Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי להשיג צריכת דלק כזו של 1:15.

צריך לנסוע כמו סבתא עם בקרת שיוט על 90 בלי מזגן, בלי פקקים ובלי לחיצות.

כל זה כדי שכשאתה נכנס לעיר ועושה 1:10 זה איכשהו יתקזז לך עם הנסיעה הרגועה בכביש פתוח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הלוואי, לצערי זאת הייתה צריכה ממוצעת קבועה עם שני גולפים, בצ'מפיון (עם הגולף הראשון) בדקו ואמרו שהכל תקין

עכשיו בנסיון של ההורים לשלב את שני העולמות, רכשו אוקטביה 1.2TSI, מצד אחד נוחות של VAG, מצד שני הבטיחו לנו חסכון - צריכה של 1:15 - קדחת השחת

אם לא נוהגים בשיא החסכוניות (כלומר, בקושי לוחצים על הגז ולא נותנים למנוע לעבור את ה 2300 סל"ד), הצריכה הממוצעת היא 1:10-1:11

צריך נהג עם עצבי ברזל כדי להאיץ כל כך לאט (במקרה זה אבא שלי) כדי להגיע צריכה ממוצעת של 1:13 אבל במקום שהרכב יעבוד בשבילך יוצא שאתה עובד בשביל האוטו.

אז הבטחות לחוד ומציאות לחוד.

זה סתם דיבורים של הנציגים בסוכנות.

צריך לדעת לשים פילטר על כל מה שאומרים לך, גם פה בפורום (שכביכול זה אנשים נקיים בלי אינטרס).

יש לי את הפאביה החדשה רק עם 1.4L ידני הותיק.

עושה 1\13 בלי לחסוך. (אני מאמין שאם הייתי נוהג עליה לבד, הייתי מגיע גם ל1\15 אבל עם הרבה סבלנות).

לדעתי, הצריכת דלק מושפעת ביחס ישיר לכמה כוח הרכב נותן.

קנית 1.2 טורבו, קיבלת כוח של מנוע 1.8L, אתה תקבל גם צריכה כזו של 1.8L.

הנציגים אומרים לך חסכוני יותר.

בעליות כן, זה בטוח, ללא ספק.

אבל כמה כבר עליות יש בארץ? (זה תלוי בעיר שלך, אני למשל בב"ש, הכל פה מישורים, מנוע אטמוספרי קטן יחסוך לך כמה שיותר.)

שמגיעים לעליות של ים המלח או ירושליים, צריך לשחוט קצת את המנוע כדי להתקדם בקצב סביר.

ואני מאמין שגם מנוע 1.2TSI עם רכב עמוס, תצטרך למשוך אותו קצת (ונעזוב את הנתוני מעבדה).

• תוכן חדש...