Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון..

הדפיקות של המנוע החמירו ובאמצע נסיעה נדקה מנורה צהובה CHECK

מה זה יכול להיות?

מחר כניראה אני אגש למוסך..

הלך המנוע?מה זה לדעתכם?

פורסם

המנוע כנראה לא הלך. הוא אפילו לא יודע שהוא מנוע, איך הוא ילך?

ובנימה רצינית, אל תיגש ״כנראה״ למוסך, תיגש למוסך רציני!

אבא אומר שהמוסך של חבר שלו זה אחלה? תראה לאן קו המחשבה הזה הביא אותך. תיגש למוסך מקצועי. לחסוך שקל פה ושקל שם לא יעזור לך! תתחיל לשנות קו מחשבה, אף אחד לא יודע להגיד לך למה הנורה נדלקה.

תתבגר.

פורסם
המנוע כנראה לא הלך. הוא אפילו לא יודע שהוא מנוע, איך הוא ילך?

ובנימה רצינית, אל תיגש ״כנראה״ למוסך, תיגש למוסך רציני!

אבא אומר שהמוסך של חבר שלו זה אחלה? תראה לאן קו המחשבה הזה הביא אותך. תיגש למוסך מקצועי. לחסוך שקל פה ושקל שם לא יעזור לך! תתחיל לשנות קו מחשבה, אף אחד לא יודע להגיד לך למה הנורה נדלקה.

תתבגר.

אבל מה זה?תוכל לכוון אותי?שלא יעבדו עלי שם עם אלפי שקלים

פורסם

אבל הסברנו לך אין ספור פעמים שיש מוסכים מקצועיים, עם ניסיון של עשרות חברי פורום אם לא יותר, שלא ישקרו לך, ולא יקחו ממך סתם אלפי שקלים, אני כבר המלצתי על מוסך רונ לא פעם וגם לא פעמיים, אתה חושב שאתה חוסך במוסך אחר, אבל מה שקורה שמה שאתה מבזבז יותר

ואף אחד! אלא אם הוא נביא! לא יכול להגיד לך למה המנורה דולקת, זה יכול להתחיל בחיישן ולהגיע לאלף דברים אחרים, לך כבר למוסך!!

פורסם

טוב הייתי במוסך ליד הבית,פעם ראשונה שלי אצלו.

הוא התניע את הרכב,והנורת CHECK דלקה שוב,הוא אמר שזה "מערכת פליטה"

להפתעתי ראיתי שכשהוא נותן גז יוצא המון עשן שחרחר מהאגזוז

הוא אמר שאין מה לעשות,והדלק לא טוב,וצריך להחליף אותו

נשמע לכם הגיוני?

לא חושב שזו הבעיה כי המנוע נורא רועד ומה הקשר בכלל לדלק?

פורסם

אז תגרור...באמת שאין תחליף למוסך מקצועי ואמין.

תקשיב לחברי הפורום ותסע לרון, לא מניסיון אישי

אבל המון המון ממליצים אליו ובאים ממרחקים גדולים.

פורסם

מנסיון, גם אני ממליץ להזמין גרר (אולי יש לך דרך הביטוח) ולנסוע לרון.

אם מה שאמרו לך לא מספיק, קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401883

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
היי

בהמשך לכל מה שרשמתי ישנם 2 דברים שמציקים לי.

1.הגיר,אוי הגיר..קורה מספר פעמים שבמהירות 60 קמ"ש הגיר נמצא בהילוך 3 ופתאום הטורים עולים אך המהירות נשארת 60,ואם אני לוחץ גז זה נשמע כמו שהרכב עומד על N ולוחצים על גז.

הלוואי ואני לא אצטרך לשלם כמה אלפים על שיפוץ גיר וזה רק משהו קטן שאפשר לסדר..חיישן מהירות או שמן..

2.מאתמול שהחשמלאי החליף לי פיוז שרוף,המנוע רועד מאוד ונישמע כאילו הוא עומד להכבות במהלך עמידה ברמזור.

יש לציין שהטורים יציבים כמו סלע ולא זזים

אשמח לתשובות..

תודה

אם זה גיר dsg תחליף קלאצים אם גיר אוטומט רגיל הגיר מחליק דרוש שיפוץ

• תוכן חדש...