Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדו"ח הבדיקה מופיע תחת שילדה ומרכב -ליקויים בעלי משמעות נמוכה- "תיקון תאונה לפנים ובמרכב הוחלפו חלקי מרכב מעיכות תיקוני מרכב וצבע סביב + תחתית , חלקי פלסטיק פגומים חסרים, נזק פגושים ".

האם לדעתכם יש לכך משמעות?

תאמת שעשיתי משהו קצת בניגוד לכללים ולקחתי את הרכב לבדיקה במכון שהמוכר בחר מכיוון שזה היה באזור שאני ממש לא מכיר.

המכון הוא טסטIN בתל אביב אם מישהו מכיר ויודע מה רמת האמינות שלהם?

פורסם

אני לא מכיר את מכון הבדיקה,אבל,אתה לא עשית משהו קצת בניגוד לכללים,אתה עברת על אחד הכללים החשובים ביותר בעת קניית רכב.לא הולכים למכון בדיקה שהמוכר בוחר.

אתה לא מכיר?אז תברר לפני שאתה הולך לראות את הרכב.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

הבדיקה הזו לא שווה הרבה -גם לא את הנייר שעליו נכתבו תוצאותיה,היא אינה אמינה לפחות בעיניי.

חסר מכוני רישוי בת"א ? קח את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט,יש קרוב להיכל נוקיה (אאל"ט בשכונת יד אליהו)..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...