Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היכרות קודמת בין הנשמות הפועלות?

הבחור ברכב המצלם קיבל את זה די בשלווה.

מה שבאמת מטריד, זה שרחוב מגורים משמש מגרש משחקים של שני אלה. (בתים, אנשים, מכוניות).

"גיק דרייבר" הנה טמטום יותר גדול. 😞 נגמר רע, ממש רע.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

על זה אישתי אומרת:

״יותר טיפשה ממה שהמשטרה מרשה״

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוטר חצוף!

מה הוא מפריע לה? הוא לא רואה שהיא בשיחה חשובה?

חשובה אפילו יותר מהחיים של הבן שלה!

וברצינות, אני לא הייתי את מה שהשוטר עשה. היא רוצה לברוח, מקסימום אנסה לחסום עם הרכב, לא עם הגוף. למזלו, הוא לא הצליח להיתלות על הרכב.
מה שמדהים אותי, זה שהיא מבקשת מהשוטר "לא ליד הילד", כשכל הנסיעה היא מסכנת את החיים שלו ומלמדת אותו שיעור יפה לחיים...

פורסם

הבעיה היא שתצא בקנס 1,000 ש״ח ותחזור לסורה. עם התינוק היא לא תכנס לכלא.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מעצר אלא מאסר, וצריך הליך משפטי כדי להפעיל אותו. אני גם לא יודע עד כמה פסק הדין הקודם מחייב את השופט במשפט הבא או שיש לו סמכות להחליט לא להפעיל את הסנקציה.

ברור שאני קצת ציני, אבל אני מסופק האם אישה עם תינוק תקבל עונש שבאמת ירתיע אותה..

• רעיון טוב! 1

פורסם

עוד נסיכה של אמא.

יש בעולם גם אנשים שהם פסיכופטים פר אקסלנס. 

שיטת השלושה סטרייקים בארה"ב מתאימה להם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ט' זה קיצור של טיפשה?

איך היא בפסילה אם אף פעם לא היה לה רישיון?

למה היא נשמעת לי כמו אישיות בכירה?

לדעתי מרגע שהיא פגעה בשוטר הוא היה צריך לשלוף את הנשק ולירות בגלגלים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

בארה״ב היא היתה שוכבת על הכביש עם שני קני אקדח מכוונים לראש. לשמחתנו אצלנו השוטרים פחות אלימים.

מה שלא אומר שהיא לא צריכה ענישה חמורה. אבל אחרי משפט מסודר, לא דיון מעצר שבו שיקולים מצומצמים ודיון בהתאם.

@borsood בכירה איפה? ברשויות השלטון או באיזה ארגון טרור פנימי?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם

השוטר פעל נכון.

כל פגיעה ברכב הייתה יכולה להסתיים בפגיעה בילד, ואז הפגיעה בילד הייתה הופכת להיות הנושא, לא הטמטום שלה.
מה שכן, כן הייתי רוצה שיאשימו אותה בתקיפה בכלי נשק קטלני. זה כבר יכניס אותה לכלא.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

זה לא עניין של אלימות, אלא של מקצוענות. לדעתי שוטר צריך להגיע לרמת שליטה בנשק כך שהוא יוכל לבצע ירי לגלגלים בצורה שלא תסכן את הנוסעים ברכב. מהפעם היחידה שראיתי השתלטות על חשוד של שוטרים בארה״ב התרשמתי שזה נעשה במהירות ובמקצועיות ללא סיכון של שאר האנשים.

ט תצא עם עוד עסקת טיעון והארכת שלילה על הרישיון שאין לה כמו שכבר קרה בהרשעות הקודמות. נראה לי שיש לה עו״ד טוב.

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 30 דקות, blackice כתב:

מה שכן, כן הייתי רוצה שיאשימו אותה בתקיפה בכלי נשק קטלני. זה כבר יכניס אותה לכלא.

יש סעיף בחוק (332). סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה.

לצערי ממעטים להשתמש בו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...