Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות מגיעים הילדים בריצה נסערים,

"אבא יש ילד שמתעלל בציפור".

יצאתי. הילד קיבל סטירה (נראה לי שאני אשלם על זה יותר מאוחר אבל לא אכפת לי) והציפור אצלי.

מדובר בגוזל של דרור, מצב טוב, אין שברים, רק לא יודע לעוף. ליתר דיוק, הוא עף כמה מטרים וזהו.

מה אני עושה איתו? איך אני מציל אותו?

הוא שקט מאד, יושב לידי על קרטון ולא זז.

אם אני מוציא אותו לרחוב, הוא יאכל.

2012-06-14 18.12.51.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מומחה, אבל לפני 15 שנים אחי הקטן ואני מצאנו גוזל של יונה במצב דומה.

שמנו אותו בקרטון של נעליים במרפסת ונתנו לו לאכול בייגלה לעוס עד שיום אחד הוא החליט לעוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנ"ל, גידלתי דרור עם כנף שבורה כשהייתי ביסודי, אחרי כמה חודשים באחת הפעמים שהוצאתי אותו החוצה הוא עף.

פורסם

סוף טוב (אני מקווה)

אחרי שבילה לילה אצלנו, (במהלכו ישן בתוך מגבת מגולגלת כמו קן והיה מבסוט כנראה..) התעורר גוזלנו בבוקר, מנתר ומקפץ ליד הדלת של הגינה.

הבחור שוחרר לדרכו ונעלם באופק.

פורסם

יצאתי. הילד קיבל סטירה

סחטיין על האיפוק! אני הייתי נותן לו לפחות 2 בתנועת הלוך חזור עם היד! :evil:

(עם גב כף היד. מה שנקרא "עם הצד המעליב"! )

התעורר גוזלנו בבוקר, מנתר ומקפץ ליד הדלת של הגינה.

הבחור שוחרר לדרכו ונעלם באופק.

כל הכבוד! :mm_yeah:

קיבלת שניים במחיר אחד.

חינכת ילד והצלת ציפור והכל עם אותה כף יד!

LOL! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
הכל עם אותה כף יד!

זהו שאני שמאלי. אז את הסטירה הוא קיבל ביד החזקה.:lol:

(אני צוחק אבל כל שוטר שעובר ליד הבית מקפיץ אותי:lol::lol:)

פורסם
קיבלת שניים במחיר אחד.

חינכת ילד והצלת ציפור והכל עם אותה כף יד!

אחד המשפטים הנכונים והחכמים שקראתי!:-D

פורסם

לא הייתי מפחד מהמשטרה כמו מאבא/אמא של הילד... אני חושב שלחנך ילד שמתעלל בציפור אפשר גם בלי ידיים.

אני נורא אוהב בעלי חיים,אבל לא הייתי נותן לך לחנך את הילד שלי עם ידיים.

למה היה צריך ידיים?

נ.ב

ח"ח על הצלת הציפור

פורסם

אתה לא חסר לב, הוא כנראה סתם קפוא, כמו רובנו שאכפת לנו רק מעצמנו.

יש עדיין אנשים שנשארה בהם טיפת אנושיות כמו פותח השרשור :mm_yeah:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמובן ששכחתי לומר כל הכבוד לפותח השרשור- באמת כל הכבוד.

ליאור- אם היית רואה חיה פצועה ברחוב היית לוקח אותה לבית ומטפל בה עד שתחלים? אם כן אז באמת כל הכבוד.

לא אהיה צבוע ואגיד שהייתי עושה את זה. וזה לא בגלל שאני לא אכפתי. אני דווקא אדם מאוד אכפתי ואחד שמתחשב באנשים בצורה יוצאת דופן.

פורסם

מזכיר לי את היום, בו אמי חזרה הביתה מהעבודה וראתה נקבת רוטווילר במשקל 60 קילו עם תחבושת על הרגל.

בכלבה המסכנה פגע אופנוע, ואני ברחמי הרבים בתור ילד בן 14 הרמתי אותה בכל כוחי והשכבתי אותה על הסלון

החדש.

מי שאין בו אהבה אמיתית לבעלי חיים לעולם לא יבין.

נ.ב.

לאחר ארבעה ימי שיקום אצלנו נמצא הבעלים החוקי ולכלבה שלום. :)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני מבסוט עלייך אבל תחשוב על זה מהצד השני, איך אתה היית מגיב אם הילד שלך היה רץ אלייך הביתה בוכה עם סימן של יד אדומה על הלחי ואומר שאיזה מבוגר הוריד לו כאפה?

כשהייתי ילד קטן בערך בגיל 4-5 למדתי כמה מילים לא יפות ואפילו לא ידעתי את המשמעות שלהן, שיחקתי עם החברים למטה וצעקתי לאיזו אישה אחת "זונה" (לא ידעתי מה זה זונה, היום אני יודע) היא הלכה אליי ופשוט הורידה לי פצצה, עליתי בוכה לאמא שלי והיא ירדה למטה, התקרבה לאישה הזאת ושאלה אותה "את הרבצת לבן שלי" ברגע שהיא אמרה כן ועוד התלכלכה עם הדיבור שלה (את זה אני זוכר יופי, ממש ערסית כזאת) אמא שלי הורידה לה אגרוף בפרצוף....

לגביי הציפור, ממש משמח לשמוע שהיא עפה לה, בתור ילד הייתי מביא הביתה כל חיה שמצאתי, צבים, נחשים, ציפורים, חתולים, כלבים ויום אחד אפילו הלכתי הביתה עם חמור אבל זה כבר היה מוגזם כי הוא לא רצה לעלות 4 קומות ברגל.

haters will hate

• תוכן חדש...