff727.png

image.thumb.png.53c27cda2078878f4256113aa0cdbf1f.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 1
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הדבר הטוב הוא ש2 מנדטים זה עדיין בטעות סטטיסית

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
ב
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יפה שקוראים לזה גוש, האסוציאציה נכונה 

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

נכון, אבל כבר כתבנו פה לא פעם, האפשרות של חדש לחולל פה איזשהו שינוי לכיוון הקומוניסטי היא אפסית, לעומת הכח שיהיה לבנגביר וסמוטריץ, אם וכאשר תוקם ממשלת ימין על מלא.

לעשות מה בדיוק?

בן גביר הוא ליצן אינפנטיל שנהנה בעיקר מתמיכה של אינפנטילים וסמוטצ׳ (שהוא חיה אחרת לגמרי) כבר היה בממשלת ימין ו... קרה מה?!

נאדה.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 16 דקות, falou כתב:

לעשות מה בדיוק?

בן גביר הוא ליצן אינפנטיל שנהנה בעיקר מתמיכה של אינפנטילים וסמוטצ׳ (שהוא חיה אחרת לגמרי) כבר היה בממשלת ימין ו... קרה מה?!

נאדה.

לא כל ממשלה בה ישב סמוטריץ' תהייה לא טובה לישראל בצורה יוצאת דופן (אני מתעלם לרגע מזה שזה בהכרח קובר את הסיכוי לפתרון לבעיות הכי מהותיות שלנו כאן - יחסי יהודים ערבים ויהודים לא חרדים עם החרדים).

ממשלה שבה בן גביר וסמוטריץ' ביחד יכולים לסחוט את הליכוד עד כמה שבא להם? לא יודע, מפחיד אותי קצת יותר.

אבל אומרים שהם הולכים להפרד גם ככה אחרי הבחירות

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הם לא יכולים ״לסחוט כמה שבא להם״.

אף אחד לא יכול.

עם כל זה שאני חושב שביבי פג תוקף, עוד אף אחד לא לקח אותו לסיבוב.

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

ליברמן זוכר? האו האו בתעמולה, מיאו מיאו כשהגיע למשרד. לא מוצא סיבה לפחד מהם.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 דקות, hans כתב:

לא מוצא סיבה לפחד מהם.

האו האו אבל מה שיקרה בפועל זה יהיה להפוך את הצבא ליותר דתי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 48 דקות, falou כתב:

הם לא יכולים ״לסחוט כמה שבא להם״.

אף אחד לא יכול.

עם כל זה שאני חושב שביבי פג תוקף, עוד אף אחד לא לקח אותו לסיבוב.

לפי הדיווחים החרדים סחטו תקציבים נוספים למערכת החינוך שלהם, למשל. אבל אני מניח שבן גביר לא יוכל לסחוט טרנספר והקמת בית מקדש שלישי, כן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה ״סחטו״?!

דאגו להעביר, כמו שכל מפלגת מיעוט דואגת להעברת תקציבים לסקטור שלה, כמו רעמ בממשלה האחרונה. זו השיטה.

לא זכור לי מקרה קואליציוני בו מפלגה קטנה הכתיבה מדיניות אסטרטגית מלבד רבין, שהשתמש בשוחד אישי כדי להעברת הסכם אוסלו.

• תוכן חדש...