Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

האמת, לא נראה לי שאי פעם הייתי בראש העין.

אני הייתי.

היה לא משהו.

לפני שעה, Gosser1860 כתב:

לא. בשביל מה יש לקוחות 🤔

לא ידעתי שלbethesda יש סניף בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נו ליאור, יש כבר 500 מילים על איך זה בעצם מעשה אקסטרא ימני לא להאריך את התקנות האלה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כבר אומר, קראתי את הטיעון שעכשיו מפילים את התקנות כדי שיהיו בחירות עכשיו, ואז הן לא יבוטלו, ואז הליכוד כמובן יחזיר אותן (לעומת השמאל שלא יצליח להחזיר אותן אף פעם).

לא נשמע לי מחובר למציאות.

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מתי בחירות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

כבר אומר, קראתי את הטיעון שעכשיו מפילים את התקנות כדי שיהיו בחירות עכשיו, ואז הן לא יבוטלו, ואז הליכוד כמובן יחזיר אותן (לעומת השמאל שלא יצליח להחזיר אותן אף פעם).

לא נשמע לי מחובר למציאות.

למה?  אולי ביבי והימין כן יכולים לעשות עסקים יותר טוב עם המשותפת ורע"ם? 

אולי בכלל זה אחלה תרגיל של השמאל ,  מפילים חוק יו"ש.
יוצאים שוב לבחירות והפעם בלי קלפיות בשטחים, כמובן שאזרחי ישראל שנמצאים בשטחים יכולים להצביע בארץ,
אבל יתכן שחצי מהם לא יגיעו לארץ להצביע.
ואופס.. יש יותר מנדטים לשמאל. 

לך תדע

פורסם

יהיו עוד בחירות, בן גביר והאח שלו, שלא פספסו אף הזדמנות להופיע בתקשורת או להגיע לזירת פיגוע ולספר איך הם עם כל הניסיון הבטחוני שלהם ינצחו את הטרור, יקבלו עוד כמה מנדטים על חשבון החרדים ומפה שתי אופציות: או מלחמה כוללת שבה אולי גם לליאור ודומיו תנתן ההזדמנות לקחת חלק במה שהם חולמים עליו. או עוד כלום עם התחזקות של החרדים, מדינה קצת יותר דתית וקצת פחות מערבית עם מיסים קצת יותר גבוהים למי שמעז לעבוד במקום ללמוד תורה. במצב כזה אני מקווה, ליאור, שכבר הנחת מפלגה יותר ימנית מבן גביר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, David32 כתב:

נו ליאור, יש כבר 500 מילים על איך זה בעצם מעשה אקסטרא ימני לא להאריך את התקנות האלה?

ליכוד: "נפתלי, אל תקים קואליציה עם רע"ם ומרץ. זה מסוכן (לתפיסה הימנית) להישען על הקולות שלהם. הם יקבלו מה שיקבלו, אבל לא יתמכו במקביל בצד הימני של הממשלה:

נפתלי: "אל תדאגו. חוקים לטובת השמאל/ערבים יעברו בתמיכת הקואליציה. חוקים לטובת עם ישראל יעברו בתמיכת האופוזיציה".

גם נפתלי, שנה אחרי: "האופוזיציה גורמת להרס מדינת ישראל. הם מתנגדים לקואליצה".

הזועבים מקבלים אתנן עבור כל הצבעה עם הקואליציה שבה הם חברים.

הליכוד אמור לתמוך בקואליציה, כי מה?!

כן

אם זה עוד משהו שיזעזע את הקואליציה ויתכן שיביא לסופה, אני לגמרי מבין למה זה מעשה אקסטרה ימני

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 2 דקות, avargel כתב:

אם זה עוד משהו שיזעזע את הקואליציה ויתכן שיביא לסופה, אני לגמרי מבין למה זה מעשה אקסטרה ימני

זה לא הליכוד, אלא ביבי. גם עם הצעת החוק על מימון לימודים לחיילים משוחררים היו חברי כנסת מהליכוד שחשבו שהחוק יותר חשוב ממי שמציע אותו או הפלת השלטון בכלל. ואת ה"רק ביבי" נראה לי ייצגה נהדר מירי רגב לאחרונה עם הציטוטים שלה. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, avargel כתב:

הליכוד אמור לתמוך בקואליציה, כי מה?!

כי זה דברים שטובים ליהודים?????

מה. מה השאלה בכלל. ברור שהקואליציה אמורה לתמוך בחוקים ותקנות שטובים לישראל, איך לא. אפשר לנסות להפיל את הממשלה הנוכחית, אבל למה בדברים שכולם מסכימים שצריך?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי כל עוד אנחנו לא בשלטון, לא טוב ליהודים.

כי אנחנו היהודים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כולם מסיכמים?

גם זועבי מסכימה?

גם עבאס מסכים?

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא הליכוד, אלא ביבי. גם עם הצעת החוק על מימון לימודים לחיילים משוחררים היו חברי כנסת מהליכוד שחשבו שהחוק יותר חשוב ממי שמציע אותו או הפלת השלטון בכלל. ואת ה"רק ביבי" נראה לי ייצגה נהדר מירי רגב לאחרונה עם הציטוטים שלה. 

1. לצד אחד מותר רל"ב. לצד השני אסור לומר ר"ב.

2. ממתי צד אחד רשאי לקבוע לצד השני מי ינהיג אותו? מאיפה הפטרונות?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עם כל הטינה שלי לביבי ולימין הלאומני, אני חושב שאין מה להפנות אצבע מאשימה כלפיהם.

הם אופוזיציה. אם לפי תפישתם מדובר בממשלה אסונית שיש להפילה, אין לצפות מהם שיתמכו בה.

לצערי, ימיה של הממשלה ספורים ואני מעריך שהממשלה הבאה ואלו שאחריה, יהיו יותר ויותר ימניות ולאומניות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

כי כל עוד אנחנו לא בשלטון, לא טוב ליהודים.

כי אנחנו היהודים.

אתה יכול לומר זאת כך.

ואתה גם יכול לומר זאת אחרת - כל עוד בשלטון יושב מיעוט שניצל קונסטלציה פוליטית מסויימת בה רוב העם הצביע ימין אך חלק מהמפלגות הימניות שברו שמאלה בגלל תאוות כסא או בגלל החרמה פרסונלית של אדם שבחרו בו מיליון איש (בנט, סער, ליברמן)

אז כן, הממשלה הזאת רעה ליהודים.

* אני מדברר כרגע את הליכוד. לא הצהרתי מה עמדתי.

למען הסר ספק, מעולם לא הצבעתי לביבי. בהחלט אשקול לעשות זאת בבחירות הקרובות, בגלל כל הרפש שמתגלה במשפט. התברר שהוא צדק מהרגע הראשון.

האיש נרדף ע"י חונטה של פרקליטים+תקשורת, על כלום ושום דבר.

לא אמרתי זרת מההתחלה, אבל הפרוטוקולים של המשפט שיוצאים החוצה מציירים תמונה שעולה על כל דמיון. 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 2 דקות, avargel כתב:

כולם מסיכמים?

גם זועבי מסכימה?

גם עבאס מסכים?

כול היהודים מסכימים? רוב היהודים מסכימים?

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

הם אופוזיציה. אם לפי תפישתם מדובר בממשלה אסונית שיש להפילה, אין לצפות מהם שיתמכו בה

שלא יתמכו בה בדברים פחות קריטיים. אם אלה תקנות שמעבירים כול שנה מאז 67, אז כנראה שיש הסכמה שזה חשוב. חוק ממדים ללימודים - אל תתמכו, אבל במה שחשוב וקריטי כבר מעל 50 שנה...

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, David32 כתב:

כול היהודים מסכימים? רוב היהודים מסכימים?

רוב היהודים גם מסכימים שהממשלה הזאת רעה והם לא תומכים בה

אז מה? פה הרוב כבר לא מעניין?

שוב

אם זה מה שיפיל את הממשלה - אז כן, זה מעשה ימני. נקודה.

מדהים שזה בסדר מצידכם שמרץ תצביע בעד החוק רק כי "רק לא ביבי", אבל זה לא בסדר שהליכוד יתנגד לחוק כי "רק ביבי"

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...