Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש ברשותי יונדאי טוסון ואני רוצה למכור אותה בעקבות הירידה במחירון אני רוצה ייעוץ על כמה לבקש על הרכב לפי המפרט שיש לו.

המפרט:

שנה: 2005

יד: 2

דלק: בנזין

תיבת הילוכים: אוטומט

נפח מנוע: 2700, 6 צילינדר, 4X4 קבוע

קילומטרג: 80,200

לא עבר תאונה אף פעם.

יד שניה מרופא.

בהתחשב הנתון הנוכחי של הרכב כמה אני יכול לבקש עליו?

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

הרופא היה היד הראשונה ? או השניה ?

בעצם אין פרמטר כזה, אז זה לא משנה.

בדוק במחירונים מה שוויו של הרכב, בדוק בלוחות מה הסכום שמבקשים על מכוניות עם נתונים זהים, וגלה גמישות אם הרכב לא נמכר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרופא הוא היד הראשונה כמובן אין לי מושג איזה רופא הוא היה אבל שקנינו את הרכב הקילומטרים שלו היו 60,000 פלוס מינוס ממה שאני זוכר.

תודה לעוזרים

פורסם
אם זה היה רופא אליל, היית שואל אותו מה הכישוף שבעזרתו מכר את הרכב לך...

+1 מה אנשים מוצאים בגרוטאה המשעממת הזאת!

תתפלל שתמכור אותו בלא פחות מ-10,000 מתחת למחירון

בגלל צריכת הדלק הרצחנית שלו במחירי הדלק כיום

רכב ליסינג סטיישן מוגבה עם 4X4 לכביש, מה שטח בזה??? לא מצדיק את הדלק שהוא בולע,

לעומתו, CJ שווה כל גרם שהוא בולע (והוא בולע הרבה) אך הוא מחזיר את זה בהנאה ויכולות שטח, על יכולות משלמים!129_0806_07_z+1986_jeep_cj7+front_view.jpg

וכן, שלוי יצחק קם במצב רוח רע, כולנו סובלים, בלי שום קשר לרכב, דת, גזע, מגזר, עמדה פוליטית, ומין,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמישהו רוצה למכור רכב עקב ירידה במחירון...

קודם כל דרכן של מכוניות שמחירן יורד עם הזמן - אך ירידת המחיר נעשית בדרך כלל מתונה יותר עם השנים.

אם המחיר במחירון ירד - את הכסף כבר הפסדת.

מה תקנה במקום? משהו שתפסיד עליו יותר?

לגופו של עניין:

נראה שמחיר השוק של הרכב של הוא בין 50 ל-55 אלף ש"ח.

בהצלחה במכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם ZVIT, עם השיקול היחידי שלך הוא המחירון קח בחשבון שכל מה שתקנה תפסיד בו לא פחות ואף יותר, הרכב איבד הרבה מערכו אולם ככל שהשנתון נמוך יותר ירידת הערך מתונה יותר, עם זאת לקנות רכב עם שנתון נמוך בגלל ירידת ערך מצריך ריזיקה לתקלות.

אגב לא תמיד המחירון יקבע, בכדי לקל קנה מידה מציאותי למחיר התבונן במכירים המוצעים ביד שתיים ביחס למחירון, ישנם רכבים שאם תרשום מחירון פשוט ידלגו עליך וישנם רכבים שאם תרשום מחירון למחרת כבר מכרת את הרכב, מצב הרכב רק יעצים/יחליש זאת. לשון אחר: המחירון האמיתי נמצא במודעות.

• תוכן חדש...