Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת סמל"ת יבואנית פיאט פנדה החדשה מציעה בחודש מאי מבצע שלדעתי טרם היה בארץ :

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28641-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D.aspx

האם באמת מדובר בפריצת דרך לצרכנים ? לכאורה מי שנוסע מעט ומחזיק רכב חדש הרבה שנים יזכה לאחריות מופלגת על המנוע

והגיר. גם האחריות לשבע השנים מאוד מקיפה (יותר מקיה? ).

האם שווה לקבל 2000 ש"ח הנחה ולוותר על ההצעה ?

פורסם

זו עדיין לא מציאה אבל התחלה טובה. רק נשאר להוריד את המחיר קרוב למתחרות שלה והרכב המצויין הזה יתחיל להמכר כמו שמגיע לו.

emotion of motion

פורסם

נשמע כמו יופי של דבר אם אתה באמת מתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים. במצב כזה גם התוספת של ה-2000 שקלים בהחלט שווה את השקט הנפשי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה מתלבט בין הפנדה הישנה לחדשה?

אם כן, גם מטעמי חסירות כדאי לך ללכת על החדשה, הדגם הישן ברובו יימכר לציי רכב והשכרה שאחרי כמה שנים ימכרו אותו במחירי רצפה.

רוצה דומגאות? תראה ביד 2 בכמה מוכרים שברולט אופטרה שנת 2009-2010 לעומת שברולט קרוז מאותם שנים, או קיה סראטו משנים 2008-2009 לעומת קיה סיד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האחריות רק לבעלים הראשונים ואת האמת, כמה שנים תחזיקו רכב כזה? יותר מ-10 שנים?,

אני בספק, אבל כיף לדעת שהמנוע והגיר מכוסים.

פורסם

דווקא יפה הביטחון שהאיטלקים והיבואן מפגינים בטכנולוגיה החדשה של מנוע ה875 סמ"ק טורבו דו-בוכנתי .

אחריות "לכל החיים" למנוע כזה נותן שקט נפשי למול יבואן אחר בארץ שלמנועי הטורבו שלו יש רק שנתיים קצרות של אחריות.

פורסם

אני מקווה שהאחריות הזו היא רצינית ולא בדיחה.

אני צופה שהאחריות היא ל"כל מה שלא יהיה", דהיינו, אם זה כן יהיה, זה לא באחריות. קשה לי עד בלתי אפשרי עבורי להאמין שמישהו יסכים להיות מספיק פראייר בשביל לספוג את זה, אפילו אם מדובר רק על 200 מכוניות, שצפויות לעבור ידיים אחרי 3-4 שנים בממוצע. מצד שני, יכול להיות שאני פסימי מדיי- ושמדובר על איזה שהוא פיילוט להגברת מכירות, שאת התוצאות שלו נראה רק בעוד כשנה בערך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תיראה גם קאיה נותנת 7 שנות אחריות כאשר ה 4 האחרונות הם על מנוע וגיר,מי שנוסע לא הרבה ומתכוון להחזיק את הרכב,פשוט מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קאיה אחרי 7 שנים, מקבלת מחירון שלילי- אתה משלם לקונה...

פורסם
קאיה אחרי 7 שנים, מקבלת מחירון שלילי- אתה משלם לקונה...

אתה מדבר אולי על קיה של שנות 2000 המקדמות. היום זה כבר ממש לא המצב

פורסם

אני גם חושב שקאיה מאז יונדאי זה משהו אחר,הפיקנטו נמכרת טוב,הריו שיפור גדול,לדעתי היא מתחילה להיחשב כיצרן ממוצע ולא משהו סוג ב'.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ומתי פעם אחרונה שמעתם על מישהו שקנה קיה יד שנייה?

פורסם

יש אנשים בפורום שמכרו פיקנטו ליד שנייה. אם הרכב כ"כ מבוקש כחדש, תהיה בטוח שהוא גם יהיה מבוקש כמשומש. בטח כשעוד יהיו לו כמה שנות אחריות.

emotion of motion

פורסם

אם האחריות לא עוברת לבעלים החדשים - זה גימיק.

האחריות הארוכה היא כלי שווקי של הייצרנים הסובלים מתדמית נמוכה של איכות. קיה נקטה בשיטה זו באירופה על מנת לחדור לשוק .

בכל מקרה צריך לקרוא את האותיות הקטנות של כתב האחריות.

בדרך כלל האחריות על המנוע לא כוללת את מחשב המנוע,מערכת ההצתה, מערכת הדלק שאר תוספות אשר נוטות להתקלקל לעיתים תכופות יותר מבוכנות, גל ארכובה ושסתומים.

• תוכן חדש...