Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המפרט טיפולים הוא זהה ליונדאי I10 אז בטיפול הראשון באמת מחליפים שמן מנוע + פילטר שמן.

בטיפול השני מחליפים בנוסף פלאגים, פילטר אוויר, פילטר מזגן ושמן ברקס (זכורה לי עלות של כ-1300 ש"ח).

לטיפול השלישי כבר לא הגעתי (מכרתי את האוטו).

לפותח השרשור, בזמנו כשאני רכשתי את היונדאי מהחברה גם טיפלתי שם. אני הייתי מוכן לספוג פעם בשנה קנס של כ-500 ש"ח שזה ההפרש בין טיפול במורשה לעומת מוסך כללי, בשביל לדאוג שלא יהיו בעיות במימוש האחריות (שלצערי הייתי צריך לממש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אגיד לכם משהו כיבואן של חלקים מקוריים ליונדאי וקיה:

מכיוון שהיבואן של קיה (טלקאר) רוצה לקדם את מכירות הרכב וגם עושה זאת בהצלחה רבה,

התמחור של הטיפולים התקופתיים הוא זול מאוד.

ישנם אפילו פריטים שהם מוכרים בהפסד (אמיתי לגמריי).

עם המחירים שקיה לוקחים היום על טיפולים תקופתיים קשה להתחרות.

פורסם

אם קשה להתחרות עם המחירים, אז תסביר לי בבקשה איך טיפול שכולל שמן ופילטר מגיע ל-630 שקלים? בעצם אל תסביר, זה ברור - הם בטח לוקחים 250 שקלים לשעת עבודה, והטיפול הוא שעה וחצי (מתוכו חצי שעה מקסימום להחלפת השמן, והשאר ל...כלום).

הרי שמן מנוע לרכב כזה, גם ביקר שבמוסכים, לא צריך לעלות יותר מ-200 שקלים, ופילטר מקורי מגיע בחו"ל עד לכ-50 שקלים. מחיר הגיוני לכזו עבודה הוא לא יותר מ-400-450 שקלים.

אגב, באנגליה למשל נמכרת חבילת טיפולים ל-3 או ל-5 שנים. עבור 3 שנים טיפולים משלמים שם כ-1500 שקלים נכון להיום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני דווקא כשקניתי את הפיקנטו אמרו לי כ500שח, גם כן בסוכנות בחדרה.

בכל אופן רכב שמגיע עם 7 שנות אחריות (או 150K) למנוע וגיר אני הייתי מטפל עד הדקה האחרונה במוסך מורשה יבואן. גם אם זה עולה עוד 100 שקל או 200 או מה שלא יהיה.

האחריות הארוכה הזאת שווה כסף חביבי. מה חשבת? גם תקופה פי 2 וחצי יותר מהנהוג בשוק וגם הטיפולים הכי זולים? ממה יעשו כסף? צדקה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממה יעשו כסף? ממחיר הרכב...8). סתם, הם צריכים להרוויח, הם לא יד שרה. אבל פרופורציות.

בכל מקרה, היום ביצעתי את הטיפול במרכז שירות השלושה בגולומב בת"א. שירות לעילא ולעילא. מחיר כמובטח ולמטה מכך (300 ש"ח בדיוק), שכלל גם שובר לרחיצה חיצונית ופנימית חינם ברחיצת רכב באיזור, וימבה חיוכים. אפילו הקבב ליד היה זול וטעים:-P

אני מבסוט, כן ירבו

נ.ב

המבצע נכון לעכשיו קיים עד סוף החודש - כדאי לנצלו

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...