Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור - שתי דרכים שמאד עוזרות לטפל בבעיה הזאת: 1. רכיבת שטח, שמה אתה על האדמה תוך שניה אם אתה לא מכריח את עצמך להרים את הראש מעבר לסלעים\מכשולים ולמצוא את הדרך שלך. 2. הדרך היותר נגישה והכי בטוחה: אופניים. הכוונה לא לדווש בקו ישר אלא רכיבה טכנית ולא מהירה במיוחד. אפשר לחוות שם אותן נעילות מבט 1:1 ואם יצא וקרה משהו אז לא נורא.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
לגבי המקרה הנ''ל אני לא בטוח במה שאמרת, אבל בגדול את צודקת, זה גורם להמון תאונות.

לא שקורה לי הרבה, אבל בבלימת חירום אני פשוט לא מצליח להשתחרר מהנעילה על הרכב שמלפניי.

אני מנסה לעבוד על זה, אבל זה מאוד קשה, דורש המון המון עבודה וריכוז כדי לצאת ממצב כזה.

ליאור כמה זמן אתה רוכב?

על איזה אופנוע קטנוע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עופר, מעניין אותי מה שאמרת לגבי רכיבת שטח, אני חושב שגם לכפיר לוין יש קורס ייעודי. אני אבדוק את זה, תודה.

ל'

קרוב לשנתיים, על קאווסקי Z750

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא מבין משהו, האופנוע הראשון בבירור מחליק ונופל, הרוכב השני לא מחליק כלל, הוא פשוט נופל הצידה. תפס אותו הפחד בביצים?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הפורשה הספיקה לקזז מהירות ממש ברגע האחרון - רגע לפני העלייה על האזור/הכתם המחליק, מה שחסך מהאופנוען רגע לא נעים.

מדהים באיזו מהירות הפורשה העבירה משקל קדימה, קיזזה מהירות, התאזנה וחזרה לעסקים כרגיל.

• תוכן חדש...