Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים הרכב שברשותי, פגו 206 אוטומט, רעד מאד, בעיקר בזמן עצירה (בעת התחלת נסיעה לאחר עמידה ברמזור האוטו "גימגם"/קירטע מעט והיה קשה להתחיל בנסיעה),

לאחר מספר דקות נדלקה מנורה CHECK ENGINE והבהבה. האוטו רועד מאד בקושי רב הצלחתי להגיע למוסך בנסיעה איטית.

במוסך נאמר לי כי זהו אטם ראש מנוע, אולם בהתייעצות עם מוסך אחר נאמר לי שנשמע תמוה ויותר לכיוון כמו חיישן תקול /סליל הצתה.

אשמח לעזרתכם, תודה

פורסם

קשה ככה לקבוע. צריך לראות את האוטו. עושה רושם שזה קויל הצתה, ועד כמה שאני מכיר זאת מחלה שלהם. צריך אבחון במחשב\סורק.

נראה כאילו הוא עובד על 3 בוכנות. וזה מה שמאפיין את הקויל-לפי דעתי

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

דבר ראשון אל תיסע ככה!

נשמע כמו קויל תקול, אם זאת הבעיה אתה גורם נזק מאוד מהיר לממיר הקטליטי שהוא חלק מאוד יקר (גם תחליפי באיכות סבירה הוא יקר).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

צריך לעשות חריטה לראש מנוע משם יש נזילה

(לפני כחצי שנה הייתה נזילת שמן מאטם ראש מנוע)

נאמר לי שהאוטו כנראה התחמם מאד, אכן הוא התחמם יחסית מהר, אבל קצת מעל ל90. (אף פעם לא עבר או התקרב ל 100)

פשוט מכה האוטו הזה מה שעשה לי בשנה האחרונה

• תוכן חדש...