Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שאנשים מזדהים עם לחנות כפול כדי להמנע מנזק מוכיח שזה לא חוסר התחשבות? באמת...:?

יש לא מעט אנשים שמזדהים עם הסיסמא "מוות לערבים" למשל. אז זה לגיטימי להרוג ערבים?

עשה לי טובה.

תמשיך לשכנע את עצמך שלחנות על 2 חניות זה בסדר והמצב ישאר ממש כמו שתארת מקודם - מדינת עולם שלישי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאני מגיע לחניון ואני רואה שיש הרבה חניות פנויות אני יחנה על 2 חניות שהם רחוקות משאר הרכבים

לא הבנתי את הרעיון שעומד מאחורי התנאים ההכרחיים לחניה הכפולה שלך.

אם אתה מגיע לחניון והוא ריק, וכבר מחנה רחוק מכולם, למה צריך לתפוס חניה כפולה?

הרי אם אתה מאמין שכל הרכבים שיגיעו אחריך ירצו להחנות קרוב יותר,

ובנוסף, מאמין שלאף אחד לא תחסר החניה הנוספת שתפסת,

אז אתה בעצם לא מאמין ש"טטריס" המכוניות יגיע לרכב שלך.

ואם כך הדבר, מספיק שתחנה רחוק בלבד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לא הבנתי את הרעיון שעומד מאחורי התנאים ההכרחיים לחניה הכפולה שלך.

אם אתה מגיע לחניון והוא ריק, וכבר מחנה רחוק מכולם, למה צריך לתפוס חניה כפולה?

הרי אם אתה מאמין שכל הרכבים שיגיעו אחריך ירצו להחנות קרוב יותר,

ובנוסף, מאמין שלאף אחד לא תחסר החניה הנוספת שתפסת,

אז אתה בעצם לא מאמין ש"טטריס" המכוניות יגיע לרכב שלך.

ואם כך הדבר, מספיק שתחנה רחוק בלבד.

כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, אם זה עושה לי טוב על הלב וזה לא מפריע לאף אחד למה לא?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה כן מפריע. אתה פשוט מסרב להבין שזה מפריע.

פורסם

כן כן, ראיתי שאתה חוזה את העתיד ויודע שאף פעם החניה לא תתמלא,

אבל מה יקרה כשזו תהיה נבואת שווא? אז תפסת מקום של מישהו שעושה עכשיו טיולים בחניה.

כמו שאמרתי בהודעה שלי - אם אתה באמת מאמין בכל ליבך שהמכוניות לא יגיעו לאיזור שלך, תחנה על חניה אחת רחוקה. ואם תטעה, תשלם את המחיר. ולא הבחור שמחפש חניה כבר 20 דקות.

פורסם

אבל מה יקרה כשזו תהיה נבואת שווא? אז תפסת מקום של מישהו שעושה עכשיו טיולים בחניה.

כמו שאמרתי בהודעה שלי - אם אתה באמת מאמין בכל ליבך שהמכוניות לא יגיעו לאיזור שלך, תחנה על חניה אחת רחוקה. ואם תטעה, תשלם את המחיר. ולא הבחור שמחפש חניה כבר 20 דקות.

לא אדון מתן סבג האיש המבין במשקפיים!

אני מצדיק את אלון לצערי!

גם אני חושב כמוהו!

ושיש לך רכב חדש מהניילונים אתה מבחינתך לחנות על 3 חניות רק שלא יבוא איזה אחד שלא אכפת לו מכלום!

פורסם

שמע אם הייתי חוזה עתידות, הייתי יודע מראש איזה הודעה דבילית תוסיף לשרשור.

ותפסיק לשחק בתפקיד "ילד טוב ירושלים" , כל בן אדם שמוציא רכב מהחברה מעדיף להחנות כפול כדי שלא יבוא איזה אידיוט עם רכב חבוט ויפתח דלת על רכב שעדין את הניילונים לא קרעת ממנו.

דוגמא טרייה מהשרשור, הבחור מעליי עם האיביזה האדומה בתמונה רשם באחת ההודעות שלו שהשכן היה פותח דלתות על הרכב שלו,לא פעם ולא פעמיים ,זה היה הרגל , אם הוא היה חונה כפול זה היה קורה ? לא .

לאנשים כאלה שאין להם ערך לרכוש של אחרים מגיע לחפש חניה 20 דקות !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כל כך עצוב שזה החינוך שמקבלים האנשים.

לא מזמן ראיתי אבא! לילדים מתיישב על מכסה מנוע של רכב ליד הקניון והילדים אחריו. זאת הדוגמא מר אבא?

פורסם

לפני כמה זמן הייתה בבעלותי ניסאן סאני 93' הרכב לא היה להיט (לפחות קוסמטית),

מוצ"ש הרכב חנה ליד הבית, אני נכנס לרכב, פותח חלון מצד נהג הכל בסדר,

פותח חלון מצד שני, החלון נפתח רק חצי, מוזר. סוגר ומנסה לפתוח שוב ועדיין רק עד החצי,

יוצא מהרכב, הדלת בפנים, הפנס איתות של על הכסף שבור,

ואף אחד לא טרח להתנצל או משהו כזה! אין פרטים של הפוגע ואין כלום, רק סימן של מכה.

נ.ב SlowRide בתור בעלים של סוזוקי בלאנו שמודל 00' אני באופן אישי נעלבתי מהתגובה שלך!

"לפעמים מתחשק לי לקנות איזה סויפט או בלאנו שחוטות ודפוקות ב3K ש"ח ולעשות איתן את כל הנסיעות לקניות או סידורים אחרים בעיר, להיצמד בכוונה לאנשים שחנו כפול, לקצר דרך שבילי עפר, לחנות ליד אתרי בניה וכדומה. את האוטו שלי להשאיר בבית מכוסה ולנהוג בו רק בסוף שבוע."

פורסם
לא אדון מתן סבג האיש המבין במשקפיים!

אני מצדיק את אלון לצערי!

גם אני חושב כמוהו!

ושיש לך רכב חדש מהניילונים אתה מבחינתך לחנות על 3 חניות רק שלא יבוא איזה אחד שלא אכפת לו מכלום!

אדון פרילוצקי, קודם כל, אני מקווה שאחות של הדסה מרוצה מהמשקפיים,

ואני לא חושב שעם רכב חדש הייתי מחנה על מספר רב יותר של חניות.

תמיד חשבתי שאנשים מחנים בחניה כפולה בטעות או כי אין להם כח להתיישר, או שהם לא יודעים להתיישר.

מי כמוך מכיר את החניה של הקניון/ הביג בבאר שבע. בימים שהמקומות מלאים, יש כמה עשרות אם לא מאות מכוניות שתופסות יותר מחניה אחת. ומספר זהה של מכוניות שמחפשות חניה.

דוגמא טרייה מהשרשור, הבחור מעליי עם האיביזה האדומה בתמונה רשם באחת ההודעות שלו שהשכן היה פותח דלתות על הרכב שלו,לא פעם ולא פעמיים ,זה היה הרגל , אם הוא היה חונה כפול זה היה קורה ? לא .

לאנשים כאלה שאין להם ערך לרכוש של אחרים מגיע לחפש חניה 20 דקות !

ואם הוא כן היה תופס חניה כפולה, ואז בא מישהו אחר ומתיישר לפי הרכב שלו? אז עדיין היו פותחים עליו דלת.

ומאיפה אתה יודע מי האדם שמחפש עכשיו חניה? אולי יש לו ערך לרכוש? אולי אפילו יש לו רכב חדש ו"מגיעות" לו שתי חניות, ועכשיו הוא לא מוצא אפילו אחת?

אין לי בעיה עם להחנות באמצע הלילה בחניה כפולה במקום שומם,

אבל יש לי בעיה שזו ממש גישה אגואיסטית שהרכב שלך שווה יותר מהרכב ומהזמן של כל אדם אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

matansab, הם לא מבינים שמי שחונה כפול מתנהג בעצם כמו זה שדופק דלתות של אחרים - בשני המקרים זה אגואיסטים שלא מתחשבים באף אחד. שימשיכו בשלהם עד שאיזה ישראלי חמום מח שמחפש כבר חצי שעה חניה יחליט להתנכל לרכב שלהם בגלל שחנו כפול...

נ.ב SlowRide בתור בעלים של סוזוקי בלאנו שמודל 00' אני באופן אישי נעלבתי מהתגובה שלך!

"לפעמים מתחשק לי לקנות איזה סויפט או בלאנו שחוטות ודפוקות ב3K ש"ח ולעשות איתן את כל הנסיעות לקניות או סידורים אחרים בעיר, להיצמד בכוונה לאנשים שחנו כפול, לקצר דרך שבילי עפר, לחנות ליד אתרי בניה וכדומה. את האוטו שלי להשאיר בבית מכוסה ולנהוג בו רק בסוף שבוע."

מה יש להעלב? אתה אחד היוצרים הלא מוערכים של הבלאנו? :lol:

מה שהתכוונתי זה לקחת בלאנו - שזה רכב שנחשב אמין, פשוט מכאנית, בלי הרבה דברים שיכולים לההרס, עם חלפים זולים יחסית- במצב קוסמטי על הפנים נוסעת עם טסט במחיר הכי נמוך שאפשר למצוא, ולהשתמש בה בלי דאגות שידפקו לי אותה כי היא כבר שחוטה ודפוקה.

פורסם

נזכרתי שלפני שבועיים בערך פגשתי את פותח השרשור בחניה של מרכז קניות גדול בבאר שבע.

הוא דווקא החנה על חניה אחת למיטב זכרוני, ודי קרוב לכניסה.

אני החנתי עוד יותר קרוב לכניסה, בין שתי מכוניות שהיו במקום.

כשהגעתי לרכב אח"כ, והמכוניות האחרות התפזרו, חשכו עיני, תפסתי חניה כפולה!

אז אבי, די לשחק אותה פושתק. אתה בחור נחמד שתופס חניה אחת. זה בכלל אני הבעייתי :lol:

פורסם

תודה לאל משפחתי זכתה להתחדש ב4 רכבים חדשים במהלך השנתיים וחצי האחרונות,

ותמיד היה יוצא שאני לוקח את הרכב החדש לסיבוב עם חברים בערב (להשוויץ למה מה קרה :oops: )

מעולם עם אף אחד מהרכבים לא תפסתי יותר מחניה אחת (אלא אם כן יצא מקרה כמו שמתן מתאר),השתדלתי להחנות רחוק כמו תמיד והתפללתי לא לגלות דפיקה כשאני אחזור.

ואני מבטיח לך שכך גם נוהגים שאר בני המשפחה (אולי חוץ מהקטע של התפילה)

אני מבין את הרצון להגן על הרכב החדש שהוצאת עליו לא מעט כסף,אבל למה זה צריך לבוא על חשבון שאר משתמשי החניה?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
כל כך עצוב שזה החינוך שמקבלים האנשים.

לא מזמן ראיתי אבא! לילדים מתיישב על מכסה מנוע של רכב ליד הקניון והילדים אחריו. זאת הדוגמא מר אבא?

אהא. בזמנים שהייתי עובד בקניון ויוצא להפסקות סיגריה בחניון (החנתי בחניה הכי קרובה לכניסה) הייתי רואה באופן קבוע אנשים שיושבים על המכסה מנוע.

כל האנשים מכל הסוגים, אבהות, אמהות, ילדים, ערסים, פרחות, אנשים מבוגרים וכו'.

זה הפך למין "בוא נראה מי יושב לי על האוטו עכשיו".

למבוגרים ונשים הייתי נחמד ומבקש שלא ישבו שם, לפעמים אפילו הייתי רואה אדם מבוגר נחמד שלא הייתי אומר לו כלום פשוט מעשן לידו עד שהוא יבין לבד שזה האוטו שלי. :)

אבל הדבר שהיה הכי מעצבן אותי, אפילו יותר מערסים, זה אבהות שיושבים על האוטו בזלזול מול הילדים שלהם ומשדרים עסקים כרגיל. איתם זה תמיד התחיל בצעקות.

לראות בנאדם שמתנהג בזלזול לרכוש של אחרים מול הילדים שלו ומתנהג כאילו הכל בסדר, זה פשוט מביא טירוף ומוציא משלווה.

פורסם
נזכרתי שלפני שבועיים בערך פגשתי את פותח השרשור בחניה של מרכז קניות גדול בבאר שבע.

הוא דווקא החנה על חניה אחת למיטב זכרוני, ודי קרוב לכניסה.

אני החנתי עוד יותר קרוב לכניסה, בין שתי מכוניות שהיו במקום.

כשהגעתי לרכב אח"כ, והמכוניות האחרות התפזרו, חשכו עיני, תפסתי חניה כפולה!

אז אבי, די לשחק אותה פושתק. אתה בחור נחמד שתופס חניה אחת. זה בכלל אני הבעייתי :lol:

המשקפיים מעולות!

ברור, מוצש אין מה לדבר, אני חונה ליד עץ כדי שצד אחד יפגע אם יפגע,

אני חונה כפול רק אם זה רחוק והחנייה ריקה גם ככה :)

אני באמת מנסה להיות בסדר :-D

• תוכן חדש...