Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים רבים במשמרות הלילה הריקות מתוכן,נמצא סוף סוף סרטון שבו רואים אותי נוהג על הרינג :lol:

אחרי בערך 8-10 הקפות עם הדרכה צמודה של דני על המסלול,עליתי לנהוג לבד בפעם הראשונה.

לקראת סוף המסלול,ברצף של סיבובים זיהיתי כמה רוכבים מאחוריי,בסיבוב האחרון כבר אותתי ימינה ונתתי להם לעקוף לתוך הישורת,בישורת הם כמובן פתחו פער קטן,ומיד נכנסו לסיבוב שפורש דבוקה להם לתחת(אין לי מושג איך הוא הצליח לחמוק מהם),ואני מיד אחריהם בקליאו ספורט האדומה,ניתן לסרטון לדבר,ממליץ לראות בHD:

http://www.youtube.com/watch?v=kMioApRqeZg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
הכביש שם חלק מידי או משהו?

זה שילוב של פניה לאחר ירידה, אספלט שונה בחלק מהמסלול, ושינוי שיפועים תוך כדי הפניה :?

!AWDSOME

פורסם

איך מגיעים למצב שנוזל שמן מהמכוניות?

לא מתחזקים אותם?

רואים בבירור גם שהרוכב השני שעף, לא היה מרוכז, הוא כבר סיבוב את ההגה במקום לשמור על הקו.

ככה זה שבאים למקום ספורטיבי, כולם מלאים אנדרנלין, הריכוז עולה פי כמה, ובמקרה חירום כולם דרוכים, ולא מאבדים עשתונות.

פורסם
רשום שהיה כתם שמן על הכביש.

אביאל יש לך מזל שלא אתה זה שהחליק.

מזל גדול,יכול להיות שאם הם לא היו שם הייתי מחליק בעצמי...

להם יש מזל גדול שהפורש ואני לא פגענו בהם,בחיי שירדתי ממש חזק על הבלמים תוך כדי הסיבוב...אין לי מושג איך הפורש שהיה ממש לידם הצליח לבלום בזמן.

פורסם

מקרה קלאסי של נעילת מבט של הרוכב,

במקום להסתכל ליציאה מהפניה הוא נעול על הרוכב שלפניו,

לוקח את אותם קוים ומתרסק אף הוא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מקרה קלאסי של נעילת מבט של הרוכב,

במקום להסתכל ליציאה מהפניה הוא נעול על הרוכב שלפניו,

לוקח את אותם קוים ומתרסק אף הוא.

ל'

מה ? יש בפירוש שמן על המסלול, תראי את הזווית הטיה האפסית שהם נמצאים בה כשהם מאבדים את הקדמי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תסתכל על הרוכב השני,

הוא נעול על הרוכב שרוכב לפניו.

תאונה קלאסית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את טועה והרוכב השני אפילו מנסה לתקן את הקו ולהקטין את זווית ההטיה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
תסתכל על הרוכב השני,

הוא נעול על הרוכב שרוכב לפניו.

תאונה קלאסית.

ל'

לגבי המקרה הנ''ל אני לא בטוח במה שאמרת, אבל בגדול את צודקת, זה גורם להמון תאונות.

לא שקורה לי הרבה, אבל בבלימת חירום אני פשוט לא מצליח להשתחרר מהנעילה על הרכב שמלפניי.

אני מנסה לעבוד על זה, אבל זה מאוד קשה, דורש המון המון עבודה וריכוז כדי לצאת ממצב כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...