Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי קניית מכשיר :לפני 4 חודשים איבדתי את מכשיר הטלפון שלי והייתי זקוק למכשיר חדש. עשיתי סקר שוק, ובסוף התברר שהמחיר שהציעו לי בסלקום (אני מנוי שלהם ודי מרוצה ,למען האמת) נמוך בכ-15% מההצעה הזולה ביותר בזאפ +שנה אחריות אצל סלקום (מה שלא בטוח הייתי זוכה לו בחנות סלולרית זולה). התשלום התבצע באופן חד פעמי ,ללא תשלומים והתחייבויות, תנאי העסקה נשלחו אליי במייל לפני משלוח המכשירים (שהיה ללא עלות, אגב). אז מה היה לנו כאן -חסכון של קרוב ל-500 ש"ח (עבור 2 מכשירים), שנה אחריות שראש שקט (מתגובות על חנויות סלולריות, ניכר כי עמידה בתנאי האחריות שהם מעניקים אינה מובנת מאליה), משלוח עד הבית ללא עלות. כבונוס, הם גם הוזילו (מיוזמתם:shock: !!) את מחיר המנוי שלי בכ-20 ש"ח לחודש ,כך שכעת אני משלם פחות מ-100 ש"ח (המסלול אינו בסיסי, כך שהמחיר מספק אותי).

בקיצור ,אין לי מילה רעה לומר עליהם.

שמח שאצלך זה ככה! אצלי זה ממש לא היה ככה ואני ומשפחתי מתכוננים לתביעה משפטית מולם בזמן הקרוב מאוד.

אתמול מתקשר אליי נציג מסלקום:

נציג: "שלום"

אני: "שלום"

נציג: ראיתי שהתניידתם מאיתנו ורציתי להצ...

אני לא נותן לו לסיים: נכון ואעכשיו מתכוננים לתביעה מולכם על גביות שקריות... (לא יפרט כאן כרגע, אחרי התביעה)

נציג: אני רוצה להציע חבילה מאוד משתלמת

אני: אתה צריך לדבר עם אבא אבל יש לך תוכנית בפחות מ-10 שקלים בחודש?

נציג: אהה אתם בגולן? ואתם לא צריכים תוכנית בלתי מוגבלת?

אני: תתחיל להפעיל את הראש! אם אנחנו כבר חצי שנה בגולן בתוכנית של 10 שקלים למה לעזעזל אני צריך תוכנית בלתי מוגבלת?!

ניתקתי.

לא מבין אותם בכלל. אגב הוא התקשר לאבי בהמך היום. הוא ענה לו אותה תשובה.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם תרוץ מפלגה שתחרוט על דגלה את ״הוצאת החברות הסלולריות הגדולות ובראשן אורנג׳ אל מחוץ לחוק ״.

אני הראשון שיצביע לה. ושיילך לעזאזל המצב הביטחוני:-D

אל תשכח שכל חברה ללא יוצא מן הכלל קמה כדי להרויח כמה שיותר. הותיקות חגגו כשיכלו (וגם אצלם כשסלקום נכנסה המחירים צנחו בשיעור דומה למה שצנחו כשגולן ורמי לוי נכנסו וכשאורנג' נכנסה צנחו שוב) ואם החדשות ישארו לבד לא רק שלא תהיה קליטה (הן נשענות עדיין על התשתית של הותיקות ויקח להן לא מעט זמן להגיע לכיסוי טוב) אלא המחירים יעלו.

אצל מי להיות מנוי כל אחד יחליט לפי טעמו וצרכיו כי כל חברה פונה לקהל שונה.

ZX, כמו שכתבתי, לכל אחד מתאיםן משהו אחר.

לי אישית אין בעיות של גביה חריגה עם סלקום לא במנוי העסקי ולא בפרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשסיימתי את יחסי עם אחת הותיקות התקשרתי וביקשתי לשלם בתשלום אחד את כל הזנבות שנותרו לי (תשלום על מכשירים).

חוסר האמון שלי בהם גדול בהרבה מהריבית שלכאורה הפסדתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

+1

אני עשיתי בדיוק אותו דבר.

שילמתי שלושה מכשירים בתשלום אחד כדי לא לראות מהם יותר חשבוניות ולעקוב

שאר המכשירים שניידתי כבר לא נקנו מהם (אורנג')

פורסם

סיפרתי כאן לפני כמה חודשים על מקרה דומה - עניתי לשיחה אחת בהונגריה למשך 30 שניות וחויבתי על 42 שקלים - שלוש שיחות נפרדות, כל אחת פחות מדקה, כל אחת 14 שקלים. מיותר לציין ששתיים מהן כלל לא התקיימו. עכשיו אני יודע יותר טוב...

נ.ב. אני טס היום לחו"ל ובררתי סתם בשביל הכיף באורנג' בינלאומי: 3.5 שקלים לסמס, 18 שקלים לדקה לשיחה יוצאת או נכנסת. אפשר גם לרכוש חבילה באיזה 200 שקל שתאפשר שיחות בשקל שמונים :lol: :lol: :lol:

כנראה שבאורנג' לא שמעו על איזו חברה קטנה שנקראת סקייפ...

נ.נ.ב. התקשרתי לבקש לבטל את ה-3G בחו"ל. אמרו שיש שירות פשוט של כוכבית שדרכו אפשר לבטל. ניסיתי. ביקשו להכניס פרטי אמצעי תשלום, הקשתי - לא נכון (כמובן שזה נכון...). טוב, מתקשר שוב, אומרים שאפשר דרך האתר. ניסיתי. בסיום התהליך הארוך נכתב בפשטות: "אירעה תקלה ולא ניתן לבצע את הפעולה כעת". ביקשתי מהנציג שיבצע את זה בשבילי. אמר שזה יעלה חמישה שקלים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
.

ZX, כמו שכתבתי, לכל אחד מתאיםן משהו אחר.

לי אישית אין בעיות של גביה חריגה עם סלקום לא במנוי העסקי ולא בפרטי.

זוכר אותך, ולא ציינתי אותך כי אני זוכר למה לך כן מתאים להישאר בותיקות.

מעולה שלך אין חריגה! בשיא הרצינות!

לי הייתה ועודנה יש (איך איך הם חייבו אותי בחבילה 6 חודשים אחרי שעזבתי אותם איך? :?) ובגלל זה אני הולך למשפט איתם. מקווה שאצלך המצב ימשיך להיות טוב!

פורסם
סיפרתי כאן לפני כמה חודשים על מקרה דומה - עניתי לשיחה אחת בהונגריה למשך 30 שניות וחויבתי על 42 שקלים - שלוש שיחות נפרדות, כל אחת פחות מדקה, כל אחת 14 שקלים. מיותר לציין ששתיים מהן כלל לא התקיימו. עכשיו אני יודע יותר טוב...

נ.ב. אני טס היום לחו"ל ובררתי סתם בשביל הכיף באורנג' בינלאומי: 3.5 שקלים לסמס, 18 שקלים לדקה לשיחה יוצאת או נכנסת. אפשר גם לרכוש חבילה באיזה 200 שקל שתאפשר שיחות בשקל שמונים :lol: :lol: :lol:

כנראה שבאורנג' לא שמעו על איזו חברה קטנה שנקראת סקייפ...

נ.נ.ב. התקשרתי לבקש לבטל את ה-3G בחו"ל. אמרו שיש שירות פשוט של כוכבית שדרכו אפשר לבטל. ניסיתי. ביקשו להכניס פרטי אמצעי תשלום, הקשתי - לא נכון (כמובן שזה נכון...). טוב, מתקשר שוב, אומרים שאפשר דרך האתר. ניסיתי. בסיום התהליך הארוך נכתב בפשטות: "אירעה תקלה ולא ניתן לבצע את הפעולה כעת". ביקשתי מהנציג שיבצע את זה בשבילי. אמר שזה יעלה חמישה שקלים...

הכי קטע שאתה עוד איתם...

מה שנקרא - עובדים עליך בעיניים פתוחות.

פורסם

מה שנקרא - עובדים עליך בעיניים פתוחות.

מה שנקרא מוריד את המכנסיים ורץ ברוורס :wink:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
מה שנקרא מוריד את המכנסיים ורץ ברוורס :wink:

+ (כאן תכניס איזה מספר שתבחר!)

פורסם
למה אני צריך להגיב? ראית שהאשמתי - מפורשות או ברמיזה - את מר בוקובזה בגביית תעריפי יתר או במרמה? :shock:

לא, אבל אתה כל הזמן אומר פה בפורום שמה שהוא עשה זה מעשה לא מבורך.

אתה גם מצדיק בנושא את חברות הסלולר הגדולות ...

אז הנה, מר "בוקובזה" ה"קטן" בא ועושה להם בית ספר.

פורסם
לא, אבל אתה כל הזמן אומר פה בפורום שמה שהוא עשה זה מעשה לא מבורך.

אתה גם מצדיק בנושא את חברות הסלולר הגדולות ...

תקרא שוב את מה שכתבתי, נראה שממש לא ירדת לסוף דעתי.

פורסם

הוא לא טען שמעשיו של מיכאל גולן אינם מבורכים, אלא שהם לא כלכליים ואחריתם תהיה מפלה עסקית.

ההיטפלות לשמו המקורי של גולן נועדה להוסיף נפח פומפוזי או תיבול לדבריו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הוא לא טען שמעשיו של מיכאל גולן אינם מבורכים, אלא שהם לא כלכליים ואחריתם תהיה מפלה עסקית.

ההיטפלות לשמו המקורי של גולן נועדה להוסיף נפח פומפוזי או תיבול לדבריו.

אולי גם שיגיד לנו מה המספרים של הלוטו בשבת?

כנראה שיש לו כדור בדולח שהוא רואה את העתיד כל כך בבירור ...

פורסם

שמע, הוא לא טוען שהוא חוזה עתידות. הבחור עוסק בשוק ההון כפי שעולה מהודעותיו, ובהחלט יש לו את היכולת לחוות דעה על כלכליות של מהלכים ומה הוא חושב שיהיה בסוף. זו דעתו, והוא זכאי לה.

דעתי היא שהוא אמוציונלי בנושא כפי שהתברר מהתגובות שלו על השמדת הערך בחברות האפ"ס, ושהאמוציות מערפלות את שיקול הדעת שלו.

עוד כמה שנים נראה מי צדק, אם מישהו בכלל יזכור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...