Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש בקרוב

פיאט פונטו ספייס שנת 2004 עם 100 אלף ק"מ , גיר אוטומט , דגם DYNAMIC

המחיר : 22 אלף

אני חייל משוחרר

מחפש רכב חסכוני (אבל אוט') אמין ותחזוקה זולה

מה דעתכם?

פורסם

ק"מ טוב לאותה שנה,הדגם הזה הוא המפואר עם 80 כ"ס וגיר רציף לא אוטומט,זה אומר הרכב יותר חסכוני,הכול כמובן אוטומטי אתה לא מעביר הילוכים.

כמובן שאר הדברים תלוי בבדיקה,תבדוק שאין מים במקום נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע מצוין,

לרכב בן 8 כזה ק"מ זה מצוין - כמובן בתנאי שהוא לא שונה,

סביר להניח גם שאין הרבה ידיים או שאני טועה?

לבדוק את מצבו של הרכב, אם טיפלו בו כמו שצריך,

ואחזור גם על מה שנאמר שוב - לבדוק שמילאו נוזל קירור פראפלו הייעודי לפיאט ולא מי ברז או מי רדיאטור ב30₪ ל4 ליטר שקונים באוטו דיפו. הרכב רגיש לנושא הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הק"מ טוב, כמובן לאמת הכל לפי היסטוריה במוסכים. אם אין היסטוריה ואתה לא יודע איך הרכב טופל, אני אישית לא הייתי קונה.

קח בחשבון שבמחיר הזה אפשר להשיג אחת ידנית מ-2006.

• תוכן חדש...