Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני צופה שהאחריות היא ל"כל מה שלא יהיה", דהיינו, אם זה כן יהיה, זה לא באחריות.

אני כבר צופה פניות כמו:

- המנוע והגיר מתו, אבל יש לי אחריות לכל החיים

- אז מה אתה רוצה, המנוע והגיר מתו, אז נגמרה האחריות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע שווה - רק צריך לוודא את האותיות הקטנות של האחריות כדי שלא תגלה ב'רגע האמת' שהאחריות המורחבת מתייחסת רק לריפוד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ומתי פעם אחרונה שמעתם על מישהו שקנה קיה יד שנייה?

אני שמעתי ועוד מעל המחירון אתה כנראה שבוי בעולם ישן (נראה אותך מצליח למכור קורולה הדגם החדש במחירון...)

פורסם

אם אכן לא תיהיה הפתעה באותיות הקטנות אז אחריות אפילו ל7 שנים מלאות (150K ק"מ זה מספיק לרכב קטן וחסכוני)

אז זה מצויין, ומי שרוצה רכב חיסכוני לא ימהר לימכור אחרי 3 שנים ויפסיד את כל ירידת הערך בשביל ליקנות צעצוע חדש יותר.

בארץ עם עלויות התיקונים למכוניות החדשות (מחשבים.חיישנים וכו') זה פשוט נפלא!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אוקיי. חידשתם לי על סחירות הקאיה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האחריות המורחבת (מתום השנה השלישית ועד השנה השביעית) כוללת בדיוק את אותם מכלולים שהיו באחריות במסגרת אחריות היצרן של ה-3 שנים הראשונות, וזאת בתנאי שהרכב טרם עבר 150000 ק"מ.

לאחר השנה השביעית האחריות הינה למנוע ולגיר, שוב במגבלה של 150K ק"מ.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מהיכרות עם סמל"ת, לא הייתי חושש שהאחריות תיושם במקרה ו...

השירות שלהם מעל ומעבר.

מבצע מעולה,

רק שהמחיר בסיס והאבזור לא תואמים את המציאות (המחיר גבוה במקצת, האבזור לא דומה לחו"ל).

משכנתא זה קל

פורסם
מהיכרות עם סמל"ת, לא הייתי חושש שהאחריות תיושם במקרה ו...

השירות שלהם מעל ומעבר.

מבצע מעולה,

רק שהמחיר בסיס והאבזור לא תואמים את המציאות (המחיר גבוה במקצת, האבזור לא דומה לחו"ל).

במיוחד למי שיטפל במוסך שמשון!

7 שנים עם ראש שקט! לפחות!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...