Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין בפנדה החדשה שמגיעה ללא רדיו אך עם שקע מתאים עבורו, 4 רמקולים מותקנים וחיווט מן המפעל. אני מחפש רדיו-דיסק עם יחס עלות\תועלת טוב, מיצרן מוכר ומבוסס. תכונות שהייתי רוצה שיהיו לו הן: יכולת לקרוא MP3, כניסת USB (אם אפשר גם כניסה אנאלוגית, מה טוב, אבל לא חובה) ודיבורית מובנית (Bluetooth).

יש עוד תכונות שכדאי לי לרצות שיהיו לרדיו-דיסק או שזה מסכם פחות או יותר את המקובל?

איך אני מוודא שהרדיו-דיסק מתאים לתצורה שקיימת ברכב?

מאיזה מחיר רדיו-דיסק שכזה מתחיל?

מה מחירה המשוער של ההתקנה?

תודה.

:idea:
פורסם

תעיין במפרטים של רדיו דיסקים בזאפ.

לדעתי פיוניר יספקו את צרכיך בצורה הטובה ביותר!

עלות התקנה נעה באיזור ה70₪ (משתנה ממתקין למתקין).

JL Audio

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי שאם אני מוותר על תמיכה ב-Bluetooth, המחיר מקוצץ בחצי לכדי 400 ש"ח לפיוניר ועוד קצת מעבר לקלריון. יש לכם המלצות ספציפיות לרדיו-דיסק עם MP3+USB+AUX בלבד?

פורסם

יש לי באלפא פיוניר 1450 שאני מרוצה ממנו מאד, בעיקר מהאפשרות לכיבוי אוטומטי של התאורה אחרי ביצוע פעולה.

מחובר לקלריון ששכחתי את מספרם מאחורה ללא הגברה ועושה יופי של עבודה.

מה שכן, אני לא משתמש הרבה במערכת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ולמה שתשתמש הרבה במערכת אם המשפט הראשון שלך הוא "יש לי באלפא..."

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה. בזאפ ראיתי כמה דגמים של פיוניר בסביבות ה-400-500 ש"ח. איזה מהם מומלץ?

Pioneer DEH2350UB

Pioneer DEH2250UBG

Pioneer DEH2450UB

אני חושד שמדובר בדגמים דומים עד זהים אשר מיועדים לשווקים שונים (השוק האירופאי מחד והשוק האסיאתי+דרום אמריקאי מאידך). האם זה משנה לי כצרכן לאיזה שוק יועד המוצר (נניח, עניין התדרים וכו')?

ראיתי גם Clarion CZ202A בסביבות אותו מחיר. עדיף?

כל הדגמים לעיל יצאו מין הסתם לפני שנה לפחות. האם זה בגלל שלא יוצאים דגמים חדשים של רדיו-דיסקים ללא Bluetooth?

• תוכן חדש...