Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גאה להיות אליטה. משום מה נדמה לי שכדאי מאד שהמדינה תטפח אילטות שיקדמו אותה.

אבל מוזר לי שמצביעי הליכוד מתלוננים על מי שלא נמצא בשלטון כבר למעה מ-15 שנים.

לגבי הישובים הערביים - ההערכה שלי היא שלפחות ש"ס משקיעה בהם וקוצרת פירות אלקטורליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
אתה מתבלבל אם אתה חושב שהמצע של המחנה הציוני היה "רק לא ביבי". יש להם מצע מסודר ורעיונות מנומקים למגוון בעיות. מה יש לליכוד? רק "אנחנו לא צריכים מצע כי אנחנו מפלגת השלטון". והם קוראים לשמאלנים אליטיסטים...

כמה אנקדוטות אגב:

* ממה שקראתי מצביעי הליכוד טוענים שהשמאל "לא הבין שלרוב הציבור נמאס מהאליטה". אז א. תסלחו לי, זו כזו אמירה של מקופחים. וב. "רוב הציבור" פשוט לא מסוגל להבין שביבי עושה לו רק רע.

* בכמה ישובים ערביים הצביעו ליהדות התורה ולש"ס בכמויות די גדולות. מעניין אם זה בטעות, במין הפוך על הפוך בקטע של דאחקה, או סתם כי הם מפגרים (שזה תואם בעצם גם לשתי האפשרויות הקודמות).

* אורן חזן, הבן של הח"כ לשעבר יחיאל חזן מפרשת ההצבעות הכפולות בכנסת, נבחר ברשימת הליכוד. ממשיך דרכו? (כן, כן, אני יודע, אין לשפוט את הבן לפי מעשי אביו...)

אולי ביבי לא עושה כזה רע לרוב הציבור? לקחת את זה כאופציה? או שנקודת ההנחה שלך היא כפולה: ביבי רע, והעם לא יודע מה טוב בשבילו?

זו לא פעם ראשונה שיש הצבעה גבוה לחרדים בישובים הערבים.

ואם נתחיל לשפוט בנים לפי מעשי אבות אז מרב מיכאלי לא תצא נשכרת מההשוואה ;) ואני לא הצבעתי בכלל ביבי אפילו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם הערבים לא עושים הון פוליטי מכמות המנדטים של הרשימה המשותפת, הם באמת... נו.... לא חכמים.

שיקחו איתם בוזי, מרצ, לפיד ועוד משהו ויש אלטרנטיבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הערבים לא ישבו עם מר"צ (ציונים! פיכסה! מה פתאום הסכם עודפים?) אז עם בוז'י? ועם לפיד עוד?

עזוב את זה, גם ככה הם רשימה אחת באופן טכני, בפועל הם 4 מפלגות כבר מהיום בבוקר, אם הם יצליחו לא להסתכסך עד הבחירות הבאות זה כבר הישג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז זהו, שדווקא יהדות התורה הצליחה שם, שזה באמת מפתיע. למשל 40% בישוב נאעורה.

בנוגע לאליטות - זו הפכה למין מילת גנאי שאיבדה לחלוטין ממשמעותה. הרי האליטות הקלאסיות הן קומץ של משפיעים ובעלי דעה. הציבור הליכודניקי הפך את כ-ל אנשי השמאל ל"אליטות" ומשתמש במושג הזה במין שאט נפש מקופח שכזה: "הם חושבים שהם כאלה חכמים כי הם גרים בהרצליה ועובדים בהייטק, אנחנו נראה להם מה זה!".

אולי זה רק נדמה לי אבל מרגיש כאילו ברגע שהתוודעו תוצאות הבחירות, כל אותם ליכודניקים שפחדו לדבר כשחשבו שאולי ביבי יפול, צצים מהחורים ברשתות החברתיות ויורים את חיצי הרעל המטופשים שלהם לכיוון השמאל. שמחים על התפטרותה של זהבה גלאון, מאחלים דברים נוראיים לסתיו שפיר וכן הלאה. מעניין, רובם כותבים בעילגות מוחלטת ועם כמות אדירה של שגיאות ואמירות לא נכונות. ממש אפשר להתגאות במצביעי הליכוד, אה?

אגב, אומרים שמפלגות השמאל היו זחוחות? תן לי לחדש - ביבי הוא הזחוח. בקושי שמעו ממנו בשבועות האחרונים, ואז בימים האחרונים לפני הבחירות הוא מעלה הילוך ופונה בדיוק ללב של ה"לקוחות" שלו - עם הפחדות ושקרים. הם "מתעשתים" (כלשונם) ובאים בהמוניהם להצביע למי שיום אחרי הבחירות כבר לא שם עליהם יותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי ביבי לא עושה כזה רע לרוב הציבור? לקחת את זה כאופציה? או שנקודת ההנחה שלך היא כפולה: ביבי רע, והעם לא יודע מה טוב בשבילו?

זו לא פעם ראשונה שיש הצבעה גבוה לחרדים בישובים הערבים.

ואם נתחיל לשפוט בנים לפי מעשי אבות אז מרב מיכאלי לא תצא נשכרת מההשוואה ;) ואני לא הצבעתי בכלל ביבי אפילו.

אני חושב שאתה רואה את זה הפוך - זה לא שביבי לא עושה כזה רע לרוב הציבור, זה שרוב הציבור אפילו לא מבין כמה ביבי עושה לו רע.

ובקשר למרב מיכאלי, אצלה מדובר בסבא שזה קצת שונה, ובסיפור אחר לגמרי. וברור לך שאמרתי את זה חצי בצחוק (אבל בכל צחוק יש קצת אמת).

לדעתי עכשיוט הליכוד בייחוד נתניהו ילמד מהקדנציות הקודמות, ומהתלונות של העם, ובאמת יהיה פה אחרת,

כי הפעם באמת היה סיכוי שלא ייבחר.

ב-ט-ח. אני לגמרי מדמיין את ביבי יושב עכשיו בבית: "וואלה שרה'לה, הפעם זה היה מה זה קרוב. נראה לי העם כמעט עלה עלינו שאנחנו שמים עליו זין כבר 6 שנים. מה את אומרת, נזרוק לו כמה עצמות ואשכרה ננסה לשפר משהו הפעם? כן, אני יודע, זה יחזיק אולי איזה חודש, אבל לפחות נעשה כאילו אנחנו מתאמצים, טוב?".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מסופק אם ביבי היה זחוח. אני הייתי מיחס את ההעלמות שלו לטקיטיקה, ואין ספק שהוא גאון בניהול מערכות בחירות. יתכן שבתקופה של התקפות אישיות עליו ועל שרה היה עדיף לו להתרחק קצת מאור הזרקורים, יתכן שהיו לו שיקולים אחרים. מבחן התוצאה מראה שהצליח, ובגדול.

התקוה היחידה שלי מתוצאות הבחירות היא שביבי יבין שדרושה איזו מתינות מדינית, ומצד שני לאור הצלחתו המפתיעה ישתלט על המסיתים מבית ויוביל מדיניות בחות לעומתית מול העולם. אבל הנטיה הבסיסית שלי היא פסימית מאד. לדוגמא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הבדל בין מה ביבי מבין שצריך לעשות בשביל המדינה, לבין מה שביבי יעשה כדי לבצר את שלטונו.

כמו שהוא אתאיסט אבל מקפיד לומר בעזרת השם כל 10 שניות, הוא מבין את הצורך בשיתוף פעולה עם הקהילה הבינלאומית, אבל יודע שתחושת המצור רק תחזק את נאמנות האלקטורט שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נראה לי שאנשים בארץ קצת לא מבינים מה זה אליטה. אכתוב שוב שמיליונר מרעננה הוא אליטה הרבה יותר מרוב המגיבים כאן, בטח מאיזה גרבוז.

זה הכל מכבסת מילים, אבל גם ממנה הימין שואב את כוחו האלקטורלי, לפחות בפריפריה, כבר הרבה שנים.

אוהבים לספר לדוגמא כמה מרצ היא אלטיסטית ביחס למזרחיים. ובכן, במה זה בא לידי ביטוי?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

העניים מהדרום מצביעים למי שלא ינקוף שום אצבע כשהמפעל הבא שמה ייסגר, וה"אליטה" דואגת להם ומצביעים למי שכן.

(כמובן שאל תתפסו אותי ממש במילה, זה בגדול ובהכללה מאוד מאוד)

אני הולך היום בתחושה שאני פשוט לא שייך למדינה הזאת, יש לנו מעוז קטן במקומות שהמגורים בהם יקר יותר, באוניברסיטאות וחברות הייטק וכדומה, אבל זהו בכל מקום אחר במדינה אני ואנשים נאורים אחרים שלא רוצים את שלטון פוטין בישראל פשוט לא שייכים כנראה.

אני מקווה להתבדות, שבבחירות הבאות האנשים הפחות חכמים שכיום מצביעי ליכוד יכניסו לעצמם איזו שטות לראש למה עדיף את אחת ממפלגות השמאל מרכז (כמו שהצביעו לאולמרט מסיבות שלא ברורות לי), ומי יודע? אולי זה יהיה מישהו שנואם מספיק טוב בשבילם כדי לתפוס את מקומו של ביבי בתור המנהיג לתקופה ארוכה מדיי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לעולם, אבל לעולם, השמאל לא יוכל לעלות לשלטון בארץ אם לא יעמיד בראשו מנהיג שיצליח להעביר אליו קולות מהצד הימני, שהוא הרוב היום, ולא בגלל שהוא טוב או לא, זו פשוט הדמוגרפייה.

בדיוק כפי שחשו על בשרם שני המועמדים הרפובליקניים האחרונים בבחירות לנשיאות בארה"ב.

אם מועמד הרפובליקנים ימשיך לפנות רק לארצ'י באנקרים, אין לו סיכוי.

הסיבה העיקרית שנתניהו לא רק שנותר בשלטון, אלא ביצר את שלטונו, היא שפשוט לא רע כאן, בטח לא כפי שהתקשורת, שהיתגייסה רובה ככולה להפלת נתניהו, יניסתה להציג.

לא שאין מה לשפר ולתקן, אבל יחסית מצבינו לא רע כלל בכל פרמטר אפשרי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבעיה שכרגע המצב עוד סביר, אך במגמת ירידה.

- הלאומניות עולה על גדותיה, בקרוב יהיו עלינו סנקציות כלכליות והכלכלה תקרוס חזק בגלל זה. (והכי עצוב יהיה שעדיין מצביעי ליכוד יגידו "כן!!! ביבי לא נכנע לארופים הסמולנים!!!!")

- המצב הכלכלי של כולם נהיה יותר ויותר גרוע, חוץ משל עובדי ההיטק שדווקא הם מצביעים למי שבא לעזור לחלשים

- המחיר של הכל עולה, ממש כמו במדינה במלחמה

- הדת במקום להצטמצם בקרב הדיעה באוכלוסיה, בחוקים וכו', רק מתקדמת עוד ועוד, כשמשהו במגמת עליה בסוף הוא גם מגיע לפסגה. אני לא אתפלא אם יגיע יום שיעבור בקלות (כמו הקלות והעידוד באוכלוסיה על הבחירה של אתמול) חוק שמאוד ירע עם החילונים, כמו איסורים שונים בשבת (מעבר לתחבורה ציבורית) או סגנון לבוש לנשים בעוד יותר מקומות.

- "שמאלנים" יקוטלגו ע"י הטיפשים וזה יגיע לאלימות בסוף

- לאומנים משיכיים ועריצים (כמו פוטין, שכבר היום יש לו בישראל הרבה מעריצים) יהיו הכוכבים פה.

אני עובד בהייטק, רק התחלתי, מקווה למנף את זה כדי לברוח מפה כשעוד אפשר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

חן, יש פה 14 מנדטים שמשום מה הימין מסרב לספור כלא ימנים.

הערבים הישראלים הם חלק מאיתנו ומהמערכת הפוליטית בדיוק כמו החרדים וכמו החילוניים. אם אתה מצרף אותם לשמאל אתה תמצא גושים די דומים עם יתרון לפה או לשם בהתאם למצב הרוח ומרכז הולך וגדל שלא מתעסק בשמאל והימין המדיניים אלא בבעיות הפנים. כחלון, לפיד ויהדות התורה הם לא שמאל ולא ימין. גם דרעי הוא ימין או שמאל לפי הנוחות שלו למרות שרוב מצביעיו ימניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אענה לך על הגיגיך.

1. את האיומים על הסנקציות אנחנו שומעים למעלה מ 10 שנים, ובינתיים כלום לא קרה, וסביר להניח שכלום לא יקרה.

לעולם נמאס מהפלסטינים ומהעמדות שהם מציגים, והם כבר לא מעניינים את אף אחד.

עושים עסקים עם ישראל לא מאהבה אלא מאינטרס כלכלי.

2. המצב הכלכלי סביר לחלטין בכל פרמטר מדיד - שכר העובדים במגזר הציבורי טוב, בהיי טק גם כן, שלא לדבר על עובדי הבנקים, חברת חשמל התעשייה האווירית ועוד.

אם הכל היה עולה לא היינו מקבלים 2 מדדים אחרונים שליליים ואינפלצייה אפסית.

3. כוחם של החרדים ירד בבחירות האחרונות, ועד שיהפכו לכוח משמעותי כבר לא נהייה כאן..

4. שמאל היא לא מילת גנאי, ואסור שתהייה, לדעתי כל דעה פוליטית שאינה גזענית לשמה או השוללת את קיומה של מדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי, מקובלת.

5. הלאומן הגדול מכולם, ליברמן, חטף מכה לא פשוטה, ומסתבר שאין הרבה קונים לסחורה המשומשת והשחוקה שלו.

6. שיהיה לך בהצלחה בעבודתך, ואתה יכול לעזוב בכל רגע נתון, בברלין לא חסר מקום, ושטרות היורו מתגלגלים על המדרכה, רק צריך להתכופף ולאסוף אותם..:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...