Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא ב-012 במסלול ה"קל" ובינתיים, הכל עובד כשורה. העדפתי אותם על גולן, כיוון שקראתי לא מעט תגובות על בעיות קליטה כאלו ואחרות. אני לא פוסל מעבר לגולן בעתיד הרחוק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חורים בכיסוי יש לכל רשת. כמובן שמרגיז אם זה נופל בדיוק בחדר או במשרד שלך.

אני מניח שמי שסובל מבעיות עם גולן יסבול באותה מידה אם יעבור לדלקום, בשל הנדידה הפנימית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לקוח שלהם 5 חודשים. היום נגמרה לי החבילה של ה1GB. אז חשבתי שמאחר ואני משלם 89 על החבילה אוסיף 10 שקלים להגדיל ל2GB את הגלישה.

עליתי בצ'אט מול הנציגה (ענו בשניה כרגיל), ואני שואל אותה איך אני משדרג את החבילה. היא עונה לי שיש להם מבצע כרגע על חצי שנה ראשונה ב44 ולאחר מכן ב98 על 3 ג'יגה או 2 ג'יגה (ההבדל זה במדינות אליהם מחייגים מחוץ לישראל).

עכשיו תבינו לאיזה מצב של חשדנות הגענו כלקוחות :-D אחרי שהיא כתבה לי שאלתי אותה אם היא בטוחה שהיא מדבר עם לקוח קיים ולא עם לקוח חדש (הרי אנחנו רגילים שהקומבינות האלה רק ללקוחות חדשים, אז מראש לא האמנתי שיעשו לי חצי מחיר על מה שאני משלם היום).

העדכון נעשה בשניות, חתכתי את המחיר בחצי למחצית השנה הקרובה. ואני לקוח מרוצה שהתכוון בכלל לשדרג את השירות.

התחרות הזאת בריאה לשוק ולצרכנים.

כעת לקוח שירצה לעזוב את אחת החברות ומשלם היום 99 לחודש, יחסוך 330 שח במעבר.

אחד החסרונות היחסיים ב012מובייל זה שאין להם הסכם על קבלת מסרונים שיווקיים (בדקתי לפני חודש עדיין היתה בעיה עם זה), כך שמי שרוצה לקבל סמס מלאומי באזר למשל, צריך להזין באתר של הבאזר נייד של מישהו אחר, או פשוט להתקשר לשירות לקוחות ולבקש שישלחו את הסמס למספר אחר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...