Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ששש!!! אל תעיז להגיד שאפל זה ח*א! כולם יקפצו עליך!!!

טוב, חוץ ממני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קניתי אייפד לפני כמה ימים ופתחתי אותו אתמול.

בתור מישהו עם אייפון, תענוג. אני מבין למה התהליך מעצבן מי שזו הכניסה הראשונה שלו לאקוסיסטם של אפל, אבל ברגע שאתה רשום, הכל חלק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

20 דקות ניסיתי להבין את הראש של אפל.

20 דקות ניסיתי להעתיק PDF מזדרגג ל IPAD בשביל לקרוא אותו בנוחות במיטה במקום לסחוב את הנייד.

פתחתי אייטיונס, העתקתי, מחקתי, העתקתי שוב, מחקתי בטעות את המכשיר, שחזרתי, פתחתי פרופיל חדש. שום דבר לא עזר.

אחרי 20 דקות, פשוט לקחתי את הPAD של מוטורולה והעתקתי את הקובץ דרך BT.

לעזאזל.

למה להיות כל כך מרובעים?

מאז, אגב, האייפד מסתובב בבית בין הילדים ומשמש פלטפורמה למשחקים. לא נגעתי בו יותר.

פורסם
עוד מעט פלאש יהיה נחלת העבר , ויפנה מקומו ל HTML 5

זה אני שומע מאייפוניסטים למיניהם כבר שנים. בינתיים זה לא קורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פלאש נקבר עמוק באדמה ב3 שנים האחרונות.

כשסטיב אמר את זה לפני כמה שנים כולם צחקו בקול רם , היום אף אחד כבר לא צוחק בנושא.

סתם דוגמא מקומית - WIX היתה חברה שכל השטיק שלה היה אתרי פלאש - לא ממזמן עברו לעשות גם HTML 5/JS.

יוטיוב גם עברו לנגן אחר ויש עוד המון דוגמאות.

גם הדרך שבה אנדרויד מריץ פלאש (אולי עם יוצא דופן קטן של פלאש וידאו - שהוא יקר ולא נפוץ כבר , כשכיום מיישרים עם סטנדרט שנקרא HLS , של אפל אגב- גם באנדרויד מאז 3.1) זה לא בדיוק מקור לגאווה גדולה - וכולם יודעים שאם היום אתה רוצה ביצועים בדפדפן - HTML 5 ו/או ג'אווה סקריפט וזהו.

לגבי PDF , באמת? גוררים למכשיר לאיזור של הספרים ופותחים iBooks.

לחילופין מתקינים איזה קורא חינם שבא לך (נגיד STANZA או קינדל) ולהם אתה יכול להעתיק ספרים ישירות באיזור אפליקציות של המכשיר (בתחתית - יש ספריות של כל אפליקציה - וזה DRAG & DROP - לא סנכרון ולא נעליים)

לגבי טאבלט , אם בפלאפונים יש דיון רציני לגבי מה עדיף - בטאבלטים אנדרויד עדיין דור אחורה בבגרות המערכת הפעלה ו2 דורות ברמת האפליקציות (במיוחד כל המתיחות של אפליקציות קיימות שנראות ועובדות כמו תחת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האייפד מסתובב בבית בין הילדים ומשמש פלטפורמה למשחקים.

+1000...מצד שני הילדים מאושרים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לגבי PDF , באמת? גוררים למכשיר לאיזור של הספרים ופותחים iBooks.

לגבי טאבלט , אם בפלאפונים יש דיון רציני לגבי מה עדיף - בטאבלטים אנדרויד עדיין דור אחורה בבגרות המערכת הפעלה ו2 דורות ברמת האפליקציות (במיוחד כל המתיחות של אפליקציות קיימות שנראות ועובדות כמו תחת)

ליביו

ניסיתי. באמת שניסיתי. וזה אומר אחד שקיבל את ה APPLE 2 שלו והיה גאה להיות שונה בין כל תואמי ה IBM אי שם בשנות ה 80 העליזות.

אבל למה לעזאזל האייטיונס המסריח הזה?

סורי. אין לי משהו נגד אפל. בטוח שלא ברמה של מלחמת חורמה או משהו בסגנון. אבל העצבים שלי יותר חשובים לי.

ה ICS4.04 יציבה, מהירה ונראית מצויין. זה שהיא לא גורמת למעטפות להתעופף ולהפליץ בכל המסך שלי כל פעם שאני שולח אימייל, או שהדפים לא מתעופפים בחיקוי מושלם של יומן מתושלח כל פעם שאני מעביר דף, לא עושה אותה פחות טובה.

בעצם כן.

הילד שלי מתלהב.

שיהנה.

אגב,למי שזה נורא נורא חסר באנדרואיד - יש את GO שחושבת שזה נורא מדליק, אז כל האפליקציות והTHEMS שלהם גורמים לדברים להתעופף ולהסתחרר בדיוק כמו באפל למי שמרגיש בנחיתות מסוימת.

.או במילים אחרות כמו שאומרים, אם אתה מחפש שדף הבית שלך יחליק ב 5 אצבעות, קח IOS. אם אתה רוצה לעבוד, קח אנדרואיד.

פורסם

ואני חושב בדיוק ההפך

מחפש לשחק עם רומים , הרשאות , אפליקציות חצי אפויות וכל זה כדי שתוכל לעשות רשימת פיצ'רים - לך על טאבלט אנדרויד.

רוצה משהו שעובד מהקופסא - iOS.

(וזה ממשהו שעובד עם שניהם, אחד מהם בתור פרנסה).

באמת , תתקין STANZA , חבר לאייטיונס וגרור לאפליקציה את הקבצים.

לא סנכרון , לא נעליים.

שלא לדבר שיש קוראים ותוכנות שפותחות פשוט תיקייה בWIFI ואתה זורק לתוכה קבצים.

שלח לעצמך במייל אפילו.

יש כ"כ הרבה פתרונות...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...