Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, אצלי זה קרה בקו ישר עם אחיזה מלאה (אחרי הזינוק ו20 מטר לפני הפניה הראשונה). לא נראה לי שזו בקרת המשיכה. אלא אם כן היא נזכרת להתערב שניה אחרי שאיבוד האחיזה קרה ולא באותו הרגע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי שהיה בזיון של ההפקה בשלב השני.

מישהו מהמתמודדים שעלה יכול לספר מה היה?

פורסם

לא יודע איך לקרוא לזה, ביזיון או לא, אבל שוב מתברר שיכולת התכנון העסקי של החבר'ה היא לא משהו.

במקור הובטח שעל כל 1000 איש שיגשו למיונים 10 יקבלו קורס פורמולה.

הייתה הנחה שאחרי הכל יגיעו עד 100 איש לקורס (סה"כ מכל הקטגוריות).

בפועל ניגשו למיונים כמה מאות בלבד. זה אומר שהתשתית הכלכלית לקיום המירוץ לא קיימת, ולכן ככל הנראה בכלל לא יהיה מירוץ באילת.

ההפקה הבטיחו קורס באילת או בצרפת. כנראה שישלחו את אלה שעלו לצרפת לקורס ובזה יגמר הסיפור.

כמובן שהם ישלחו את המינימום הנדרש לפי התקנון שזה אומר 1% מהמשתתפים.

בפועל זה יצא 4 גברים, אישה אחת, ומקצוען אחד.

בעיה נוספת שנולדה לאחרונה (כל זה משמועות, אין לי מידע רשמי) - בימים אלה יצאו תקנות של ג'ימקנה, מה שלא היה עד היום.

בתקנות נכתב שכדי לקיים ג'ימקנה, צריך מסלול מאושר (יש), רכב בעל רישוי ספורטיבי (יש) ונהג בעל רישיון נהיגה ספורטיבי (יש

רק למקצוענים). מה שאומר שגם אם רוצים להמשיך את המיונים - אין אפשרות חוקית, אלא אם כן יצליחו לקבל אישור חריג או משהו. אני לא יודע אם התקנות אושרו רשמית כבר או לא, זה משהו שנמצא בתהליך כרגע לדעתי.

אני הייתי אתמול בגמר המקצוענים, היה קרב אדירים, כולם נתנו פייט מעולה והיה ממש כיף.

אני הוגרלתי מול לאון בהתחלה שאותו ניצחתי, בSECOND CHANCE הוא שוב יצא מולי (ה#$@), והפעם הוא ניצח ב-2 מאיות.. תותח :)

בסופו של דבר אביב קדשאי התותח הראה לכל הילדים מאיפה משתין הדג :)

רוני שטרן עשה את הזמן הכי טוב בכללי.

מבחינתי היה שווה רק בשביל החויה של המיונים, בלי קשר למירוץ או לא, זה גם מה שאמרתי בהתחלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

באמת תהיתי איך הם עושים ג'ימקאנות חופשי לאנשים בלי רשיון ספורטיבי.

התקנות לג'ימקאנה היו קיימות לדעתי עוד מהיום שעשיתי את הקורס להוצאת רשיון ספורטיבי.

פורסם

אני גם השתתפתי אתמול (ברמה האישית הלך לי די גרוע אז נסכם את זה בזה :oops:).

בכיף הייתי משלם שוב את הסכום כדי לארגן ערב כזה של קרבות מותחים בין כל החבר'ה החזקים בתחום.

בלי ספק חוויה מהנה ביותר.

התגעגעתי.

מצד שני, אני לא יכול להגיד שהמבנה היה הכי ספורטיבי שבעולם.

היו כל מיני דברים מוזרים אבל בעיקר העובדה שהבטיחו לנו תוואי שונה בגמר וככה פטרו את כל התלונות שהיו על ניסיון שחלק מהמתמודדים צוברים בזה שהם מגיעים לשם שוב ושוב (השקה לעיתונאים/אירוע CF/סתם עוד יום מיונים כי בקודם לא הלך וכו') ובפועל שינו פנייה אחת בערך וכל השאר נשאר זהה.

זה קצת יוצא מהאזור הטבעי של ג'ימקאנה של תנאים שווים לכולם שיש לך 2-3 סיבובים להתמודד עם תוואי חדש ועובר לאזור של זמן במסלול קבוע וידוע שחלק התאמנו יותר וחלק פחות.

אין לי כמובן שום תלונה למתמודדים, לגיטימי לקחת מה שהתקנון והמארגנים מאפשרים.

העיקר עשיתי רישיון נהיגה ספורטיבית. אירוע אחד עוד לא היה לי בשביל לנצל את זה אבל כבר נדפקתי להתמודד בקבוצה של כל המתחרים הכי חזקים בקרב אכזרי שרק אחד עולה (בלי הרישיון הייתי יכול להתמודד בחובבים שאמנם גם שם היו מתחרים טובים שלא הוציאו רישיון עדיין אבל נראה לי שפחות וגם היחס טוב יותר (קבוצה הטרוגנית שכללה מאות אנשים לא מנוסים יחד עם קבוצה קטנה של מנוסים לעומת הקבוצה ההומוגנית של המקצוענים שם כולם כנראה מנוסים מאוד) ובנוסף 4 עולים במקום אחד)).

ניר

פורסם

צודק בקשר לעניין התוואי. אני הייתי יום קודם עם CF, ובפירוש אמרו לנו שהתוואי של הגמר יהיה שונה לגמרי, לכן לא

ייחסתי לזה חשיבות.

אם הייתי יודע שזה מה שיהיה - הייתי נמנע. בכל אופן אביב שניצח לא נכלל בקבוצה הזאת וגם במיונים הוא היה פעם אחת,

אז שאפו בריבוע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איך אני יגדיר את זה...התחלה טובה ומבטיחה של פורמולה ישראל וסוף מאכזב...

גם אני הייתי אתמול בגמר המקצוענים... כולם אכן טובים והרמה פלוס מינוס שווה בין הפיינליסטים.

כאשר באתי לירון אדרי המנהל המקצועי של הפורמולה לפני מספר שבועות ובקשתי להיכנס לקבוצה ולא להיות מדורג

אלא רק בשביל האימון,התשובה הייתה חד משמעית שלילית,אז אמרתי אם אלו החוקים סבבה ,מקובל באמת הפעם אין פשרות...

אבל כאשר הבנתי שמתחרה מגיע בכובע של עיתונאי ואחר כך מגיע כמתחרה מהשורה וגרוע מזה.

בערב לפני הגמר קבוצה מתוך גמר המקצוענים מתאמנת על אותו מסלול(כמעט) עם אותם רכבים ומדידות זמנים.

בנוסף בבוקר הגמר מתקיים מקצה מקצוענים,שהעולים לגמר מתחרים בערב,ואני שואל איפה ההגיון?

הרי נהגים ברמה טובה נלחמים על כל אלפית מאית או עשירית שנייה,כול אימון הוא יתרון ענק...

דבר נוסף ולא פחות משמעותי ,תנו לנהג להחליט איך הוא רוצה לנהוג עם ESP או בלי כול אחד וסיגנון הנהיגה שלו,

נהג מרוצים רוצה לנצל את יכולת הרכב במקסימום,נהג שהולך לנהוג בפורמולה לא צריך מערכות בקרה...

היה יותר חכם לתת ערב אימון לכולם בתשלום או לא בתשלום,קוראים לזה פייר פייט...

מעבר לזה,מספר העולים שלב היה צריך להיות רב הרבה יותר.

חבל באמת חבל שהחוקים לא נשמרים ולא שווים לכולם...

יחד אם זאת אשמח להשתתף שוב לאחר תיקון הליקויים

כבוד לאביב שנתן בראש

בברכה

קובי כהן

• תוכן חדש...