Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

רציתי לשתף את חברי הפורום במקרה שקרה לי. יש לי רק כבוד למשטרת ישראל ושוטריה ואני דואג להתייחס אליהם בכבוד המגיע להם.

אתמול יצאתי עם חבר לשטוף את הרכב שלי, בחנייה של הבית. זוהי חנייה משותפת למספר בתים.

כמה חניות לידי עמדה דייהטסו ישנה. הרכב לא היה מונע אבל בקע מהמנוע רעש מאוד מוזר של חלק מכאני שמסתובב. הרעש היה חזק מאוד וחריג מאוד. מבט מתחת לרכב הראה שלולית בנזין וצינורית שמטפטף ממנה בנזין.

לאחר שעברתי בין השכנים ואף אחד לא ידע מי בעל הרכב התקשרתי למשטרה ע״מ שיאתרו את בעל הרכב. לאחר 50 דקות הגיעה ניידת. השוטרים שהגיעו טרחו לבצע בדיקת רישיונות לי ולחברי במסוף ובדקו שהרכב שלי לא גנוב. (??)

אחד מהשוטרים הסתכל על הדייהטסו כמה שניות ואמר לי ״נו מה אתה רוצה ממני עכשיו? בשביל זה הבאת אותי לפה?״ עניתי בסבלנות שיש ריח חריף של בנזין ואולי אפשר להתקשר לבעל הרכב.

השוטר הסתכל עליי כאילו נחתי מהירח עכשיו ואמר שבפעם הבאה כדאי לי לא לבזבז את הזמן של המשטרה והאשים אותי בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

לפני שנתן גז ונסע, אמר לי שיגיע אליי קנס בדואר על בזבוז הזמן של שוטר.

אני מודע לזה שאין דבר כזה.

ואני שואל - במה חטאתי?

פורסם

הצורה בא פעלת מצויינת אבל הבעיה ״שלך״ שהיית אמיתי מידיי!

כשאתה מדבר עם המשטרה אתה ״צריך״ לדבר בהעצמה! ואני אסביר:

אם הייתה מתקשר ואומר שיש רכב חונה שבוקעים ממנו קולות של פיצוצים קטנים וגם יש דליפה של בנזין ואתה חושש להתקרב כי אתה מפחד שהרכב יתפוצץ אז הייתה מגיעה ניידת והשוטר היה ניגש ישר לעבודה ולא חוקר אותך!

אין מה לעשות, רק ככה צריך להסביר לשוטר אחרת זה לא מעניין אותו.

כנל גם לגבי רעש של ילדים ברחוב, אם תתקשר ותגיד שיש רעש אף אחד לא יגיע במקרה הטוב.

אם תתקשר ותדווח שיש צעירים ששותים אלכוהול והולכים מכות ואתה חושב שמשהו יפצע, תאמין לי שזה יטופל אחרת!

עצוב אבל ככה זה עובד, בהצלחה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

לא להאמין, סליחה אדוני השוטר שהתבזבז לך הזמן, אולי היה צריך שהרכב יתפוצץ/יוצת (כמובן בלי נפגעים) כדי שהוא יאכל את הכובע...

ככה זה המשטרה בארץ.

פורסם

עדיין לא הייתה אש לכבות. בכלל לא חשבתי שתגיע ניידת, מהסיפורים שקראתי בפורום על מקרים דומים המשטרה מאתרת את בעל הרכב בטלפון.

מסרתי מס׳ לוחית רישוי למוקדן לבקשתו וחשבתי שבזה יסתיים הסיפור.

Eph13,

העצמה זה מושג מאוד פוליטיקלי קורקט :D

אבא ואמא לימדו אותי שאסור לשקר, אבל כנראה שעם המשטרה זה אחרת.

פורסם
ערב טוב...

השוטר הסתכל עליי כאילו נחתי מהירח עכשיו ואמר שבפעם הבאה כדאי לי לא לבזבז את הזמן של המשטרה והאשים אותי בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

ואני שואל - במה חטאתי?

1. אם מכונית לא עובדת, ובכל זאת יש רעשים מהמנוע, זה יכול להיות מאורר. או חתולה.

2. כמעט לכל המכוניות יש ריח של בנזין ו/או שמן שרוף.

3. המשטרה מקבלת עשרות פניות מאזרחים מודאגים ביום.

על כן, ניתן להבין את יחס השוטר אשר פעל כשורה לאור ההצקות הסדרתיות שלך. :lol::lol::lol:

תודה ובברכת שבת שלום,

מאיר.

פורסם

1. זה לא היה מאוורר זה היה רעש מאוד חריג של חלק מתכתי שמסתובב, נתקע במשהו וממשיך להסתובב.

2. ציינתי שראיתי צינורית שדולף ממנה בנזין והייתה שלולית גדולה מתחת לרכב.

3. המשטרה קיימת בשביל לשרת את האזרחים ולסייע להם.

אה טופס, התבלבלתי, סליחה.

פורסם

כשיש דליפה של דלק מרכב מתקשרים למכבי האש.

הם כבר דואגים להתנהל מול המשטרה....ועליהם השוטרים לא יכולים להתפלסף

פורסם

טוב שלא הזמנת מכבי אש , כי הם באמת היו מחייבים אותך ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ערב טוב

רציתי לשתף את חברי הפורום במקרה שקרה לי. יש לי רק כבוד למשטרת ישראל ושוטריה ואני דואג להתייחס אליהם בכבוד המגיע להם.

אתמול יצאתי עם חבר לשטוף את הרכב שלי, בחנייה של הבית. זוהי חנייה משותפת למספר בתים.

כמה חניות לידי עמדה דייהטסו ישנה. הרכב לא היה מונע אבל בקע מהמנוע רעש מאוד מוזר של חלק מכאני שמסתובב. הרעש היה חזק מאוד וחריג מאוד. מבט מתחת לרכב הראה שלולית בנזין וצינורית שמטפטף ממנה בנזין.

לאחר שעברתי בין השכנים ואף אחד לא ידע מי בעל הרכב התקשרתי למשטרה ע״מ שיאתרו את בעל הרכב. לאחר 50 דקות הגיעה ניידת. השוטרים שהגיעו טרחו לבצע בדיקת רישיונות לי ולחברי במסוף ובדקו שהרכב שלי לא גנוב. (??)

אחד מהשוטרים הסתכל על הדייהטסו כמה שניות ואמר לי ״נו מה אתה רוצה ממני עכשיו? בשביל זה הבאת אותי לפה?״ עניתי בסבלנות שיש ריח חריף של בנזין ואולי אפשר להתקשר לבעל הרכב.

ואני שואל - במה חטאתי?

אתה מילדי כפר שמריהו המשועממים מרוטשילד ?

פורסם
אתה מילדי כפר שמריהו המשועממים מרוטשילד ?

סליחה, אבל לא כולם גדלו בשכונות מצוקה ויש עליהם קעקועי כנופייה ורקע של מאסר ממושך על תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות.

אם היה לי רכב עם דליפת בנזין ליד הבית והשוטר לא היה בודק אותו כראוי, הייתי רודף אחריו לתחנה, מצלם אותו בוידאו ומשאיר מספיק ראיות בכדי לשלוח את זה מייד מהסארטפון לאימייל האדום של ערוץ 2. מזמין מכבי אש, משלם את ה 2000 שקל לקריאה ומקליט את כל האירוע מתחילתו ועד סופו. מספיק שאדם תמים ישליך לשם בדל סיגריה בוערת וקיבלתם אסון לא קטן (ח"ו ששיחקו ילדים לייד הרכב).

אולי יש אנשים שלא מפריע להם שתתפוצץ להם מכונית תופת לייד הבית (אולי המדינה סוף סוף תכניס אותם לתמ"א 388) ), אבל עדיין יש כאלה שאכפת להם. אני לא גר בכפר שמריהו ואפילו לא בגוש דן, מספיק שיהיה רכב לא מזוהה חונה בשכונה שלי יותר מ 24 שעות(גם אם הוא חדש בניילון) אני אתקשר למשטרה ואבקש שיזהו אותו.

לגבי השוטר - קשה לי לתת מילים טובות על משטרת ישראל כי לצערי בכל פעם שהצטרכתי אותם הם פישלו ובכל אפשרות שהייתה להם להציק לי מכל סיבה אפשרית (בדיקות רשיונות וחיפושים ברכב, מארבים לדוחות וכו') אז הם פשוט התעלו על עצמם, לצערי השוטר המדובר חיזק את המוניטין המעופש של כחולי המדים ולא נראה לי שהולך להיות שם שינוי בשנים הקרובות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דוקא שאני התקשרתי למשטרה בגלל רכב שחסם אותי, הם התנהלו אחרת.

הם ביקשו ממני את המספר כדי להגיע לבעל הרכב דרך מסוף, התקשרו אליו וביקשו שיזיז את הרכב.

במקרה שלך השוטר היה צריך לבקש את מספר הרכב ולא לבוא ו"לבזבז את הזמן".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא רוצה להפחיד אותך,אבל ידוע לי שכן ניסו להכניס חוק שעם הזמנת סתאם ככה משטרה אתה תחוייב.

תבדוק את הנושא כל עוד אפשר לעשות משהו,מאשר לחכות כשיגיע הכנס ואז כבר לא יהיה עם מי לדבר.

פורסם

כנראה שלא הפנימו לקחים מהרצח המזעזע של גדי ויכמן.

אני בכללי נגד הגזמות, ובעד שהמשטרה תתנהל נכון. אפשר לראות את זה בסיוע בטיחותי לרכב תקוע (מגמה של השנים האחרונות).

אני לא חושב שאפשר לפתור את התנהלות קלוקלת בעזרת הגזמות!

פורסם
ערב טוב

ואני שואל - במה חטאתי?

שלום.

היית צריך:

א. להקליט את זה.

ב. לבקש את הפרטים של השוטר.

ג. לפנות למח"ש ולתקשורת.

בסוף הם ילמדו לתת שירות.

ד"א, תשלח לחן פרחי לינק להודעה הזאת, אני בטוח שהוא יימצא דרך להסביר לך כמה המשטרה בסדר ואתה לא.

• תוכן חדש...