Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תצחקו עליי אבל כבר שבוע אני משתגע בחיפוש נורה לרכב (5 וואט לפנס האחורי) באזור קריית ארייה, ביקרתי בכל תחנות הדלק בסביבה (וגם אלה בדרך הבייתה) ואף אחת מהן לא מחזיקה נורות לרכב (החנויות שם מחזיקות כמעט הכל, מסיגריות עד משקאות יקרים אך לא נורות:cry:). אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות בסביבה (רצוי שפתוחה עד מאוחר) כי נורת האזהרה (המיותרת) בלוח השעונים מטרידה אותי בנסיעה לילית.

פורסם

יש לך באזור אוטו מודיעין חנות חלקי חילוף זה נמצא בפנייה השניה של ז'בוטינסקי כלומר הפנייה הראשונה שמאלה (מכוון בני ברק)

זה לקרית אריה בצומת הבא (מימין זו הסוכונות של פורשה) תפנה שמאלה ותסע 200 מטר אתה תראה את החנות משמאל.

פורסם

בעברית: אוטו מודיעין נמצא ברחוב שנקר. יש רחבת חניה לקונים בחנות.

+1 לחנות על שרות אדיב ומסייע, מלאי מגוון בהרבה סוגי פריטים ומחירים נוחים.

אם אתה משוטט שם, אולי נקודת ציון של 'לא רחוק מויקטור' יהיה ברור יותר ? ׁׁ(כן.. יקרן, אבל השווארמה טעימה)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הייה לי בלאק אווט על שם הרחוב אבל דווקא את השאוורמה זכרתי לא ידעתי שהיא כזו מוכרת כשאוורמה ברמה טובה

(אני אהבתי)

פורסם

תודה, רכשתי שם היום (3 ש"ח נורה!), הבעייה היחידה שהייתה לי התבטאה בניסיון לחנות במגרש העפר העמוס לייד. לא נורא, זה במרחק הליכה מהעבודה.

• תוכן חדש...