Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

pasat04 הדבר הזה טוב רק לחבר'ה שהיו תקועים עד עכשיו עם טורבו סים או גרוע מכך, עם מודם משודרג שהטורבו סים לא תומך בו.

בגלל שהמון זמן לא יצא אנלוק (ועד היום), והפתרון היחיד היה טורבו סים, הרבה אנשים התייאשו והחליטו למכור את האייפון הנעול שלהם בזול. אז עכשיו זה הזמן למצוא מכירות כאלה ביד2, לפני שהמוכרים יגלו שניתן לפתוח אותם בצורה חוקית.

שים לב ש AT&T פותחים רק מכשירים שהחוזה עליהם נגמר, ובכל מקרה אפל כבר מוכרים מכשירים פתוחים.

Stay Dirty

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אפשר לדעת מתי נגמר חוזה על מכשיר?

מה מחיר סביר למכשיר נעול שבעליו לא יודע על פטנט (וברור לי שהעניין נתון למחלוקת, אבל יש מחיר שהרוב מתכנסים אליו)?

פורסם
איך אפשר לדעת מתי נגמר חוזה על מכשיר? בצ'אט שירות לקוחות תן להם את הIMEI של המכשיר,ותשאל מתי נגמרת ההתחייבות (contract).

מה מחיר סביר למכשיר נעול שבעליו לא יודע על פטנט (וברור לי שהעניין נתון למחלוקת, אבל יש מחיר שהרוב מתכנסים אליו)?

נניח שאייפון 4 עולה כחדש בארץ 3500ש"ח (אין לי באמת מושג,סתם זורק),תציע 2000.

1234-5

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היום לא הצלחתי להכנס לצ'אט, בפורום אחרים אומרים שזה סגור ופתוח רק למי שיש חשבון בAT&T.

מישהו יכול לשפוך אור?

רז

פורסם

לחבר שלי קנו 3GS בארה"ב, הוא מנסה להיכנס לצ'ט אבל השיטה של הזנת האפסים לא עובדת, לא ניתן להכניס כלל אפסים.

מה הוא יכול לעשות ? תודה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לשם קבלת עזרה.

ידידה שלי רכשה ממישהו ביד 2 אייפון 4 לפני כמה חודשים, עשתה עידכון גירסה ל 5.1.1 ועכשיו הוא נעול.

האייפון אמריקאי ונרכש מatt.

ניסתי להכנס לצ'ט והוא לא עובד, התקשרתי אליהם אבל הנציגה לא מוכנה לפתוח לי אותו בלי מספר חשבון או מספר סלולארי שמשוייך לאייפון.

מישהו שמע על זה? נתקל בזה? מה עושים?

פורסם

גם אני חייב את עזרתכם (או יותר נכון את עזרתך אסף):

רכשתי לפני כחצי שנה אייפון 4 ממישהו ביד 2 שפועל ע"י טורבו סים, פתאום פה ושם אין קליטה ואז צריך לשחק עם הסים..אין לי זמן וכח לדברים האלה.

אשמח אם אסף או מישהו אחר מנוסה יעזור לי בנושא הנ"ל, אני מיואש מהטורבו סים.

עוד יותר גרוע שאני תקוע עם גרסא ישנה בלי אופצית שדרוג (אחרת לא יעבוד האייפון)

תודה!!

Peugeot 206XS

פורסם

T-Corolla

אני ממליץ לך לשדרג ל 5.1.1 עלידי שימוש בקשוחה מותאמת אישית שלא תעלה לך את המודם.

אפשר ליצור אחת בSn0wbreeze.

ואם הבעייה נמשכת אחרי השדרוג אז להחליף טורבו.

אודי A4

דימה.

פורסם

קשוחה/מודם ועוד מושגים מעולם האייפונים, נשמעים לי במקרה הטוב כמו סינית.

הבחור שממנו רכשתי את האייפון אמר לי לא לשדרג גרסא, מפני שלאחר מכן יש סיכוי שהאייפון לא יעבוד - אמת?

ד"א רק לפני כשבועיים זרקתי לפח 200 שקל על טורבו סים שקניתי מחנות פרטית, לאחר שהטורבו סים הקודם שלי נהרס (באשמתי), לכן אני מחפש דרכים איך לפתוח את המכשיר ללא צורך בטורבו סים.

Peugeot 206XS

פורסם

גם אני עשיתי פעם את הטעות של לקנות טלפון נעול ולחכות לפריצה. חברים זה לא שווה את החיסכון בכסף. הוא ישב במגירה חצי שנה, חדש בניילונים. בסוף קיבלתי עליו סיבוב והעפתי אותו לעזעזל במחיר שקניתי אותו.

בחיים לא חוזר על הטעות הזאת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

T-Corolla הבחור צודק חלקית.

אם תעדכן בעזרת קשוחה רשמית אז אכן גרסת המודם תעלה והטורבו שקיים היום לא יעבוד יותר.

לאומת זאת אם תעשה רסטור בעזרת קשוחה מותאמת שלא כוללת עדכון מודם, הגרסה של המודם תשאר זהה והטורבו ימשיך לעבוד לך גם בגרסת תוכנה החדשה(5.1.1).

תקרה כאן, הכול זהה חוץ מגרסה 5.1.1 וגרסת SNOWBREEZE 2.9.6.

אם עדיין אתה לא בטוח אז מחר אני יוכל לעזור לך בערב.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...