Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שהסבון מחזיק לכמה חודשים בשימוש של שטיפה אחת לשבוע אז המשלוח לא נורא,אם אתה מזמין מעל 250 זה בחינם,אני למשל את הקניה הראשונה עשיתי מעל,אתה יכול לקנות ספוג,סבון,גילדה,ניקוי ג'נטים,ספרי צמיגים,חומר לדשבורד,ווקס,מטליות לווקס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ממליץ בנוסף על מה שאיתי אמר

הרכב שלי עבר גלייז לעומק הצבע לאחר פוליש עם חומר מסוג מנזרנה ולאחר מכן הוסיפו לי את הJETSEAL

אכן המחיר קצת יותר גבוה אבל התמורה מלאה לגמרי הינה תמונה של הרכב לאחר שטיפה ולאחר שאני הוספתי בסופו של דבר

ווקס של כימיקל גייז שניקרא 5050

העלתי תמונות מאותו יום שביצעתי הכל לפני הווקס של כימיקל גייז

הרכב של אבישי טופל ע"י יבגני - נס דיטיילינג

- הסרת סווירלים עם פוליש של מנזרנה (שנחשב לאחד הטובים אם לא הטוב ביותר)

- גלייז של Chemical Guys - הגלייז הוא שכבה שבא לאחר פוליש ולפני הווקס/סילנט. נותנת עומק וברק אך לא מספקת הגנה

- הגנה - JETSEAL של Chemical Guys שנחשב לסילנט מעולה ומספק הגנה לזמן ארוך (הרבה מעבר לכל הווקסים שמוצעים ע"י מכוני שטיפה למינהם).

כדי להעניק עוד ברק, אבישי שם עוד שכבת ווקס יוקרתי:

- ווקס 5050 של Chemical Guys - ווקס יוקרתי שנתן ברק, עומק ומראה רטוב (מדהים על רכבים שחורים).

מצורפת תמונה של הרכב של אבישי אחרי ה- 5050 (כמובן שללא פוליש יסודי לפני התוצאה לא תהייה כזאת מרהיבה)

Resize 5050.jpg

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

הנטיה שלי כרגע היא לעשות בשלב ראשון מה שנקרא ציפוי טפלון ולאחר מכן לתחזק בעצמי על ידי וקס.

מדובר ברכב בצבע לבן.

לא כל כך ברור לי איזה יתרון אקבל בשמירת הצבע , מעבר למראה המבריק, שפחות חשוב לי, בטיפולים שהוצעו.

פורסם
הנטיה שלי כרגע היא לעשות בשלב ראשון מה שנקרא ציפוי טפלון ולאחר מכן לתחזק בעצמי על ידי וקס.

מדובר ברכב בצבע לבן.

לא כל כך ברור לי איזה יתרון אקבל בשמירת הצבע , מעבר למראה המבריק, שפחות חשוב לי, בטיפולים שהוצעו.

זה יכול למזער נזקים מלשלשת של ציפורים למשל,דהייה של הצבע מהשמש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאתה אומר שזה יכול למזער נזקים, הכוונה למה שכתבתי שאני חושב לעשות, או הטיפולים האחרים שמוצעים כאן.

ממה שהבנתי, סוג של ציפוי כגון וקס, או מה שנקרא טפלון, שקראתי (כאן) שזה קצת עמיד ליותר זמן מוקס רגיל, אמורים להקל על שטיפת לשלשלת ציפורים, אבק וכדו', בשל הציפוי החלק שזה נותן.

למשל קראתי את זה באחד השרשורים כאן:

"טפלון ? חארטא בארטה.

מומלץ לעשות פלסטלינה קודם כדי להוריד את כל המשקעים בצבע ואח"כ לאטום את הצבע עם ווקס."

השאלה היא אם לרכב חדש רצוי לעשות בכלל מה שנקרא פלסטלינה (שבתכלס זה סוג של פוליש... ) , אשר הבנתי (ואולי הבנתי לא נכון) מחליקה את צבע הרכב מכל מיני גבשושיות קטנות שיש בו.

פורסם

רכב חדש מגיע מהמפעל ככה שלא צריך לעשות לו פלסטלינה עם הזמן אולי גרגרים מסוימים שיהיה קשה לעשות,אישית לא ראיתי צורך לעשות פלסטלינה כשקיבלתי את הרכב אלא רק ווקס.

פורסם
רכב חדש מגיע מהמפעל ככה שלא צריך לעשות לו פלסטלינה עם הזמן אולי גרגרים מסוימים שיהיה קשה לעשות,אישית לא ראיתי צורך לעשות פלסטלינה כשקיבלתי את הרכב אלא רק ווקס.

זה גם מה שבערך נראה לי לעשות.

למה להתחיל להוריד שכבה מהצבע אם אין כרגע צורך בכך.

בעתיד? אלהים גדול.

פורסם

פלסטלינה לא מוריד שכבה מהצבע הוא מושך לכלוך שנתקע בתוך הלקה .

פותח השרשור אני ממליץ לך לדבר עם יבגני או רומן מנס דיטייל לפרטים יותר מלאים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
פלסטלינה לא מוריד שכבה מהצבע הוא מושך לכלוך שנתקע בתוך הלקה .

פותח השרשור אני ממליץ לך לדבר עם יבגני או רומן מנס דיטייל לפרטים יותר מלאים .

אוקי, אלמד את המשמעויות ואחליט מה הכי נכון למצב הרכב שלי כרגע.

פורסם

אם שאלת אותי, ביקשו ממני על טיפול טפלון בין 200 ל-300 שח, משתנה בהתאם למקום, לא ברור לי אם יש הבדל באיכות.

נראה לי שזה ללא פוליש.

אם זה ציפוי של מה שהם קוראים 'קריסטל' , שלדבריהם יש לו יותר ברק ופרק הזמן שהוא מחזיק ארוך יותר, ביקשו בין 300 ל-450 בערך. נדמה לי שמקומות אחרים דורשים אף יותר.

אגב, נושא אחר.

כדאי כיסוי לרכב ? (בתקווה שלא יגנבו ).

• תוכן חדש...