Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

לאחר שנתיים עם הרכב שבחתימה, שבמהלכן לא כל כך הפריע לי מצב הריפוד, עד לשבועות האחרונים שחטפתי קריזה על זה והחלטתי שהגיע הזמן לסגור את הפינה הזאת.

אתמול בדרכי חזרה מהעבודה עברתי אצל רפד מומלץ באיזור וגם בפורום (ח'יאת נג'יב 8224800- 050), ולאחר דין ודברים סוכם כי אגיע אליו בבוקר להחלפת הריפוד ב-4 דלתות.

בשעה 8:31 הופעתי אצלו, ולאחר שתית קפה משובח החל נג'יב בעבודה.

זה חלק מהדלתות ומצב הריפוד בהן במהלך הפירוק:

1622oso.jpg

24l7thx.jpg

2luw5d5.jpg

תמונה לפני תהליך הניקוי:

53s5qe.jpg

במהלך הניקוי:

o5s0hc.jpg

2vmeelh.jpg

אחרי הדבקת הריפוד החדש:

29uumqc.jpg

bbw5k.jpg

לאחר הרכבת הדלת עם הריפוד החדש:

15xsmtj.jpg

eskvpi.jpg

1y50k9.jpg

סה"כ, אני מאוד מרוצה :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חבל שלא טיפלת גם בידיות.

הדיפון, נראה שחסרה שכבה של ספוג.

המרקם של הדיפון לא ישר/אחיד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן, לא חשבתי על זה. בידיות אטפל בעצמי כבר, זה ממש לא בעיה לפרק אותן. יש המלצות?

לגבי המרקם, שמתי לב לזה, הרפד אמר שעוד כמה ימים זה יסתדר. בכל מקרה אני מאושר גם מהתוצאה הזו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אכן, לא חשבתי על זה. בידיות אטפל בעצמי כבר, זה ממש לא בעיה לפרק אותן. יש המלצות?

לגבי המרקם, שמתי לב לזה, הרפד אמר שעוד כמה ימים זה יסתדר. בכל מקרה אני מאושר גם מהתוצאה הזו.

תוכל לנסות עם מדבקת קרבון להגיע לתוצאה נחמדה, אני רואה שיש לך ידיים טובות אז אתה לא אמור להסתבך עם המדבקה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יצא יפה אבל לדעתי דרוש כמה שיפורים

הידיות חובה לצבוע או שחור מבריק ולקה או כסוף ולקה

בקשר לבד הספוג לא נראה אחיד וזה לא יסתדר מעצמו

כי אני בעצמי הייתי עובד עם זה

או שהוא שם יותר מדי דבק בנקודות מסיימות או שכבה עבה ולא אחידה

בעיקרון נראה הרבה יותר טוב מקודם אבל היה אפשר לעשות את זה טיפה יותר מקצועי לדעתי

8)

:-D

• תוכן חדש...