Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש ירידת ערך מאחר והפחח אמר שיש פגיעת שילדה. הוא אומר שיש שני ברזלים קדמיים שאחד מהם התעקם וזה קשור לשלדה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון:

לאחר שבוע וחצי שהרכב היה אצל הפחח ולאחר מכן עבר למוסך לבדיקות וכו.... הודיעו לי שהרכב מוכן!

מה כדאי לשים לב ולבדוק ? האם לעשות נסיעת מבחן לרכב? אם כן כמה זמן? האם להפעיל מזגן על הרמה הכי גבוהה כדי לבדוק את הביצעוים של הרכב תחת עומס?

האם לבקש מהמוסך להרים את הרכב על הליפט כדי לבדוק את הרכב מלמטה לראות אם לא התעקם שום דבר שם?

פורסם

הרכב צריך לגשת לטסט החודש, האם אתם חושבים שכדאי להכניס את הרכב למוסך סוזוקי מורשה על מנת שיעבור על הכל ויתן אוקיי ? או שכדאי פשוט לגשת לטסט ולאחר מכן לראות מה צריך לתקן?

פורסם

אם הרכב לא צריך טיפול, תיגש ישר לטסט אחרי שבדקת לבד את מה שאפשר (אורות)

אם משהוא לא תקין אני מעדיף לתת למוסך לתקן ולהעביר את הטסט

פורסם

חברים

מאז שהרכב חזר אליי אני חווה מספר בעיות

1. קפיצות במעבר בין ההילוכים

2. הרכב רועד מכלום

שהגעתי היום הביתה עצרתי עם הרכב והעברתי בין ההילוכים- במעבר מ P ל N יש קפיצה, במעבר מ N ל D גם אותו הדבר.

ראוי לציין שנשפך שמן גיר מהרכב עקב צינור שניזוק.

את הרעידות - הפחח טען שהוא החליף תושבות מנוע בצד שמאל איפה שהיתה התאונה אבל לא החליף צד ימין. בדקתי את הצמיגים וכלם מלאים באוויר לפי דרישות היצרן ( 30 PSI)

האם זה קשור? מה אני עושה לגבי בעיית הגיר? האם המוסך צריך לטפל בזה על חשבון הביטוח?

פורסם

האם זה הגיוני שלאחר מספר דקות מעת התנעת הרכב מד חום המנוע מגיע לחצי ונשאר שם? זאת אומרת לא עוברות 5 דקות והוא מגיע לחצי, אפילו בבוקר שהמנוע קר זה קורה.

פורסם

הגיוני כן , אבל לאבחן מרחוק זה לא רציני .

אל תמשוך את הזמן , אפשר שיש קשר לתאונה , וכדאי לבדוק עכשיו .

גש חזרה למוסך אשר טיפל ברכב ובצע בדיקה , ושאל את כל השאלות .

אם עדיין יש בעיה , גש למוסך מורשה יבואן , ובצע בדיקה מקיפה .

אם יתברר שיש בעיה , והיא קשורה לתאונה , עדכן את השמאי שבדק את הרכב , וחובתו לטפל בבעיות .

גם אם הוא הוציא כבר דו"ח שמאות - אפשר לפתוח שוב את הסיכום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני נוסע כבר שבועיים עם הרכב מאז שהוא חזר אליי ואני לא חווה בעיות עם התחממות וכו.... כמו כן המזגן עובד מצויין ואני בודק כל יום את הנוזל רדיאטור ואין שום חוסר .

האם אני נכנס לסרטים בגלל התאונה וסתם מחפש בעיות? אני מרגיש שאני לוחץ על הגז אני מרגיש את המנוע נחנק ומרגיש משהו בדוושת הגז - מעין רעידות כאלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז כדאי לקרוא שוב את התשובה הקודמת .. מס' 39

בוקר טוב לכולם

יש לי בעיות מתמשכות עם הגיר, הרכב רועד בצורה לא נורמלית, שאני לוחץ על דוושת הגז אני מרגיש שעוד שנייה המנוע הולך להתפוצץ, אתמול תדלקתי ולאחר מספר דקות הפעלתי את המזגן ויש ריח של דלק ברכב:shock:

קבעתי תור במוסך מורשה של סוזוקי לאבחון הבעיות.

שאלה: האם כדאי להתריע להם לפני הבדיקה שהרכב עבר תאונה ונשפך שמן גיר ? או שאני יורה לעצמי ברגל?

פורסם

בטח שלספר. אנשים שלא מספרים את האמת כשהאוטו מגיע למוסך משקרים רק לעצמם, זה עלול להוביל להחלפת חלקים שלא לצורך ובהתאם לייקר את משך ועלות התיקון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בטח שלספר. אנשים שלא מספרים את האמת כשהאוטו מגיע למוסך משקרים רק לעצמם, זה עלול להוביל להחלפת חלקים שלא לצורך ובהתאם לייקר את משך ועלות התיקון.

איתמר.

.

הבנתי... אעדכן אותם לפני.

פורסם

עדכון:

ניגשתי הבוקר למוסך מורשה של סוזוקי- עשה בדיקה עם מחשב ולא אותרו תקלות... ניגשתי כמו כן למכור גיר ספי ( יניב פשוט בנאדם מקסים) - מנסיעת מבחן הוא אמר לי שיש לי תושבות לא תקינות.

עצה- לאן לגשת לעשות בדיקה/ תיקון.

• תוכן חדש...