Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 - פקק מיכל עודפים פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני כמה דקות, לאחר נסיעה שגרתית (ומעט מתרגזנת :D) כשהגעתי לחניה שמתי לב שהרכב מתחמם מעט יותר מהרגיל. נוזל קירור יש, שכן יום קודם בדקתי שמן מים.

המחוג מתקרב ל100, ואני משאיר מנוע דולק (בשביל הוונטה ומשאבת המים) ופותח מכסה מנוע. והינה הסיבה - פקק מיכל העודפים נעלם (ובעקבותו כמות לא קטנה של נוזל).

לאחר חיפושים מדוקדקים, האבידה נמצאה בתוך החלל הידוע לשמצא של כניסת המזגן ב206.

השאלה כעת פשוטה - כיצד ניתן לדעת האם הפקק התעופף מפני ש(מחק את המיותר) לחץ גבוה מדי/פקק פגום/מיכל פגום, או שפשוט בטפשותי שכחתי את המיכל פתוח בעת בדיקת המפלס?

אין סימנים חשודים, לא על הפקק ולא בהברגה במיכל.

שאלה נוספת, איפה ניתן לרכוש גלון נוזל קירור מקורי של psa בתל אביב או כפר סבא?

חלק לא קטן מנוזל הקירור התאדה, והנוזל שהיה לי הספיק להיגמר לפני מילוי מספק.

תודה :)

Aprilia Shiver 750

פורסם

כנראה שכחת לסגור את הפקק, בלי הפקק אין לחץ במערכת והמאוורר לא יעבוד, בימים הבאים תעקוב אחרי חום המנוע, מפלס נוזל קירור וסימנים לערבוב בין המים לשמן.

פורסם

ג'אן ברח' המסגר 10

03-6393393

בא במיכל 5 ליטר נוזל בצבע טורקיז משהו

פורסם

ביהוד ניתן לרכוש ב "אוטו ציון".

איזור התעשיה על כביש 461.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ביהוד ניתן לרכוש ב "אוטו ציון".

איזור התעשיה על כביש 461.

ל'

קרוב לודאי שפשוט שכחת לסגור, אני מזמין אותך אלינו נשלים את הנוזל החסר ונבדוק שאין אויר במערכת - שרות ללקוח ללא תשלום.

פורסם
קרוב לודאי שפשוט שכחת לסגור, אני מזמין אותך אלינו נשלים את הנוזל החסר ונבדוק שאין אויר במערכת - שרות ללקוח ללא תשלום.

כל הכבוד לכם!! .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עשיתי חיפוש בגוגל הגעתי לשרשור הזה והופתעתי לראות את התאריך של אתמול.

כנראה משהו במזג אוויר עושה אותי מסטול, אתמול גם לראשונה בחיי שכחתי את המיכל פתוח ונסעתי לעבודה

שמתי לב רק כאשר חזרתי הביתה, כיביתי את האוטו שמעתי וראיתי מים נוזלים, פתחתי מכסה מנוע,

ונדהמתי לראות כי מיכל עודפים פתוח. התפללתי למצוא את הפקק ותוך כדי חשבתי מאיפה וכיצד להשיג חלופי,

לשמחתי מצאתי, השלמתי מים במיכל העודפים וסגרתי. היום נדלקה מנורת חסר מים, אולי ברדיאטור חסר אני אבדוק.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטרף לשרשור כי השאלה שלי מאד דומה למקורית:

בסוזוקי אלטו שנת 2011 ידנית 138K ק"מ

פתחתי את מכנסה המנוע היום וראיתי שהמכסה של מיכל העודפים של הרדיאטור פתוח. הוא כנראה פתוח חודש ימים ו2000 ק"מ מכיוון שאז עשו לי טיפול של החלפת נוזל קירור וכנראה לא סגרו אותו אמו שצריך. כרגע כשהאוטו קר הנוזל במיכל העודפים הוא בדיוק בכמות המינימלית (לא הסתכלתי כמה הוא היה כשרק מילאו אותו אבל אני מהמר שיותר לכיוון הכמות המקסימלית). בדקתי שמן והוא ברמה תקינה והשמן נראה נקי (גם אותו החליפו בטיפול) שאלות:

1. איזה נזקים יכלו לקרות ב2000 קמ האלה שבהם הפקק היה פתוח?

2. בהנחה ששמו לי מספיק נוזל קירור במקור למה עכשיו יש פחות? כי התאדו המים? האם זה לא פוגע באחוז דילול האנטיפריז במים? איך פותרים דבר כזה?

3. האם יכול להיות שהפקק נפתח בעצמו מלחץ במיכל העודפים ולא שהם שכחו לסגור אותו? על מה דבר כזה עלול להעיד?

4. האם מספיק להוסיף נוזל קירור עד לגובה המקסימלי (אולי קצת פחות) במיכל עודפים כשהרכב קר? אם כן ואני רואה שהנוזל ירוק אני יכול לשפוך כל נוזל ירוק או שאני חייב לדעת בדיוק מה שמו לי ולשים רק אותו?

5. האם יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לאוטו בעקבות המקרה? (כתבתם בדיקה שאין אוויר במערכת, עוד משהו?)אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי בנושא שיכול להיות רלוונטי.תודה מראש!

• תוכן חדש...