Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שאני אבא טוב.

רוצה להפתיע את בני [18] ברכב שיהיה על שמו.

אני יכול לבוא עם ת"ז שלו. ולעשות את העברת בעלות על שמו. בלעדיו?

תודה

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אתה צריך קודם לקחת מהדואר טופס של ייפוי כוח,

ואז אתה צריך חתימה שלו (או שלך, אף אחד לא יידע..)

ולאחר מכן אתה חוזר לשם עם תעודת הזהות שלו ואתה יכול לבצע העברת בעלות.

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי והוא כבר בגר את גיל 18 אינך יכול למיטב זיכרוני, זהו חוק ציבור הפרט לכל אזרח במדינת ישראל אפילו שהוא ילדך, אתה חייב את ייפוי כוחו בכתב, אם לא עבר את גיל 18 ושוב וזיכרוני אינו מטעה אותי אתה רשאי להעביר בעלות על שמו,

ע"י הצגת תעודת הזהות שלך בתעודה רשומים כל שמות ילדיך.

אל תתפוס במילתי, אולי ומילתי אינה נכונה, היה לי חבר טוב שאי פעם ביצע העברת בעלות דומה לזאת שלך אבל אינני זוכר את הפרוצדורה במדויק, אני חושב שבנך אמור להיות עד גיל 18 או עד גיל 16 המתן לתשובה מקצועית יותר, מקווה שזרקתי קצה חוט.

בהצלחה.

פורסם

תאורתית, לא.

מעשית, אתה בישראל... אז אין שום בעיה.

תמסור "לילד" תתחדש.

:-)

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

תעניק לו את הרכב ואחרי שהוא יפסיק להתלהב תגידו לו שמחר תלכו לעשות העברת בעלות על שמו.

אם מדובר על רכב יד 2 ואינך רוצה להוסיף לו עוד יד אולי אפשר להגיע להבנה עם המוכר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

18 פלוס או 18 מינוס?

אם חסרים לו כמה ימים לגיל 18 (לועזי, לא עברי) אז העברת בעלות על שמו תתבצע רק במשרד הרישוי ולא בדואר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במידה והבן מעל גיל 18,

תגיע עם הת.ז שלו, מכתב (אפשר גם בכתב ידך) שבוא רשום שהוא מאשר לך להעביר בעלות על שמו ולא אמורה להיות שום בעיה.

כל הנושא של קלות העברת הבעלות בדואר היא פשוט בדיחה.

אני מכרתי את הרכב למישהו מהצפון, נתתי לו צילום של הת.ז שלי ואת הרישיון ובלי שום בעיה הוא העביר בעלות על שמו, אפילו לא התקשרו אלי לשאול האם אני מאשר ולא כלום.

כמו כן רשמתי לא מזמן רכב על אשתי עם הת.ז שלה, אפילו לא בדקו מי אני ולמה היא לא הגיעה בעצמה.

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

• תוכן חדש...