Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה עם הבחירה (הלגיטימית בכל מקרה), יש בעיה עם הנימוקים הלא הגיוניים (שלא לומר הזויים).

אני לא מבין מה אתה מוצא פה (או בכלל מחפש...) חיזוקים לכתבה של קווה, לא בעיה למצוא כתבות שמתלהבות מהטויובארו (תוך אגב שקלול של המחיר הזול שלהן, יחסית למתחרות, דבר שלא נכון אצלנו), קצת קשה לעומת זאת למצוא כתבות שיתארו את המגאן כלא ספורטיבית בחבורה שכזאת או בכלל (בחבורה הלא כזאת הארדקורית, המגאן הגיעה אצל קווה אחרונה בסעיף התנהגות כביש. זה מה שנקרא הזוי ונוגד כל כתבה שקראתי, ותאמין לי שקראתי המון מכל חור בגלובוס (כן, אפילו תוך שימוש ב-google translate אם צריך :lol:)).

ניר

פורסם
אף אחד לא באמת מאמין שהיא עדיפה על קאיימן R - וזאת גם לא הנקודה.

היא זכתה משום שהלכה נגד המגמות הרווחות במטרה להעניק פאן. פחות משקל, פחות גומי על הכביש והנעה אחורית. תראה לי מכונית קופה נוספת שעשתה את זה בשנים האחרונות (ובכוונה הדגשתי קופה ולא רודסטאר).

NMP, לא שכחתי. זה בתנור כרגע, אחרי שהאופה היה קצת מושבת עקב מחלה :lol:.

חשבתי על משהו, אני ארכוש בוקסטר אס משומשת, ארכיב לה ג'אנטים וצמיגים של ג'אסטי והנה, יש לי מכונת נהיגה מושלמת שעולה פחות מהbrz

haters will hate

פורסם

זו דעתם, זכותם. לי זה מרגיש קצת כמו בחירת "אוטו השנה". בוחרים את הרכב המיוחד ולאו דווקא את הרכב הכי טוב.

emotion of motion

פורסם

כן, אבל מדברים על הטוב ביותר לא על יחס עלות-תועלת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תגידו, יש כאן חשד ל"פרסומון"?

:lol:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אוטוקאר טיפסו על עץ גבוה כשהתלהבו ממנה באופן מוגזם בעליל כשיצאה, ומאז הם מרגישים חייבים להמשיך ולחתור נגד הזרם ולטעון "למה כולם טועים ואנחנו צודקים כשהכתרנו את ה-GT86 כמכונית הכי מגניבה ביקום".

כל עיתונות הרכב העולמית נפלה בקסמי הנהלת טויוטה וההייפ שלה. נסיעות המבחן הראשונות היו קצרצרות, במסלולים לא ארוכים ביפן; כולם "קישקשו" מעט בזנב והיו מרוצים. לאחר ההשקות האירופיות ומבחנים מקומיים, הבינה העיתונות כי מכונית הספורט העממית לא הומצאה מחדש אבל יש כאן קייס למשהו אחר, משהו שכולם באמת רצו אבל אף אחד לא ייצר.

בנוסף, כל המכוניות שהובאו להשקות היו טריות מפס היצור, עם מנועים בתוליים וביצועים מאכזבים. נהג במכונית כזו עם קילומטראז' סביר ותראה שהמנוע עובד איתך ולא מכביד עליך - וכן, ביחס למיאטה NC סטנדרטית, הביצועים מעט יותר טובים, ביחוד ככל שהמהירות עולה. נהג שוב בטויוטה ותראה עד כמה המכונית הזו pure.

הרשה לעצמך רגע של כנות. מציעים לך לחיות שנה עם שירוקו/RCZ/מגאן RS או GT86. האם לא תבחר במכונית היחידה שתוכננה מלכתחילה כמכונית ספורט חסרת פשרות?

אבל עם אמירות כמו "זו לא הגזמה לומר שחיכינו לה במשך שנים", למה כבר אפשר לצפות.

זו לא הגזמה. כשהיתה לי מיאטה חלמתי על היום בו אמצע לי תחליף ראוי עם מושב אחורי בתקציב סביר(נכון לחו"ל, לצערי לא לישראל)

ועם פסקת סיום שאומרת את הדברים הבאים (בתרגום קלוקל שלי):

אני מצאתי את שני המשפטים הראשונים משעשעים; חשבתי על ויקינגים מול יהודים :lol:

עכשיו נראה אותך אומר לי שזו לא הגזמה פרועה...

הגזמה כן. פרועה גם כן - ועדיין, מברך על הבחירה ומתחבר להגיון שמאחוריה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...