Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שכולנו חוסכים בזכות הכניסה של החדשות זה אין ספק אבל עדיין אני קונה את המוצר שמתאים לי מבחינה עסקית כשאת הבטן אני משאיר מחוץ למשחק. לא פוסל אף אחד כדי להעניש ולא מעדיף מישהו אחר רק בגלל שהוא התחיל את המהפכה (וגם כאן הכתר מגיע לרמי לוי ולא לגולן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד והדרך שלו.

אני כן עובד עם הבטן והרגש, גם בעסקים.

גם שאני קונה אוטו (אם אנחנו כבר בפורום רכב) חשוב לי לא פחות מימי אני קונה את הרכב מאשר הרכב עצמו.

תתפלא אבל חשוב לי גם למי אני מוכר.

פורסם

ממי אני קונה מאוד חשוב לי ברמת היחס שהרכב קיבל. לא ברמה שהאיש צריך להיות נחמד.

למי אני מוכר חשוב ברמה הרגשית אבל לא ברמה שאבטל מכירה בגלל שהאדם יקרע את האוטו.

פורסם

1. הרעיון שמאחורי 012 זהה לרעיון שמאחורי גולן - אין שירות לקוחות פרונטלי אלא רק טלפוני או אינטרנטי.

2. הכיסוי של גולן הוא הכיסוי של סלקום - כלומר די דומה לזה של אורנג', כמובן לכל חברה יש את החורים שלה אבל זה די מתאזן.

3. נהג לילה - אני לא יודע מאיין המצאת את הסיפור של גביה מראש של 100 ש"ח לפני יציאה לחו"ל. הנכון הוא שהשיטה של גולן היא גביה של דמי המנוי החודשיים בתחילת מחזור החיוב (מעין פריפייד) אבל אין גביה נוספת לפני יציאה לחו"ל. - אלא השלמת גביה של שירותים שאינם נכללים בתוכנית הכוללת. ואל תשכח שמחיר הדקה בנדידה בגוחן, לפחות במדינות הנפוצות, היא 35 אג' לדקה, לעומת עשרות ש"ח לדקה בחברות הותיקות. אם אתה מדבר על גביה מראש בשימוש בנדידה הרי דווקא החברות הותיקות מגדילות לעשות עם חבילות במחירים מנופחים שאם לא ניצלת - איבדת, ואם גלשת מעבר לחבילה - שילמת דמי חריגה גבוהים.

4. למי שיש חבילת "הכל כלול" החסכון הוא דווקא בשימוש מרבי בנייד.

יש לי 3 קוים בגולן, שניים מהם מהשבוע הראשון שבו עלו לאויר והשלישי מספטמבר - ואין שום בעיות טכניות או הפתעות. יש לי גם שני קוים בהוט, אחד בפלאפון ואחד באורנג' סה"כ איכות השיחה דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Night Driver - הסיבה העקרונית להעדפת גולן על פני המפעילות הוותיקות היא לא כדי "להעניש" על פשעי העבר.

הסיבה היא העתיד.

אם המפעילות החדשות לא ישרדו אז ביום שאחרי קריסתן המפעילות הוותיקות יחזרו למחירים הישנים.

מתאים לך לשלם 29 ש"ח דמי מנוי+70 אגורות לדקה?

מתאים לך חבילה של 250 דקות ו250 הודעות ב119 שקל? בלי גלישה כמובן. חבילת גלישה עוד 59 שקל.

מתאים לך חבילה בלתי מוגבלת ב329 שקל בלבד?

ולכן (בגבולות ההיגיון) צריך להעדיף את גולן כדי שלא נחזור למחירים הנ"ל.

אינטרס כספי עסקי נטו. לא "רגשי". פשוט חשיבה לטווח ארוך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זה שאתה לא צריך את השירות או לא קיבלת שירות לא אומר שכולם ככה.

לי שירות התיקונים חשוב וכלכלי וכנ"ל מרכזי השירות.

לגבי השירות של גולן, גבייה מראש של 100 ש"ח כל פעם כשאתה יוצר לחו"ל ואחר כך אולי יחזירו לך, תיסע לחו"ל ויש סיכוי שיהיה לך קו, חלק מהמתקשרים אליך יקבל הודעה שאתה לא זמין, תשאיר הודעות עד מחר ואולי יחזרו אלך ועוד. אם אתה לקוח פרטי שלא מדבר הרבה אז אולי זה לא קריטי אבל להרבה אחרים כן.

1. אם אתה משמיד מכשירים סדרתי ושירות התיקונים כדאי לך (וכדאי לך לבדוק היטב מול האלטרנטיבה של תיקונים במעבדה פרטית) אז תהנה.

רוב האנשים לא נזקקים לתיקונים כל שני וחמישי.

2. לגבי הגבייה מראש - זה עקום. נכון.

אבל אני מעדיף לנסוע לפינלנד, לדבר 20 דקות, שיגבו ממני 100 שקל, ובחשבונית העוקבת יזכו אותי ב93 שקל. (קרה כבר בפועל)

האלטרנטיבה באורנג' היא לנסוע לגרמניה, לדבר 20 דקות, ושיגבו ממני 400 שקל. ולא יזכו. 20 שקל לדקה, זה המחיר. לא צוחק.

ועכשיו תקפוץ עם חבילות וכו' - איזה חבילה משתלמת יש באחת החברות הוותיקות למישהו שנוסע ומתכוון לדבר 20-30 דקות בכמה ימים שהוא שם? אין.

3. לגבי רולטת יש קו אין קו בחו"ל:

מסתמן שזה ניתן לפתרון ע"י הגדרות במכשיר.

אבל גם אם זה רולטה - אני מעדיף 80% סיכוי שאוכל לדבר ב35 אגורות לדקה מאשר 99% סיכוי שאוכל לדבר ב20 ש"ח לדקה.

אם לא יעבוד לי הסים של גולן בצרפת אז אני נכנס לקיוסק הקרוב וקונה סים. ביג דיל.

לי אישית עבד פיקס בפינלנד ובשוודיה. לידידה עבד פיקס בגרמניה. לקרובי משפחה עבד פיקס בצרפת. בבלגיה לא עבד.

אם אתה בעל עסק וחייב חייב חייב לקבל שיחות במספר הישראלי שלך אחרת אתה מפסיד הכנסות - אז גולן כרגע לא בשבילך עד שיפתרו ב99% את עניין הנדידה לחו"ל.

פורסם

שירות תיקונים היום בעידן הסמארט-פונים זו בדיחה גרועה לכל היותר.

אני לא מכיר אדם אחד שהכניס סמארט-פון לתיקון והוא יצא תקין.

למה זה?

כי רוב עובדי המעבדה לא עברו הכשרה כראוי ופותרים כל תקלה ב"צריבה" מחדש של הגרסא.

ועל זה אנחנו משלמים עוד כמה עשרות שקליים בחודש במקרה הטוב.

אני לא מצליח להבין אנשים שעדין נשארו בחברות הישנות שהם לא משלמים עדיין על מכשיר ישן.

הטענה שבחברות הישנות יש "שירות" היא מגוכחת, הרי על זה כל הזמן התלוננו אנשים שאין עם מי לדבר!

שאתה בא לנציג שאומר משהו אחד ואז חברו אומר משהו אחר.

או שאתה רוצה לברר על חיוב לא ברור ומסבנים אותך שעות בטלפון.

אז פתואם עכשיו יש עם מי לדבר?

אין מה לעשות , תמיד יהיו כאלה שיפחדו לעשות שינוי דרסטי ויתרצו את זה באי אילו סיבות.

שנאמר זבש"ם.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הם לא צורבים גירסא אלא מחליפים מכשיר. במקרה של שבר לרוב יתקנו אבל גם לא תמיד ובמקרה של בעיית תפקוד בכל המקרים קיבלתי מכשיר חדש מהקופסא.

פורסם
אני מבין שאתה מאלו ש"קונה" את סיפורי השרות.

אני מצטער, אבל אלו לא סיפורים. עברתי לסלקום, וכשאני רוצה לדבר עם נציג - אז נציג עונה לי, ולא מייבש אותי למוות על הקו ואז מנתק, או לא עונה למיילים. נכון להיום, התקשרתי פעמיים, ופעמיים ענו לי אחרי 5 דקות (פלוס מינוס).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני היחיד שמאוכזב מגולן? יכול להיות שזה בגלל האיזור שאני נמצא בו במהלך היום (רמת השרון), אבל אני כל הזמן מאבד חיבור ל-3G ומועבר לאחר כבוד ל-Edge (דור 2.75). מבחינתי, ממש לא קביל בשנת 2012, בטח שלא במרכז הארץ, וולא משנה כמה אני משלם על השירות. עם פלאפון לא היו בעיות כאלה. אני שוקל להתנייד להוט מובייל בחודש הבא, בהתבסס על זה שהם משתמשים בתשתית של פלאפון...

דווקא מבחינת שירות לא היו בעיות. כשהייתי צריך אותם הם ענו, ותוך זמן סביר.

אגב, אני לא חושב שזה לא נכון להגיד שה-big three הולכות להפוך להיות ספקיות "פרימיום" עם הזמן. אולי זה לא המצב כרגע, אבל אני מאמין שלא תשאר לחברות הללו ברירה פרט ללקדם את התדמית השירותית שלהם ואת חווית ה-extra value ששווה, כביכול, לשלם עבורו. לא עבור כולם האקסטרה הזה מתאים או נחוץ, אבל בדיוק כמו שיש אנשים שקונים סדרה 7, יהיו אנשים שיהיו מוכנים לשלם כמה עשרות שקלים יותר בחודש עבור האקסטרות הללו.

פורסם

Clutch - איזה מכשיר ברשותך? (דגם מדוייק. אם נוקיה אז מה ה RM מאחורי הסוללה)

פורסם

הפעלת את שירות הנדידה בטלפון? אם הנדידה כבויה אתה עלול לאבד את הרשת.

אופציה נוספת - בחקר ברש תגולן בבחירה ידנית (אם אתה קולט שתי רשתות בשם גולן נדמה לי שהשניה תהיה הנכונה - זו רשת סלקום ונדמה לי שמופיע ה-Golan T).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Clutch - איזה מכשיר ברשותך? (דגם מדוייק. אם נוקיה אז מה ה RM מאחורי הסוללה)

Google Nexus One.

הפעלת את שירות הנדידה בטלפון? אם הנדידה כבויה אתה עלול לאבד את הרשת.

אופציה נוספת - בחקר ברש תגולן בבחירה ידנית (אם אתה קולט שתי רשתות בשם גולן נדמה לי שהשניה תהיה הנכונה - זו רשת סלקום ונדמה לי שמופיע ה-Golan T).

כן, הפעלתי את שירות הנדידה הפנים ארצי. לא עזר.

פורסם

איזה תת דגם?

זה עם ה900 או זה עם ה850? (בדור השלישי)

פורסם

ממה שאני רואה בויקיפדיה, שני הדגמים שהיו תמכו הן ב-900 והן ב-850 מגה הרץ. ובכל מקרה, זה לא שאף פעם אין קליטת HSPDA, אלא במקומות מסויימים מאוד. יש לי חברים במשרד שעם אייפון בגולן וחווים בעיות דומות (אולי פחות קיצוני משלי - הנקסוס מעולם לא הצטיין בקליטה יוצאת דופן).

• תוכן חדש...