Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה משתלם?

זה בדיוק המבצע של גולן.

אני באופן אישי מעדיף להעביר את כספי לגולן טלקום.

מאשר לאורנג', או 012מובייל אם בא לך לקרא לזה ככה.

כדאי שנתחיל להיות צרכנים נבונים ונראה מה השקל של היום יתן לנו מחר.

כל היעוד של 012מובייל היא להפיל את הקטנים שצצו (גולן, רמי לוי וכו') אם ניתן להם יד בעוד לא הרבה זמן נהיה שוב בכלוב של שלושת הרשות הגדולות, ושאנחנו בכלוב כבר יוכלו לעשות בנו שוב כרצונם. (זוכר את התקופה ששיחה לגרמניה עלתה 25 ש"ח לדקה)

רדו כבר מהעניין הזה של הקליטה, זה כל כך שנת 1992.

אם אתה גר באיזה שטח אש צמוד לנחל לבן שבדרום, אולי תהיה לך בעיה של קליטה.

פורסם

כמו שאמר פלג_, אותו מחיר כמו גולן טלקום - למה לפרנס את החראות האלה (אורנג')?

בעבודתי אני נתקל יום-יום באנשים "סרבני ניוד" שתקועים בדעה של "למי יש כוח לעבור בשביל 30~50 שקל בחודש", כי הרי כל כך קשה להזמין SIM דרך האינטרנט ולחסוך מאות (אפילו אלפי) שקלים בשנה. :roll:

כאלה שחושבים שהוותק שלהם בפלאפון מה10 שנים האחרונות נותן להם קרדיט או משהו בסגנון..

פריירים לא מתים, וזה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

012 זה אורנג!! איפה הם היו ליפני גולן ,רמי לוי ושאר החברות החדשות? הם היו עסוקים בלעשוק אותנו !! לא צריך אלא חובה לעבור לאחת מהחברות החדשות כדי שהמחירים ישארו כאלה וישרתו את כלל הציבור!!

https://www.golantelecom.co.il/web/registration_2.php?plan_id=102

פורסם

למה לא כולכם רצים להחליף את הרכבים לאלטו ידנית? תחשבו איזה מחירים שילמנו לפנ שהאלטאו נכנסה לשוק. אחרי שהיא הופיעה פתאום איביזה וריאו נמכרות במחירים שלא חלמנו עליהם.

גם בסלולארי יש מחירים שונים למוצר שונה. אם מתאים לך רק קו בלי שום תמיכה אז לך לגולן אבל אם התמיכה חשובה לך אז תהיה מוכן לשלם עבורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למה לא כולכם רצים להחליף את הרכבים לאלטו ידנית? תחשבו איזה מחירים שילמנו לפנ שהאלטאו נכנסה לשוק. אחרי שהיא הופיעה פתאום איביזה וריאו נמכרות במחירים שלא חלמנו עליהם.

גם בסלולארי יש מחירים שונים למוצר שונה. אם מתאים לך רק קו בלי שום תמיכה אז לך לגולן אבל אם התמיכה חשובה לך אז תהיה מוכן לשלם עבורה.

אני מבין שאתה מאלו ש"קונה" את סיפורי השרות.

בכל מקרה, נעזוב לרגע את המחירים, התנהלות החברות האלו מול הלקוח היתה זוועה במשך שנים.

אני מדבר, על התחייבויות של שנים, קנסות יציאה, נעילת מכשירים שניקנו במחיר מלא.

תשלום לשרות תיקונים במשך שנים כאשר אתה מגיעה לתקן את המכשיר ומספרים לך שאין אפשרות לתקן כי המכשיר ישן וכבר אין לו חלקים (אבל כסף לקחו)

מכירת שרות תיקונים עוד בזמן אחריות הייצרן על המכשיר.

חיובים מטורפים על שיחות חו"ל מעבר לחבילה (כן אנחנו (אורנג') שולחים הודעה אחרי 75% ניצול אבל היא לא תמיד מגיעה בזמן, יכול להיות עיכוב של כמה ימים) אתה מבין שעיקוב של כמה ימים יכול לעולת לך גם 1000 ש"ח.

ומימתי לוקח להודעה כמה ימים להגיעה אבל אין מצב שהיה עיקוב של כמה ימים בחיוב החשבון שלך.

אזוב שטויות, לא היה עד היום שרות, נקודה.

היום הם רוכבים על הסיפורים אלו וזה השרות שלהם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457764

עזוב את המחירים עכשיו, זה רק פועל יוצא.

פשוט לא היה לך למי ללכת, בשלושת החברות היתה מקבל בדיוק את אותו מחיר ובדיוק את אותו "שרות".

יכולת לקנות קו יד שניה בחצי מחיר?

עד היום כל התלונות היו על השרות הגרוע של החברות הגדולות ולא על המחירים, כי יתרגלנו כבר למחירים.

והיום שיש אופציות אחרות אנשים "קונים" דווקה את הסיפורים על השרות.

פשוט לא להאמין!!!

אבל אתם לא לבד, יש לזה מונח מדעי בשם תסמונת סטוקהולם.

(תסמונת סטוקהולם: היא תופעה שבה אדם המוחזק בכפייה בידי אנשים זרים, מפתח אימפתיה והזדהות נפשית עם האידיאולוגיה והמעשים של האנשים המחזיקים בו) (הרחבה בנושא ניתן לראות בויקיפדיה)

זה מזכיר לי את הסיפור שאחד מגיע לרופא שיניים מכניס את היד מתחת לחלוק של הרופא, תופס לו את הביצים ואומר לו "דוקטור, יכאב לנו?"

פורסם
אם מתאים לך רק קו בלי שום תמיכה אז לך לגולן אבל אם התמיכה חשובה לך אז תהיה מוכן לשלם עבורה.

הנסיון שלי עם גולן שיש שהשרות והתמיכה טובים מאוד,

אני אצלם מחודש יוני ולא מאוכזב לרגע.

404

פורסם
אני מבין שאתה מאלו ש"קונה" את סיפורי השרות.

בכל מקרה, נעזוב לרגע את המחירים, התנהלות החברות האלו מול הלקוח היתה זוועה במשך שנים.

אני מדבר, על התחייבויות של שנים, קנסות יציאה, נעילת מכשירים שניקנו במחיר מלא.

תשלום לשרות תיקונים במשך שנים כאשר אתה מגיעה לתקן את המכשיר ומספרים לך שאין אפשרות לתקן כי המכשיר ישן וכבר אין לו חלקים (אבל כסף לקחו)

מכירת שרות תיקונים עוד בזמן אחריות הייצרן על המכשיר.

חיובים מטורפים על שיחות חו"ל מעבר לחבילה (כן אנחנו (אורנג') שולחים הודעה אחרי 75% ניצול אבל היא לא תמיד מגיעה בזמן, יכול להיות עיכוב של כמה ימים) אתה מבין שעיקוב של כמה ימים יכול לעולת לך גם 1000 ש"ח.

ומימתי לוקח להודעה כמה ימים להגיעה אבל אין מצב שהיה עיקוב של כמה ימים בחיוב החשבון שלך.

אזוב שטויות, לא היה עד היום שרות, נקודה.

היום הם רוכבים על הסיפורים אלו וזה השרות שלהם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457764

עזוב את המחירים עכשיו, זה רק פועל יוצא.

פשוט לא היה לך למי ללכת, בשלושת החברות היתה מקבל בדיוק את אותו מחיר ובדיוק את אותו "שרות".

יכולת לקנות קו יד שניה בחצי מחיר?

עד היום כל התלונות היו על השרות הגרוע של החברות הגדולות ולא על המחירים, כי יתרגלנו כבר למחירים.

והיום שיש אופציות אחרות אנשים "קונים" דווקה את הסיפורים על השרות.

פשוט לא להאמין!!!

אבל אתם לא לבד, יש לזה מונח מדעי בשם תסמונת סטוקהולם.

(תסמונת סטוקהולם: היא תופעה שבה אדם המוחזק בכפייה בידי אנשים זרים, מפתח אימפתיה והזדהות נפשית עם האידיאולוגיה והמעשים של האנשים המחזיקים בו) (הרחבה בנושא ניתן לראות בויקיפדיה)

זה מזכיר לי את הסיפור שאחד מגיע לרופא שיניים מכניס את היד מתחת לחלוק של הרופא, תופס לו את הביצים ואומר לו "דוקטור, יכאב לנו?"

זה שאתה לא צריך את השירות או לא קיבלת שירות לא אומר שכולם ככה.

לי שירות התיקונים חשוב וכלכלי וכנ"ל מרכזי השירות.

לגבי השירות של גולן, גבייה מראש של 100 ש"ח כל פעם כשאתה יוצר לחו"ל ואחר כך אולי יחזירו לך, תיסע לחו"ל ויש סיכוי שיהיה לך קו, חלק מהמתקשרים אליך יקבל הודעה שאתה לא זמין, תשאיר הודעות עד מחר ואולי יחזרו אלך ועוד. אם אתה לקוח פרטי שלא מדבר הרבה אז אולי זה לא קריטי אבל להרבה אחרים כן.

פורסם

קודם כל השרות בגולן מצויין!!! דבר שני,כשאתה יודע על מה אתה משלם וכמה אתה משלם בלי כל מיני כוכביות והפתעות בדרך ,החיים יותר פשוטים ,גם היינו משלמים המון וגם מקבלים שרות זבל עם הבטחות לפיצויים וכל מיני חרטות,בפועל היינו מיתייבשים יום שלם במרכזי השרות ושעות על קו הפלא כדי שיגידו לך טעינו טועים נפצה אולי בעוד שנה לא טוב לך תעבור(לך חפש).

העם עם הגולן!!

פורסם

אני לא יודע. משנת 96' אני בסלקום אחרי שברחתי מפלאפון ולא נתקלתי בהפתעות. אולי זה בגלל שאני קורא את כל מה שאני חותם עליו ויודע בדיוק על מה אני חותם (ותאמין לי שאם תקרא את הספר של הבנק כשאתה פותח חשבון אתה גם לא תחתום על הכל).

פורסם

גם בסלולארי יש מחירים שונים למוצר שונה.(המוצר דומה-החבילה שונה). אם מתאים לך רק קו בלי שום תמיכה אז לך לגולן אבל אם התמיכה חשובה לך אז תהיה מוכן לשלם עבורה.

די כבר עם מסע השיכנועים שלך בעניין השירות. אפשר לחשוב שאתה יום יום מתקשר לספק השירות ויושב איתו שעות.

אני הייתי במשך 3 שנים לקוח של סלקום ואף פעם לא נזקקתי לתמיכה טכנית או נזקקתי לאיזה שירות טלפוני מהם.

אני התקשרתי לשירות של גולן ביום חמישי בבוקר ותוך 5-7 דקות קיבלתי תשובה מקצועית לשאלתי.

שורה תחתונה למי שרוצה לחסוך עדיף לעבור מהחברות היישנות והעשירות.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא יודע. משנת 96' אני בסלקום אחרי שברחתי מפלאפון ולא נתקלתי בהפתעות. אולי זה בגלל שאני קורא את כל מה שאני חותם עליו ויודע בדיוק על מה אני חותם (ותאמין לי שאם תקרא את הספר של הבנק כשאתה פותח חשבון אתה גם לא תחתום על הכל).

ונגיד שקראת את כל הספר (החוזה), מצאת משהוא שלא נראה לך. דיברתה עם הפקידה והיא שינת עבורך את החוזה?

בטוח שלא, הרי איך לך למי ללכת, אצל כולם החוזים הם בדיוק אותו דבר.

ברגע שאתה קורא את החוזים (וזה גם מה שאני עושה) אתה רק מבין עוד יותר כמה אתה כלוא, אבל גם אם זה לא נראה לך זה ממש לא משנה כי זה לא יעזור לך.

עריכה

אולי אתה קורא את העמוד הראשון של תנאי החבילה אבל לא את החוזה שעבדו עליו שורה של עורכי דין, שכדי לשנות שם מילה היה לך יותר קל לקבל אישור מאלוהים.

אל תתבלבל בין הדברים.

אתה יכול לא לחתום, ואז תעבור לפאלפון וגם שם לא תחתום וכך גם בסלקום.....

הם היו מונופל תבין את ההבדל, לא היתה לך את היכולת לבחור!!!!

פורסם

למה קבעת שלא?

קודם כל יש סעיפים שמשנים אם אתה מתעקש ושנית, יש לך את היכולת לא לחתום (כמו למשל מול פלאפון שנתנו הצעה אטרקטיבית אבל לא הייתי מוכן לתנאי החוזה שלהם ולכן בסוף לא חתמתי. חלק הם היו מוכנים לשנות אבל סעיף שהיה לי עקרוני הם לא הסכימו ולא חתמתי). אתה תתפלא אבל גם בספר שהבנק מחתים אותך אתה יכול לדרוש ולקבל שינוי בסעיפים.

מרק, זה שאתה לא זקוק לשירות לא אומר שכולם כמוך. לי זה חשוב ושימושי ואני משתמש במרכזי השירות לא מעט (מספר פעמים בשנה) כשכל פעם היא קריטית עבורי.

בשורה התחתונה, אם אתה רוצה לחסוך דבר מהבית ולא מהנייד. אם אתה רוצה לחסוך עוד אז תשתמש ביוני דואר.

כשכל ההפרש הוא פחות מ 20 ש"ח זה כבר לא משמעותי (לא מדבר על מי שלוקח את המסלולים לממעטים מאוד לדבר. אלה גם אין להם בעייה לא להיות זמינים יום או יומיים) אז שכל אחד יעשה את החשבון שלו כמה שווה לו הנוחות והביטוח.

• תוכן חדש...