Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח אהבתי את הפרסומת בזמנו, ויותר אהבתי שהם שכחו לומר שחוץ מזה שהארוחה עולה 10 שקל, גם ההמבורגר הוא בגודל המטבע של 10 שקל.

ובקשר לשרשור, אתה יודע כמה עולה לייצר את הרהיטים שאצלך בבית? אם היית יודע כמה זה עולה למפעל הסיני שיצר אותם לעומת המחיר שאתה משלם עליהם, הדבר האחרון שהיית מדבר עליו זה מחיר ההמבורגר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא מבין למה אתה בהלם מהעניין הזה. זכותם לגבות כמה שירצו. רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה.

בכל מקרה, זה ברור שכל הרשתות קונות דברים בזול ומוכרות אותו ביותר יקר.

אם להכנס לעומק ולברר כמה עולות עגבניות לשופרסל, או כמה עולה קולה או לא יודע מה אתה תגלה ש(מן הסתם) יותר זול מאשר לך.

המקרה הכי מגוחך קרה כשעבדתי במקדונלד'ס והתקלקלה לנו המכונה של הקולה. שלחו עובד לקנות ברשת טיב טעם הקרובה שישיות קולה. להזכירכם בקבוק עולה נניח, 6 שקל? משהו כזה?

במקדונלד'ס מכרו ב6 את הכוס הכי קטנה, ב12 בינונית ובאיזה 15 שקל את ההכי גדולה.(לא זוכר בדיוק את המחירים אבל משהו בסגנון)

אנשים אשכרה קנו קולה שנשפכה מבקבוק שעלותו 6 שקל, לתוך כוס שמכילה שליש מהבקבוק במקרה הטוב, ושילמו יותר.

מגוחך? מאוד. אבל אנשים קונים.

פורסם

עזוב אותך, ב-100 ש"ח יש לך עיסקית מעולה ברפאל :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתה רואה את הלקוח הולך עם הבורגר לטיב טעם וקונה שם קולה, או נכנס אליכם עם בקבוק קולה ביד?

קצת לא נהוג לבוא למסעדה עם האוכל ביד, תסתכל בקולנוע את מחיר הפופקורן והשתיה, ועוד אוסרים עליך להכניס שתיה ופופקורן שקנית בשליש מחיר במסעדה ליד הקולנוע. יצאנו 3 אנשים לסינמה סיטי, לקחנו כל אחד קולה ופופקורן אחד גדול לכולנו, יצאנו באיזה נזק של 70 שקלים לאדם... במחיר הזה אני דופק ארוחה בבורגוס

ככה זה לקוח שבוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגיד תודה בBBB המבורגר 160 גרם עולה 39 שקל.

הזוי שעלות מחיר חומרי הגלם הוא בערך 5 שקל.

יש כמובן המון עלויות מתווספות (חשמל מים עובדים ועוד יאמבה)

פורסם

מי שמייצר לבורגרס בר זה מרכז הבשר בעטרות,

תגידו, אני, כצרכן פרטי יכול לקנות מהם 3.5 קילו?

ועוד משהו, זה רק אני או שהמבורגר 300 גר' זה ממש קטן... ברוב המקומות אי אפשר להגדיל ולא בא לי להזמין שניים (יקר).

במיט-בול אפשר להגדיל בלי סוף! זה מגניב :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מקדונלדס בארה"ב - 7 דולר לארוחת אנגוס, ריפיל חינם

שכר מינימום ברוב המדינות - 7.25

מקדונלדס בניו זילנד - 11.3 דולר לאותה ארוחה - דולר ניו זילנדי=3.1

שכר מינימום 13.5 דולר לשעה

מקדונלדס ישראל - 45 ש"ח, כי הרב בירך את הבשר ושפך עליו קצת מלח שלא יהיה טעים חלילה.

שכר המינימום אגב 22.04 לשעה

i'm just saying...

אכלתי ארוחת מקדונלדס בשויץ עלה לי 19:80 פרנק שזה 90~ שקל

לא התלוננתי

אחרך עליתי על אוטובוס עירוני עלה לי 5.5 שזה כמעת 25~ שקל

לא התלוננתי

ואז עצרתי בסטארבקס לקפה שעלה לי סכום דומה

למי פונים?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו כל דבר בארץ הכל יקר יחסית למשכורות. אבל כל עוד אנשים משלמים המחירים ימשיכו לעלות...

Alpine 9855| Morel Dotech Ovation + MT23| Alpine MRV F540| Hifonics HFI12D4

פורסם

לא התלוננתי

לא התלוננתי

למי פונים?

ובהית'רו בלונדון כמעט קניתי עוגיה ב 3.5 פאונד...

עוגיייה בשביל להעביר עם התה :lol:

בסוף אכלתי מנה חמה שהבאתי איתי מהארץ :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה רואה את הלקוח הולך עם הבורגר לטיב טעם וקונה שם קולה, או נכנס אליכם עם בקבוק קולה ביד?

קצת לא נהוג לבוא למסעדה עם האוכל ביד, תסתכל בקולנוע את מחיר הפופקורן והשתיה, ועוד אוסרים עליך להכניס שתיה ופופקורן שקנית בשליש מחיר במסעדה ליד הקולנוע. יצאנו 3 אנשים לסינמה סיטי, לקחנו כל אחד קולה ופופקורן אחד גדול לכולנו, יצאנו באיזה נזק של 70 שקלים לאדם... במחיר הזה אני דופק ארוחה בבורגוס

ככה זה לקוח שבוי.

כנ"ל בקולנוע בלב המפרץ. כרטיס עם פופקורן ושתיה בינוניים עולים יותר מ70 ש"ח. כבר עדיף ללכת לVIP, ב100 ש"ח ויש לך אוכל ושתיה חופשית וכורסאות נוחות.

"ארוחת" מקדונלס עולה 50 ש"ח וזה בקושי משביע. עדיף לקחת עיסקית צהריים ב60 ש"ח באיזה מסעדה נורמלית ולאכול כמו בנאדם.

איפה הימים שב80 ש"ח היה אפשר לקנות ארוחה גדולה ל3 אנשים בבורגר ראנץ'...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסוף אכלתי מנה חמה שהבאתי איתי מהארץ :wink:

חשבתי ששמים בכלא על הברחת אורניום.

טוב, מה אני אגיד, אני מקווה בשבילך שהוא היה מועשר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא התלוננתי

לא התלוננתי

למי פונים?

רק שכחת ששכר המינימום בשוויץ הוא בסביבות 20 פרנק וקצת לשעה, שזה עדיין אומר שאתה אוכל את המנה במחיר של פחות משעת עבודה בשכר מינימום, כאשר כאן מדובר על שעתיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי מוזס.

מי ישמע גם אתה אוכל שם כל יום, אז פעם בשבוע שבועיים תשלם 27 ש''ח...

יקר לך? תאכל גבנ''צ צהלי :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...