Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגב אחורי - פורד פיאסטה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטסט האחרון שעשיתי, נפסלתי על מגב אחורי. נגשתי לחנות הסמוכה למכון הטסטים (הנמצא בעכו) שם החליפו לי את המגב תמורת 20 ש"ח.

לא עברו כמה ימים והמגב נפל. ככל הנראה, הילד שעובד שם הרכיב לי מגב לא מתאים.

ומאז יצאתי לחיפוש אחרי מגב המתאים.

הבנתי שבחנויות רגילות לחלקי חילוף אי אפשר למצוא. היום היתי במוסך מורשה פורד בעכו, המכונאים שם הסתכלו על האוטו ואמרו שלא יכולים לעזור לי - אין להם את המגב הזה.

אז איפה אני מוצא מגב מתאים? לא יודע מה עבר בראש למהנדסי פורד כשהמציאו מגב מיוחד לדגם הזה של הפיאסטה...

פורסם

זה בכלל לא מגב מיוחד

זה מגב רגיל "19

אולי יש לך בעייה בזרוע?

צלם ותעלה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יניב, לדעתי אתה מתבלבל

שים לב ל-2 מוצרים האלה:

מתאם למגב אחורי של פורד פיאסטה (מה שיש גם על האוטו שלי) - http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Fiesta-95-02-Rear-Wiper-Blade-Clip-/120891068950?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c25ab5216

מגב אחורי פיאסטה - http://www.ebay.co.uk/itm/BOSCH-SP20FR-Rear-Wiper-Blade-Ford-Fiesta-MK4-/190647212038?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c63759806

LIRON, לא יודע מה זה "ליד השוק בעכו". אם אתה מתכוון לאיזור התעשיה - היתי היום ב 3 חנויות חלפים ובמוסך של פורד ולא היה להם מגב אחורי כזה.

פורסם

לא נראה לי שאני מתבלבל ברכב שאצלי כבר מעל 10 שנים...

אני אצלם לך את שלי

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

מעניין אותי דווקא הכישלון בטסט. עד כמה שאני יודע לא נכשלים בטסט על חוסר מגב אחורי. בפולו 98 שלי חסר המגב האחורי כבר איזה 7 שנים. לפני שנתיים בערך, בטסט, אמרו לי פתאום שנכשלתי על מגב אחורי חסר. אמרתי להם שעל זה לא נכשלים, והם מיד מחקו את הריג'קט הזה והעבירו אותי.

פורסם
זה בכלל לא מגב מיוחד

זה מגב רגיל "19

אולי יש לך בעייה בזרוע?

צלם ותעלה

יניב

רק עכשיו התפניתי לצלם. כמו שאתה רואה, החיבור מאוד לא סטנדרטי.

IMG_20121201_131739.jpg

IMG_20121201_131752.jpg

פורסם

למה לא סטנדרטי?

גם לי סוף סוף היה זמן לצלם, אז הנה סימנתי לך

בתמונה אתה רואה איפה אתה צריך לחבר את המגב לזרוע.

והוספתי תמונה של המגב עצמו, רגיל לחלוטין

ואיך הוא מחובר לזרוע, למרות שאין פוקוס, אני חושב שאי אפשר לטעות

יניב

IMG-20121201-000494.jpg

IMG-20121201-000468.jpg

IMG-20121201-000457.jpg

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

הי ניב

תודה על ההשקעה והצילומים. רק שהצילומים שלך דווקא מוכיחים את הטענה שלה - המגב האחורי אינו סטנדרטי! למגב סטנדרטי יש מנגנון שמאפשר לו להתחבר לוו של הזרוע. כזה קניתי ולא מתאים - מצ"ב צילומים של חיבור של מגב רגיל.

לא מצאתי שום דרך לנתק את מנגנון החיבור מהמגב...

IMG_20121202_172836.jpg

IMG_20121202_172852.jpg

פורסם

אז זהו שלא

סובב את המתאם ל90 מעלות מהמגב

ואז תלחץ חזק על החלק הפתוח

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

יניב - אשריך! חשדתי שיש משהו פשוט שמתפספס לי וטוב שלא עשיתי קניה מיותרת לחלוטין מחו"ל.

וגם הזוי לחלוטין ששני מכונאים ממוסך מורשה פורד לא ידעו להגיד לי את הדבר הפשוט הזה (אחד אפילו בדק אם אפשר להחליף את כל הזרוע עם זרוע מפוקוס :loco:).

המון תודה על העזרה!

נ.ב. בעקבות החיפוש אחרי המגב האחורי, מצאתי את המוכר הבא ב-ebay.

http://stores.ebay.co.uk/POWERSPARKS

חשבתי להזמין ממנו את המגב יחד עם כבלי הצתה האלה (שראיתי המלצת עליהם בשרשור אחר):

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-Fiesta-Mk4-1-3i-96-09-98-12-02-BOSCH-IGNITION-CABLES-SPARK-HT-LEADS-B221-/180736445092?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a14bb4aa4

נראה לי עכשיו אזמין אותם יחד עם מגבים קדמיים...

עוד פעם - תודה רבה :bday:

פורסם

גילוי נאות, לאבא שלי הייתה חנות לאביזרי רכב, אז יש לי קצת נסיון עם וישרים:-D

לגבי כבלי ההצתה, הם בסדר גמור, רק שים לב שיש כבל אחד טיפה קצר והוא לא יעבור כמו הכבלים המקוריים.

שמחתי לעזור

פורד מונדאו סטיישן 2011

• תוכן חדש...