Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מתכנן לסוע בסופ"ש למקום עם מים, וקצת שקט עם כמה חברים.

רצינו לכנרת, אבל כל המעללים האלו על הצחנה שבאה ממנה בעקבות ריקבון הורידו אותה מהפרק.

עכשיו אני מחפש מקום אחר שאפשר להעביר בו 48 שעות בעל האש, בירות, ועדיפות לתיירות שמתלהבות מחיילים.

אשמח מכל חובבי הטיולים, להמלצה על מקום שיתאים לדרישותי הצנועות.

פורסם

אני יכול להמליץ על מקום שאני מאוד אוהב ונקרא חורשת טל, הייתי נוסע הרבה למקום הנ"ל אבל כבר כמה שנים שאני בחו"ל ולא יצא לי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא יודע על איזה סרחון אתה מדבר. הייתי שם ביום רביעי האחרון. בצד המזרחי - חוף שיטים.

אין ריח מיוחד.

יש רצועת חוף מאד נחמדה עם חול ושקט.

פורסם

המים קרים יחסית, אבל רק בהתחלה, מציע לא לעמוד במקום אלא לשחות ולהתחמם ומתרגלים, יש שם מקומות שניתן לקפוץ למים.

יש שם שירותים ומקלחות כמו שצריך, כולל מקררים אם צריך (תמורת תשלום נוסף), יש שם חשמל ל24V בשביל תאורה, אבל עם טרנספומטורים ניתן להוציא 220V.

את המים הקרים אני לא מחשיב כחסרון, אחרי אלכוהול אתה נכנס למים ויוצא כמו חדש, עזר לי אחרי שלא ישנתי כמה ימים בגלל העבודה והדרך ויצאתי חדש.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם אתה לא צריך מקום מסודר עם חשמל ושירותים,מתחת לגשר אריק על גדות הירדן,יש מקום נחמד מאוד לקאמפינג.

אבל שוב לא מקום מוסדר.

פורסם
אני לא יודע על איזה סרחון אתה מדבר. הייתי שם ביום רביעי האחרון. בצד המזרחי - חוף שיטים.

אין ריח מיוחד.

יש רצועת חוף מאד נחמדה עם חול ושקט.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/358/624.html?hp=1&cat=402&loc=1

אבל נראה לי שאני אלך על חורשת טל. שירותים, מקלחות, וחשמל לטלפונים. סה"כ נשמע טוב. מה המרחק בין החניות לחוף?

פורסם

DUKI, הכתבה שהבאת מדברת על חוף בת"א, ומצד שני חיפשת בכנרת. מה הקשר ביניהם?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השירותים, מטבח, מקלחות נמצאות ליד החניות, המים עוברים בכל הפארק בנחלים קטנים, לשם אפשר להוריד שולחן ולקשור מוצרים שמצריכים קירור, בעיקר אלכוהול 8), רק לדאוג לקשור טוב שלא יברח עם הזרם.

לבריכה עצמה איפה ששוחים יש הליכה של דקות ספורות, תלוי איפה התמקמתם.

בנוסף יש גם אגם קטן שבו לפני כמה שנים הייתי דג ותופס די נחמד, אבל בשנה האחרונה שהייתי שם לא תפסתי כלום.

יש שם שירות של "בית אוהל" בתשלום נוסף אבל אני תמיד מעדיף את האוהל שלי ואת ההרגשה של הטבע למרות כל הנוחות מסביב.

אפשר להביא מחבת וכל מה שרוצים בשביל ארוחת הבוקר כי יש שם אפילו כיריים.

פורסם

חורשת טל אחלה מקום,

במיוחד אם הוא לא מפוצץ אנשים.

מכיוון שעכשיו בדיוק "אחרי החגים",

אתם תהיו כמעט לבד ותוכלו ליהנות מהפינות הטובות.

אה, כן, אם זה לא היה ברור עוד קודם - המים קפואים!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...