Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי הרבה שנים עם רכב חברה נשארתי בלי אוטו ועכשיו צריך לקנות. עדיין לא יודע מה לקנות כי כל הזמן נסעתי על יונדאי גטץ שהחלפתי כל 2-3 שנים. קראתי על פיאט, מאזדה 2, שברולט, פורד, רנו וכו' - הראש מתפוצץ.

תעזרו לי בבקשה לבחור מודל לפ קריטריונים הבאים:

מנוע 1400-1500

הילוכים אוטומט

עלות חלקי חילוף וטיפולים לא גבוהה

צריכת דלק 11-12 ק"מ לליטר ממוצע

שנתון 2008-2010

תקציב עד 40000-45000

תודה

פורסם

יאם אתה מרוצה מ גטס אז שתקנה אחת כזו

בתקציב אתה תמצא 2008 ומעלה.

ניסאן מיקרה תענה על הדרישות שלך.

סובארו אימפריזה ניו אייג' או B3 מנוע 1500 סמ"ק גם אני חושב שיענו גם על הדרישות.

פורסם

B3 לא תתן צריכת דלק כזו- הרכב עגלתי,כבד ומאוד לא חסכוני בעליל לפחות עם מנוע 1500.

אם אתה מחפש רכב קטן- דייהטסו סיריון מומלץ.

בתקציב הזה אפשר לרכוש רכב משפחתי כמו מאזדה 3 /מיצובישי לנסר שנתונים 2008/ ניסאן טידה מליסינג

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
B3 לא תתן צריכת דלק כזו- הרכב עגלתי,כבד ומאוד לא חסכוני בעליל לפחות עם מנוע 1500.

אם אתה מחפש רכב קטן- דייהטסו סיריון מומלץ.

בתקציב הזה אפשר לרכוש רכב משפחתי כמו מאזדה 3 /מיצובישי לנסר שנתונים 2008/ ניסאן טידה מליסינג

אני דווקא שמעתי ש אימפריזה חלש ושמעתי ששניהם עושים 1 ל 9 בתוך העיר.

פורסם

צוכל למצוא סיריון 2008/9

גטס 2009

מיקרה 2008

אולי מאזדה 2 2008

יש הרבה אופציות, כהס לךמגרש רכב שם תוכל לבדוק אופציות ולקנות עם אחריות

פורסם

שלום alef1234,

יונדאי מטריקס הוא מיניוואן קטן (5 מקומות) שמתאים למשפחה עם שניים או שלושה ילדים. מדובר ברכב גדול הרבה יותר מהגטס שהייתה לך עד עכשיו, אז אני מניחה שהוא לא בהכרח הבחירה המתאימה ביותר עבורך. אם אתה מחפש רכב קומפקטי, שדומה במידותיו לאלו של הגטס, אז כדאי שתבדוק בנוסף גם מכוניות כמו דייהטסו סיריון או יונדאי i20, שיהיו חסכוניות יותר בדלק וזולות יותר לאחזקה מהמטריקס.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אתה יכול לבדוק את הגרנדה פונטו הכי חסכונית עקב הגיר הרובוטי.

בשביל מזדה 2 אתה צריך לפחות 50k.

מצטרף על ההמלצה לגבי הסריון, די מרווחת בפני עם אמינות טובה.

הונדה גאז גם חסכונית ורווחת היא שומרת על ערכה טובה יותר לכן תצטרך להתפשר יותר על השנתונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...