Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסובארו היה-תברר אצלם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כשיש כזה מבצע, אתה "מפספס" הטבה אחרת (הנח מזומן, לדוגמא).

בכל מקרה, בתור אחד שראה פעם תקנון של מבצע כזה, רק רכב שמור ובמצב נדיר מקבל מחיר מחירון. יש לך שריטה בכנף/ דלת, מורידים 1000 ש"ח, חסר מפתח, מורידים 2000 ש"ח, יש לרכב פחות מחצי שנה לרישוי השנתי- פחות 1000 ש"ח וכו'.

פורסם

דוד לובינסקי יוצאים באופן קבוע בימי מכירות בהם מוענקת גם הטבה של טרייד אין במחיר מחירון וגם הנחת מזומן משמעותית.

סוזוקי מעניקים באופן קבוע בימי מכירות מיוחדים או הנחת מזומן או טרייד אין במחיר מחירון.

כמובן סובארו שכבר תקופה ממושכת מורידים את התחתונים בכדי למכור את רכביהם, או שהם מעניקים טרייד אין במחיר מחירון ועל ההפרש הלוואה ללא ריבית והצמדה או שהם מעניקים רק הנחת מזומן נדיבה יותר. על הסובארו B4 ניתנת בימים אלו הנחת מזומן של כ- 30 א' ש"ח לערך!

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מבלי להכנס לדיון, צודק או לא, האם וכמה הם צריכים להרוויח. התנסתי בזה בעבר בסוברו, היה מקומם ומבזה. לטעמי, עבודה בעיניים, בפועל שוחטים במחיר על כל שטות שבמכירה בין פרטיים אפילו לא מדברים עליה, היה ברור שזה מגמתי, זה המשכו של תרגיל פרסומי ולא יותר מזה.

מאז אני לא מתקרב לסוברו (גילוי נאות, לא רק בגלל זה).

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אהלן

האם מישהו יודע ,שמע,ראה,נודע לו על מבצע טרייד אין במחיר מחירון שעורכים היבואנים פרט לשברולט?

תודה

היי,

גם אצלנו בסובארו יש טרייד אין המבוצע ע"י חברת טרייד מוביל.

כל הפרטים בכתובת

http://bit.ly/Qunckr

אייל מסובארו.

פורסם

השאלה היא איזה רכב אתה צריך-סובארו מוכרים רק מנהלים,משפחתית מוגבהת, ג'יפ(פורסטר),ויוקרה(אם אפשר לקרוא לזה ככה B9)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חשוב שתבין משהו - בתור כלל לחיים - אין מתנות חינם.

טרייד במחיר מחירון תקבל על דגמים/יצרנים לא אטרקטיביים שפשוט לא מצליחים למכור אחרת.

באותם במקרים - אם לא תעשה טרייד במחיר מחירון תקבל הנחת מזומן יפה מאוד במקום.

ממליץ לך למכור את הרכב בפרטי, לקחת כמה שתקבל ולבחור לעצמך רכב טוב בלי טובות מאף חברת טרייד-אין.

פורסם

בדרך זה יהיה מחירון מול מחירון, והמחירון שתקבל על הדגמים שלהם יהיה גבוה. עדיף בדר"כ למכור את האוטו "בחוץ" ולקבל את ההנחה מהיבואן/כל חברה לממכר רכב כלשהיא

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...