Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיגו' 307 2004 , 2000 סמ"ק שעשת רק 50,000 ק"מ.

נסעתי עם האוטו לאילת. ושמתי לב שאני נוסע על 110 ואז לוחץ על הברקס קצת חזק להורדת המהירות לפני הרמזור.

אז בהורדת ההילוכים שלישי לשני זה הכי חזק. יש מכה, שההילוך לא עובר חלק, איך אפשר לטפל בזה?

והייתה לי בעיה עם הממיר עשה רישרושים הלכתי לאיזה מוסך שילמתי 1160 כולל מע"מ והבעיה עדיין נשארה.

והוא החליף לי ממיר , מה עושים מצב כזה?

אני מיואש מהאוטו ורוצה למכור אותו בגלל זה.

פורסם

בקשר לרשרושים - מדובר בבעיה בסעפת הפלחטה. נדרש לפרק אותה ולרתך שם את המחיצות ואז זוכים לשקט. תחזור למוסך שתיקן לך את הממיר ותדרוש שיפתור את הבעיה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

בשנים האלה לגירים יש "מחלה" שדורשת החלפה של השסתומים, אתה מוזמן לקרוא כאן.

אם הגיר החזיק עד עכשיו אז זה מכובד מאוד, לפעמים התקלה הייתה מופיעה עוד בתקופת האחריות.

כאן תוכל לקרוא על התקלה של סעפת הפליטה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלות.

פורסם

מלא כסף ממש לא ... כסף .. כן !

עלות החלפת שסתומים יכולה להגיע עם שמן גיר בערך ל-1500+-1800.

לפתרון התקלות תוכל לפנות לאחד מהבאים:מוסך אם הדרך/אורן שירותי רכב/י.ס גירים אוטומטיים.

עלות ממיר תחליפי, לדעתי לא תעבור גם את האלפייה וחצי (ברר אצל AVI PARTS חלקי חילוף,יש לו תחליפיים חדשים ברמה גבוהה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קבל תיקון ,לא יכול לערוך את התגובה האחרונה אך אם הוחלף ממיר והוא לא הבעיה שהמוסך בו החלפת את הממיר יפתור לך את הבעיה.אם הוא לא מצליח,שיחזיר את כספך וגש לאגזוזן לבדיקה יתכן וזה יגמר בכמה עשרות שקלים (איזשהו ריתוך או הלחמה לא רציניים).

לגבי השסתומים,כפי שכתבתי לך .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היה לי רכב זהה לשלך. תיקון הבעיה של הרשרושים עולה יותר מכמה עשרות שקלים, יותר באיזור כמה מאות בודדות.

ממליץ על אורן שירותי רכב בחולון או מוסך גבע בתל אביב.

אלעדי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...