Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

יש ברשותי קטנוע חדש בצבע שחור. (ג'וי רייד)

ירד גשם אתמול בלילה והקטנוע התלכלך. יש קצת בוץ.

אני מעוניין לשמר אותו שיראה תמיד כאילו יצא מהחברה.

איזה טיפים יש לכם לתת לי לניקיון ולשימור הכסא והפלסטיקים?

תמיר.

פורסם

המלצה שלי, כיסוי! רק זה באמת עוזר.

הריצפה של הקטנועים נוטה להלבין במהירות בחשיפה ממושכת לשמש, הפלסטיקה החיצונית נוטה גם להלבין בטווח הארוך של מספר שנים אבל רצוי לשמור עלייה גם, והמשקף בג'וירייד נוטה להצהיב תוך חודשים ספורים מהיום שיצא מהחברה, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה כיסוי, שאר הדברים הם רגילים כמו שימוש בstp ייעודי ושאר מוצרים.

ואל תשפריץ הרבה לכיוון האגזוז, יש לו נטייה להחליד מהר מאוד, והמלצה נוספת בנושא היא לצבוע אותו מראש בצבע נגד חום, האגזוזים זה מחלה בג'וירייד והוא נוטה להחליד לקראת ה30 אלף ק"מ.

מניסיון, היה לי ג'וירייד.

ולגבי הכיסא, שים כיסוי, חתולים נוטים לעלות עליו ולקרוע אותו, בשיא הרצינות 100 שקל של הכיסוי יחסכו לך הרבה בעתיד, וגם הקטנוע יראה טוב תמיד.

פורסם

בדיוק כמו רכב!

יש חומרים להכל.

לפלסטיקה שדוהה- תקפיד לשים אוטמי פלסטיקה ודיפונים, יש כמה מצויינים שגם ישמרו על פלסטיקה חדשה כפי שהיא, וגם יחדשו פלסטיקה שדהתה קצת. לדוג' Silk Shine או G6 של Chemical Guys, שניהם מצויינים.

למרכב, קפיצים, בולמים וכו'- דיגריזרים שיסירו בכמה דקות את כל הפיח, לכלוך, וכל יתר הזבל שנתקע שם... כאלו יש המון, המומלצים שלי הם Crudzilla של Dodo Juice או Grim Reaper של Chemical Guys.

לכל חלקי הפח הצבועים, אם אתה לא רוצה להשתמש בצינור, תשמש בדיטיילרים או בשטיפות ללא מים.

אני הייתי משתמש ב Hybrid V7 של Chemical guys שהוא גם סילנט, ככה שעל הדרך גם ניקית את האבק והלכלוך וגם קיבלת שכבת הגנה מבריקה.

בכלל, אופנוע מורכב מאותם חומרים כמו של רכב, מלבד עניין הצינור לא אמור להיות הבדל, והחומרים הם זהים.

• תוכן חדש...