Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

באוטו חסר לי פלסטיק שנמצא מסביב לפנס הערפל - בצורת גריל כזאת

האוטו הוא Audi A4 שנת 2003 גירסאת קבריולט.

1. רציתי לדעת איך נקרא החלק באנגלית כדי לחפש באיביי ?

2. רציתי לדעת האם החלק זהה בין גירסאת הקבריולט והרגיל ?

3. האם ניתן להשיג את החלק הזה במחיר שפוי בארץ ?

עריכה- העלאתי תמונה להמחשה

audi-a4-cabriolet.jpg

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם

אז ככה:

1. תערוך ב-EBAY חיפושים שכוללים את המונחים הבאים: AUDI A4 B6 FRONT BUMPER GRILL FOG LIGHT CABRIO בצורות שונות וכבר תמצא המוווווון תוצאות.

2. זה עולה גרושים בחו"ל. פחות מ-50 ש"ח.

חיפוש לדוגמא:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=audi+a4+b6+bumper

3. בארץ - שכח מזה. אם תמצא יהיה מאוד יקר.

4. השאלה הגדולה כאמור היא האם זה זהה ל-A4 הרגילה שלה יש כאלו בשפע ב-EBAY. אני במקומך נוסע קצת מוצא A4 זהה לשלי (זה נקרא דגם B6) ופשוט מודד את הגודל שמה.

בהצלחה.

פורסם
אז ככה:

1. תערוך ב-EBAY חיפושים שכוללים את המונחים הבאים: AUDI A4 B6 FRONT BUMPER GRILL FOG LIGHT CABRIO בצורות שונות וכבר תמצא המוווווון תוצאות.

2. זה עולה גרושים בחו"ל. פחות מ-50 ש"ח.

חיפוש לדוגמא:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=audi+a4+b6+bumper

3. בארץ - שכח מזה. אם תמצא יהיה מאוד יקר.

4. השאלה הגדולה כאמור היא האם זה זהה ל-A4 הרגילה שלה יש כאלו בשפע ב-EBAY. אני במקומך נוסע קצת מוצא A4 זהה לשלי (זה נקרא דגם B6) ופשוט מודד את הגודל שמה.

בהצלחה.

תודה על התגובה !

מצאתי הרבה חלפים לאוטו באיביי ובמקומות נוספים אבל מדאיג אותי קצת העניין של "ייבוא" חלק מחו"ל לא עושים עם זה בעיות מכס ודברים כאלה ?

לגבי מדידה מול A4 רגילה , יש למישהו מאיזור השרון פה בפורום רכב שעונה לתיאור ? :)

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

• תוכן חדש...