Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחר עיון מעמיק בכתבות כאן יצאת 'מבולבל' ,ברשותי רכב בצב אפור/עכבר וברצוני לקנות ווקס נוזלי ואולי גם אוטם צבע ,מצאתי באתר אמאזון Meguiar's Ultimate Liquid Wax - 16 oz ,ממולץ יש ווקס נוזלי 'אחר' ,אני יודע שזו שאלה ככלית מדי ,בא ניתן לרכוש בחניות בארץ במחיר 'סביר'?

תודה עופר

פורסם
שלום ,

לאחר עיון מעמיק בכתבות כאן יצאת 'מבולבל' ,ברשותי רכב בצב אפור/עכבר וברצוני לקנות ווקס נוזלי ואולי גם אוטם צבע ,מצאתי באתר אמאזון Meguiar's Ultimate Liquid Wax - 16 oz ,ממולץ יש ווקס נוזלי 'אחר' ,אני יודע שזו שאלה ככלית מדי ,בא ניתן לרכוש בחניות בארץ במחיר 'סביר'?

תודה עופר

אהלן עופר,

אל תתפשר על איכות, ככל שהווקס יותר איכותי הוא יעשה עבודה טובה יותר ויחזיק יותר שטיפות.

אני בדיוק קניתי לפני מספר ימים את הווקס שהזכרת באיביי שהוא ווקס נוזלי מסדרת אולטימט של מגוויירס, עוד לא יצא לי להשתמש בו

אך אני מאמין שאהיה מרוצה כפי שהנני מרוצה ממוצרים אחרים שלהם כמו הסבון לרכב.

בהצלחה,

• תוכן חדש...