Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאג PFR7S8EG מול BKR7EIX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבנתי אחרי קריאה בפורמים של חו"ל שVW עידכנו את דרגת הקור של מנועי TSI מדרגה 6 לדרגה 7

זאת אומרת שהפלאג הסטנדרטי והמקורי היום הוא דרגה 7.

בבדיקה באתר NGK ובעוד אתרים שונים הבנתי שהפלאג המקורי והחדש היום לתקן המנוע הוא PFR7S8EG (לייזר פלטיניום)

שהוא כמובן בדרגה 7.

המשכתי עוד לקרוא ולבדוק פלאגים אחרים שמתאימים למנוע שלי (BZB 1.8 TSI) ומצאתי שהרבה שמים את הפלאג BKR7EIX (אירודיום) אבל רק במנועים משופרים. הם כותבים שהפלאג הזה קר יותר ולכן משתמשים בו אחרת הוא לא מתאים אם אין שיפור במנוע שמצריך פלאג קר יותר. אבל מה שלא הבנתי אם שני הפלאגים האלה בעלי אותו דרגת קור 7, למה הם אומרים שה BKR7EIX לא מתאים?

אני פשוט יכול להשיג אותו במחיר הרבה יותר זול מהמקורי PFR7S8EG. ולכן אני שואל מה עלי לרכוש?

ועוד שאלה, איזה פלאג חסכוני יותר בדלק? והאם השינוי זניח?

חלק מהאתרים רושמים שיש צורך להחליף כל 30K וחלק רושמים שהוא דווקא מחזיק 100K. מה הנכון?

פורסם

הייצרן בחר את הפלאג האופטימלי מבחינת ביצועי המנוע וצריכת דלק וגם זיהום אוויר עבור רכבך.

הפלאג שאתה צריך 101905631B.

המלצת הייצרן עבור מנועי 1.8 ליטר 2.0 ליטר TSI וגם עבור מנוע 2.0 ליטר TFSI החלפה

כול 90K.

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי בהמון פורמים שהפלאג שאני צריך הוא PFR7S8EG של NGK

שזה הפלג החדש שמחליף את המקורי, הבנתי שכל הרכבים החדשים מגיעים עם דרגת קור 7 (במקום 6).

הפלאג עצמו הוא פלאג לייזר דאבל פלטיניום.

באיביי המחיר לרבעייה הוא 240 שקל כולל משלוח.

http://www.ngk.com/product.aspx?zpid=9940

אחרי קריאה הבנתי שגם פלג האירודיום BKR7EIX, מתאים לרכב, אבל משתמשים בו בעקרון לרכבים משופרים

הפלג הוא גם כן בעל דרגת קור 7. הסיבה שאני חושב לרכוש אותו משום שרבעייה עולה 140 שקל!!!

http://www.ngk.com/product.aspx?zpid=9352

מהן הסיבות שעלי להצמד למקורי ולא לרכוש את האירודיום?

לא משנה לי שהמקורי מחזיק יותר.

מה שחשוב לי זה שהפלג יתאים למנוע ולא יהרוס אותו.

לפי אתה NGK, האירודיום חסכוני יותר בדלק, האם זה נכון?

המנוע שלי 1.8 TSI דגם BZB

פורסם

נראה לך שהאנשים בפורומים יודעים טוב יותר מייצרן הרכב איזה פלאג מתאים לרכבך ?

האם ייצרן הרכב פרסם מסמך רשמי (TSB) שהפלאג המקורי הוחלף בפלאג אחר שיותר מתאים לרכבך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע לבדוק את זה אם אכן הפלג קיבל אישור רישמי. אבל קראתי המון פורמים שמשתמשים בכירים כותבים כי אכן זהו הפלג המקורי החדש שהחליף את הפלג בוש הישן.

כמו כן לא מצאתי הרבה נושאי שיחה כאן לגבי פלגים שמתאימים לרכב בעל מנוע TSI.

לדוגמא:

http://changegears.wordpress.com/2011/02/25/new-oem-spark-plugs-06h-905-601-a-ngk-pfr7s8eg/

This plug supercedes part number 101 905 631 H which superceded 101 905 631 B. The previous part was a Bosch FR6KPP332S.

• תוכן חדש...