Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לשכור רכב בגרמניה בקרוב.

האם רשיון הפלסטיק הישראלי הרגיל תקף בגרמניה ? או שיש צורך להוציא רשיון בינלאומי / ממסי כלשהו ?

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רשיון ממסי עולה 16 ש"ח...

לשנה שלמה!

האגדה אומרת שלא צריך. אבל השקט שווה את ה 16 ש"ח. ואולי אני פרייאר בדבר הקטן הזה.

בכל מקרה, בממסי יגידו לך לקחת איתך את הרשיון פלסטיק :-) אז מה זה אומר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חזרתי לפני כחודש מגרמניה. בהשכרת הרכב הספיק להם לראות רק את הפלסטיק. בכל מקרה, קח איתך בינלאומי, שווה את השקט, במיוחד אם אתה מתכוון לחצות את הגבול לארצות אחרות.

פורסם

תודה. אין לי בעיה לתרום 16₪ לממסי, אבל אם צריך לגשת, לחכות בתור, להצטלם, להפסיד זמן שלא לצורך - אז אתרום במשרד.

יש למישהו נסיון עם ביקורת משטרת תנועה גרמנית ? דרישה של חברת השכרה ? המלצה של משרד נסיעות ?

תודה.

במיוחד אם אתה מתכוון לחצות את הגבול לארצות אחרות.

תכננתי לנסוע לstelvio pass אבל כנראה שחברת ההשכרה לא מאשרת הוצאת רכבים מסויימים מחוץ לגרמניה.

שוף על התמונה.

539665193_803a8c0230.jpg

539549724_9c393bcbb5.jpg

the-drive-of-the-holiday.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין תור! עשיתי לפני כמה ימים בממסי בת"א. חניה צמודה עלתה לי 3 ש"ח.

חברות ההשכרה בגרמניה דורשות רק את הפלסטיק. (לפחות ה 3/4 שאני התקשרתי עמן ואספתי במינכן)

למרות שנהגתי שם מעל 200 קמ"ש...אף משטרה לא עצרה אותי :?

פורסם

אין שום בעיה לשכור רכב עם רשיון הפלסטיק בלבד, אבל למען השקט הנפשי, ואולי איזה שוטר שלא יודע אנגלית, קח הוצא רשיון בין לאומי. עולה 16 ש"ח בממסי או 26 ש"ח ברשת השניה שמוציאה אותם (בדוק באתר משרד הרישוי).

לא צריכה להיות בעיה להוציא רכב לאוסטריה או שוייץ, אבל איטליה כבר מהווה בעיה, שלא לדבר על מזרח אירופה - בדוק בפירוט המגבלות לפי דגם הרכב שאותו אתה מתכוון לשכור באתר חברת ההשכרה הרלבנטית.

אם אתה מתכוון לנסוע לשוייץ ציין זאת בעת שכירת הרכב (בתחנת ההשכרה) - יש סיכוי טוב שתקבל רכב עם vignette שויצרי שעולה כמה עשרות פרנקים (תמיד תקף לשנה קלנדרית+דצמבר שלפני וינואר שאחרי). באוסטריה רכוש את ה-Vignette בתחנת הדלק שלפני הגבול עניין של פחות מפ10 אירו ל-10 ימים, או את כרטיס ה-corridor למעבר משוייץ לגרמניה דרך אוסטריה (3 אירו, גם בתחנות הדלק בגבול).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תור בממסי? יש תור שם? ממתי?

בזמנו זה אפילו היה חינם למחזיקי כרטיס אשראי כלשהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תור בממסי? יש תור שם? ממתי?

בזמנו זה אפילו היה חינם למחזיקי כרטיס אשראי כלשהו.

אבל הכרטיס אשראי עלה...

פורסם

חבל על ה-16 שקלים.

ב-3-4 פעמים שיצא לי לנסוע בגרמניה ואיזורים מסביב הפלסטיק שלנו תמיד הספיק, גם כשעצר אותי שוטר לביקורת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש למישהו נסיון עם ביקורת משטרת תנועה גרמנית ? דרישה של חברת השכרה ? המלצה של משרד נסיעות ?

תודה.

.

נחתתי בגרמניה בטיסה מאירלנד, ביצעתי הזמנת רכב מראש שיחכה לי בנחיתה דרך חברת הרץ.

הגעתי לחברת ההשכרה לאסוף את הרכב ונתבקשתי להציג רישיון נהיגה,הוצאתי מהתיק את הבינלאומי מממסי

ואז נתבקשתי להציג גם את הפלסטיק- הוא בכלל היה בישראל.

הסברתי לנציגה שם שהרגע הגעתי מאירלנד ושם היה לי רכב שכור במשך כמה חודשים ולא ביקשו ממני את הפלסטיק,

התחנונים לא עזרו .

החויה הזו הרסה את השהות שלי בגרמניה ולימדה אותי לקח חשוב מאוד :

פלסטיק נוסף בכיס לא מכביד

אל תנסה לשחד גרמני .

עריכה : נכון ל 2008 ,נתבקשתי מחברת ההשכרה להצמיד את הפלסטיק לנייר של ממסי.

Gn'f'R

פורסם

חזרתי אתמול מהולנד וגרמניה, להלן רשמי:

1. בגרמניה לא בקשו בין לאומי כדי לאסוף מ Sixt רכב ששכרתי מראש בארץ.

2. בנורברגרינג רצו רישיון פלסטיק... :)

3. בגרמניה לא ראיתי אפילו ניידת תנועה אחת... ועשיתי מעל 2000 ק"מ.

4. בהולנד פחד מוות עם כל השוטרים.

שורה תחתונה, אני לקחתי גם פלסטיק וגם בין לאומי בשביל השקט הנפשי, ממליץ לך לעשות אותו דבר.

Peugeot 208 GTI 2016

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהפוסט הוא משנה שעברה - אבל כל מי שיעשה חיפוש בגוגל - הפוסט הזה עולה ראשון

חשוב להבהיר - רישיון ממסיבין לאומי תקף רק בצרוף הרישון הפלסטיק !!!

רישיון בין לאומי תוקף גרמניה בינלאומי

• תוכן חדש...