Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לדים בכל האוטו, חלשים ולבנים אבל עדיין לדים ובנוסף יש לי את פיליפס דיאמונד ויז'ן דמוי הקסנון, מקורי ולא מסנוור. חוץ מגוון לא מושך עין, לפחות לא מקרוב, העוצמה כנראה לא עומדת בתקן. רציתי לשאול אם יש כאן אנשים למדים נסיון, זה שיש לי רכב ישן מתחת לשנת 2000 משנה את התמונה, אבל האם עדיף להוציא את המנורות שזה סתם מסוכן למנורות או לנסות לגשת?תודה לעוזרים.

פורסם

תגיע מצוייד בנורות ראשיות תחליפיות.

מקסימום תיכשל ותחליף.

במכון עצמו מוכרים נורות במחירים של פי 4 כמובן.

לגבי לדים - אתה מדבר על כל הנורות האחרות (איתותים רוורס חניה וכו') נכון?

כל עוד הם פועלים ובצבע תקני אז לא נראה לי שאכפת למישהו סוג הנורה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אל תצפה לקבל תשובה של כן או לא, כל נהג ודעתו.

אם אתה רוצה לעבור ככה טסט, לדעתי, הדרך היחידה היא בעזרת מעאכר טסטים. המכונאי של אחי, אוסמה מנצרת, מעביר את הרכב טסט בקלות (כל המכון על עובדיו שייך לבני דודים שלו)...

פורסם

אם אתה רוצה לעבור ככה טסט, לדעתי, הדרך היחידה היא בעזרת מעאכר טסטים. המכונאי של אחי, אוסמה מנצרת, מעביר את הרכב טסט בקלות (כל המכון על עובדיו שייך לבני דודים שלו)...

כמה מיותר המשפט הזה שאתה משתף עכשיו..

פורסם

אבל מה קורה אם לרכב שלו יש באמת בעיה בטיחותית? כזו שהוא לא מודע לה.

לא תמיד כדאי לנסות לעבור טסט בחוואה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר.

אמרתי שערבים מעבירים רכבים טסטים בקלות בגלל שערבים שמים ז.. על החוק בישראל ועושים מה שהם רוצים במיוחד כשהם קרובי משפחה, טעיתי במשהו?

חידשתי למישהו שיש דבר כזה מאעכר טסטים?

צחקתי קצת על ערבים?

לא מבין מה הבעיה.

פורסם

לא יודע מה עם האחרים, לי לא הייתה כל בעיה עם זה שהטסטר מעכר שלך הוא ערבי, ולא ציינתי זאת.(אני בטוח שיש גם יהודים כאלה).

קרא את תגובתי שנית- ותבין למה אני לא מסכים עם השיטה שלך.

זה שלמעכר שלך קוראים אוסמה והוא מנצרת זה עובדה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לאנשים פה בעיה עם הפוליטיקורקט....

הבעיה היא לא שמחליקים טסטים, הבעיה היא המכונים שמכשילים על מדבקות ולדים, כדי שתקנה אצל הבנדוד.

טפלו בבעיה לא בסימפטומים.

ולגבי השאלה הראשית, תעשה מה ש-RNB אמר "תחליף תעשה טסט ותחזיר."

פורסם

בחוק היבש אין הגדרה לסוג נורה (קסנון זה לא רק החלפת נורה אז לזה יש משקל אחר) אם האיתות שלך צהוב או אדום זה לא ממש משנה מה מפיק אותו

פורסם
בחוק היבש אין הגדרה לסוג נורה (קסנון זה לא רק החלפת נורה אז לזה יש משקל אחר) אם האיתות שלך צהוב או אדום זה לא ממש משנה מה מפיק אותו

ההגדרה אני חושב היא לעוצמת תאורה ולגוון, כך שיש הרבה נורות "יפות" שלא עומדות בתקן וזה גם מה שהמשטרה מחפשת בכבישים.

פורסם

תגיע מצויד בנורות תחליפיות כמו שאמרו לך. נכשלת ? תחליף. טסט חוזר באותו יום זה ללא תשלום נוסף.

ולמי שרשם על המכונאי שלו, זה לא קשור לערבי או יהודי או אבטיח. חשפת את השם שלו ואת המיקום שלו וציינת יחד עם זאת רמז לעבירה פלילית. אתה מודע לכך שפורומים כאלה מועדפים על שוטרי ישראל לא ?.

יכול להיות שעקב ההודעה שלך, המכונאי שלך יזכה לביקור לא נחמד מחר בבוקר.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...